הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
12-08-06, 21:36 | # 1 |
חבר בקהילה
|
[בנית מפרט מתקדם ביותר] רוצה 500 ש"ח כמעט על כלום? כנס לפה לפרטים נוספים!
שלום לכל המשתמשים היקרים,
יש לי תקציב של 8000 ש"ח למחשב חדש () אני ממש אבל ממש לא מעוניין לקנות את המחשב החדש מחנות רגילה בגלל שתמיד הם משאירים חיסרון במחשב. אני מעוניין לקחת חלקים ולבנות מחשב ולהזמין אותו ושיבנו לי אותו או שכבר בונים זה לא מעניין אותי. אז מה אני בעצם רוצה? אני רוצה מחשב שלא עובר את ה-7500 ש"ח ושיהיה לו את היכולות הכי טובות שיש במחיר כזה כלומר שיוכל לבצע את המירב. אתה או אתם תציגו את המפרט באשכול זה ואז אני אקח את כל המפרטים יציג אותם באשכול חדש - ולפי התגובות של המשתמשים ועוד אנשים וחברים שלי במציאות אני יוכל לדעת מה הכי שווה - אותו אדם שהציע את המפרט הטוב ביותר (אני ירשום את המשתמשים כדי לא לשכוח) אני יתן לו 500 ש"ח על קח שקנה ואו שהוא הרכיב או שהרכיבו לו את החלקים ועל כך שהוא יבדוק את החלקים שהכל בסדר ויתן לי את המחשב. אז בקיצור: 500 ש"ח על כך ש..: - אתם בונים מחשב עם המפרט המרבי במחיר זה. - אתם בונים את המפרט או שיבנו לכם (לא מעניין אותי כ"כ) אבל במידה שבנו לכם עליכם לבדוק שהכל במקום ולא יהיו בעיות. וזהו 500 ש"ח ישר לכיס, לאחר שאבחר את המשתמש עם המפרט הטוב ביותר הוא בעצם זה שקיבל את ההצעה. לפי דעתי 500 ש"ח זה סכום יפה מאוד כי יש כאלה שאפילו מרכיבים להם את החלקים מראש והם רק בודקים עם הכל טוב. כלומר מי שלמד ויש לו ידע טוב במחשבים מוזמן להוציא הכל החוצה ולעזור לי שיהיה לי מחשב טוב ולעזור לעצמו בכך שירוויח 500 ש"ח. עד 7500 ש"ח (7600 וכו' זה גם בסדר אבל לא להגזים יש גבול.) חבר'ה, המעבד חשוב! - טוב אני לא יגיד לכם מה חשוב אבל אני רוצה מפרט מירבי. ואני גם יודע פחות או יותר במחשבים ברור שממש לא מקצוען אבל אני יודע אז לא לזלזל ויש לי חברים שיעזרו לי עם בחירת המפרט וגם המשתמשים בפורום אני מקווה שיעזרו. אז לפי דעתי שווה לכם (ולי גם) לעשות עסקה זו. ואין אצלי "אני לא רוצה להראות את המפרט", אז אני לא עושה עסקה! יש לי מספיק דרכים לבדוק אם המפרט שווה - אני לא רוצה שמשהו יגיד לי: י "יש לי מפרט מצויין, אבל לא אראה לך אותו כי אז תבנה אותו לבד, ואני מפסיד על כך שחיפשתי והשקעתי מאמץ" בכל עסקה יש סיכון ואין לי דרך להבטיח לכם שום דבר אבל אני לא הייתי ולא ולא אהיה שקרן. וגם אין לי מושג בלבנות ת'דברים האלה אז אין צורך לחשוש אני ומפרט טכני של מחשב זה כמו כלב וחתול. טוב אני חופר, אז לכל המעוניינים להציג מפרט ותודה רבה לכם! כמובן למי ששאל למה 7500 אם התקציב 8000 אז התשובה לכך פשוטה, זה בגלל ש-500 מזה הולכים למי שעוזר לי עם המפרט ובונה לי ת'מחשב. דרך אגב, זה ברור שלאחר שאני יבחר במפרט של משתמש אז אנחנו נעשה עסקה מסודרת שחס וחלילה שלא יגנוב לי 7500 ש"ח (חחח..אני מתאבד!) ואני לא ישקר אותו. דרך אגב המחשב גם שלי וגם של אבא, ואבא שלי רוצה במחיר הזה מחשב שאין אצלו "בעיות". בשביל מה המחשב? - משחקים כמו GTA, וניד פור ספיד ולפוטושופ מקרומדיה פלאש, וורד (OFFICE 2003) וגלישה באינטרנט כמובן. בקיצור מחשב להרבה דברים. תודה לכם, אלי. Last edited by Homies; 12-08-06 at 21:44.. |
12-08-06, 21:42 | # 2 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
צור קשר באיסיקיו.
