13-11-12, 11:49 | # 2 |
חבר וותיק
|
כמו בכל מערכת חדשה שרק יצאה לשוק מבית מיקרוסופט. בעיות תאימות עם תוכנות, חוסר יציבות. בכללי נראה מערכת הפעלה שמתאימה רק לטאבלטים.
|
13-11-12, 12:45 | # 3 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אני עובד עם ווינדוס 8 עוד לפני שהיא יצאה רישמית, הכל עובד לי מצויין, יציבה לגמרי ולא נתקלתי באף בעיה. המערכת כן דורשת זמן הסתגלות - הממשקים שלה השתנו לגמרי וצריך זמן להתרגל לזה. הממשקים שלה מותאמים למסכי מגע - אבל גם עם מקלדת ועכבר אני עובד איתה והיא אחלה של דבר. בגרסת Windows 8 RT באמת אין תאימות לאחור - כי היא עובדת על מעבדי ARM ולא Intel והיא מערכת הפעלה שונה לגמרי - איתה לא יצא לי להתנסות. אבל מערכת Windows 8 המלאה - תמיכה מלאה לאחור ועובדת מצויין רק דורשת הסתגלות.
13-11-12, 13:48 | # 4 |
עסק רשום [?]
|
אני לא אהבתי את המערכת, אין את הכפתור start וזה מעיק מאוד לעשות פעולות
אין שום דבר סטנדרטי כמו בוינדוס 7 , וינדוס 8 זו מערכת שונה לגמרה ממה שאתה מכיר מוינדוס הכל שונה ולא נוח.
13-11-12, 14:20 | # 5 |
חסום
|
שטויות כל מה שהרוב כאן אמרו.
מניסיון של למעלה מעשור בווינדוס, אני יכול לומר שזה המערכת הכי משוכללת וטובה שיצאה להם אי פעם. |
13-11-12, 15:04 | # 6 |
מנהל ראשי
|
עובד איתה כבר קרוב לשבוע,
האמת? לא ממש מצאתי את ההבדל בין ה-7 ל-8 בשימושים היומיומיים.. נכון, לא קיים כפתור START ובמקומו יש את התפריט החדש.. אבל זה לא מוסיף או מוריד לי מיכולות השימוש. |
13-11-12, 17:27 | # 7 |
עסק רשום [?]
|
עם קצת משחק בהגדרות והתקנת פלאגין חזר הסטרט והחיפוש וגם שולחן העבודה הרגיל והמוכר.
אבל אני? חזרתי ל7.
Qwais Hosting - אחסון אתרים מקצועי #04-821-20-20 - - - שרתים וירטואלים | מדריך אחסון אתרים | אחסון אתרים לינוקס | אחסון אתרים ווינדוס Last edited by Qwais; 13-11-12 at 17:31.. |
13-11-12, 18:21 | # 8 |
חבר מתקדם
|
אשמח לדעת מה היתרונות במערכת בכלל.
|
14-11-12, 07:34 | # 9 |
חסום
|
היא ממש לא נוחה..זה יותר מתאים ל טאבלטים
|
14-11-12, 07:41 | # 10 |
חבר מתקדם
|
מסכים עם אלירן,
WIN8 ממש לא מתאים למחשבי PC, הוא מתאים רק לטאבלטים, המעברים בו לא נוחים והם נוחים רק בטאצ'. ממליץ להישאר בWIN7.
|