12-08-06, 21:51 | # 3 |
Winner
|
צור קשר
פרטים בחתימה
12-08-06, 22:38 | # 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
רק לא ציינת עם אתה זקוק למסך או ללא...
ואם כן גודל וסוג LCD\CRT רגיל\רחב.. אשמח לתת לך הצעה, ואשמח לדעת מהיכן אתה? |
12-08-06, 22:42 | # 5 |
חבר בקהילה
|
אני יכל להציע לך מחשב במחיר שאתה מבקש.. אבל לפי מה שאמרת שהמחשב יפעיל לא חבל לבזבז סתם כסף? בכל מקרה ההצעה שלי:
Pentium D 945 3.4Ghz 2x2048k Dual Core Jetway 945PLDAS-VC - Intel 945P 80GB 7200RPM Sata 8mb Buffer 256MB DDR-II /533MHz * 2 Samsung CD-RW/DVD COMBO Bulk Floppy 1.44 Mb Sony Sound card (OnBoard) Lan (OnBoard) HIS X700 iFan 256MB (128bit) 2DVI&TV (PAL)&VIVO Midi Tower ATX מחיר: 2500 ש"ח + אחריות לשנה * ניתן לשדרג כל חלק לפני ההזמנה כרצונך. |
13-08-06, 05:08 | # 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ונראה לך שאני יקח במחיר כזה זיכרון עבודה שפחות מ-2 ג'יגה? דרך אגב - לא כולל ציוד היקפי..ללא מסך, מקלדת, עכבר ובולשיט |
|
13-08-06, 08:31 | # 7 |
הוסטסניון
|
דבר איתי באייסיקיו \ מסנג'ר.
ארכיב לך משהו פצץ
13-08-06, 11:35 | # 8 | ||
חבר וותיק
|
צור קשר פרטים בחתימה...
בבקשה מפרט ראשון: יש לך כאן Core 2 Duo E6300 ASROCK Crossfire 2GB DDR2-667MHz TwinMos Sapphire X1900XTX 512MB WD 250GB SATA2 Supertalent with 5X80MM Enermax Liberty 500W צורב DVD של NEC לפי זה אתה יכול למצא דברים יותר זולים ואז הם ישוו את המחיר ויורידו את ההפרש..... מעבד ביותר זול: http://www.skypc.co.il/scripts/prodV...idproduct=1879 המעבד יוצא 992 שקל כונן קשיח: http://kst.co.il/product.asp?productid=48 הHD יוצא 387 שקל ואני בטוח שתמצא עוד דברים ביותר זול... כרגע המחיר אחרי ההנחות הוא: 7104 שקל :O מפרט שני ציטוט:
סיכום ביניים לתשלום במזומן: ₪6,405.88 מהאתר www.cec.co.il ספק איכותי של TT מגיע עם המארז ! שזה בטוח יותר טוב מהספק הגנרי שקיבלת בהצעה ! כרטיס מסך חזק בהרבה מהכרטיס שקיבלת בהצעה! 2GB זיכרון יש לך בהצעה הזאת ! אני הייתי הולך עליה מפרט שלישי הכי חזקקק!!!1 ציטוט:
אולי לשנות את הספק לליברטי 400W, שיעלה בערך עוד מאה ש"ח, בתחום ה8000 ש"ח מפרט רביעי אחד החזקיםםם,!!!! בלי חריגה!!! Last edited by uni; 13-08-06 at 11:58.. |
||
13-08-06, 13:31 | # 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
כל אחד מהמחשבים יותר גרוע מהשני \:
13-08-06, 15:10 | # 10 |
חבר וותיק
|
וואלה ניקו בוא ותראה לי את המפרט שלך
סתם שתדע שאני טכנאי מחשבים אני קצת מבין בתחום הזה... אז תראה לי למה אתה מסוגל בכבודדדד |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|