הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
15-12-09, 09:36 | # 1 |
חבר בקהילה
|
התקנת ווינדוס - BOOT ו-BIOS
בוקר אור,
היום באופן פתאומי החלטתי שאני רוצה לעבור לווינדוס 7. אז בכדי להפעיל את הדיסק שברשותי הגדרתי ב-BIOS ו-BOOT DEVICE שיעלה מ-CDROM והוא פשוט ממשיך לווינדוס ולא מעלה. ניסיתי גם עם הדיסק של XP שברשותי שאיתו התקנתי את הווינדוס הנוכחי שלי, והוא גם לא עולה ב-BIOS. כיוון שכרגע ברשותי מערכת XP 32BIT ואני מעוניין לעבור לווינדוס 7 עם 64BIT, אני לא יכול להפעיל את ההתקנה מהווינדוס, אלא צריך רק מ-הBIOS. יש הצעות? פתרונות? מישהו נתקל בבעיה הזו? תודה מראש |
15-12-09, 10:15 | # 2 |
חבר בקהילה
|
למשל אצלי ,אותו דבר אצלך ,אפילו שהגדרתי FIRST BOOT DEVICE ל- CD-ROM ,הוא מדלג עליו ,
הפתרון זה כשאתה רק מדליק את המחשב ,רשומים לך כל מיני דברים כמו F2- ENTER SETUP וכל אלה עכשיו אצלי F11 זה BOOT MENU שממנו אני בוחר את ה CD DRIVE ואז הוא טוען ממנו , מקווה שהבנת , וזה יפתור לך את הבעיה |
15-12-09, 10:35 | # 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
כבר איזה חצי שנה בערך שאני לא יודע למה אבל נגיד ואני מפעיל את המחשב מחדש.. הוא טוען פעמיים עד החלק של הבוט ורק בפעם השנייה ממשיך... לא יודע למה.. אבל ככה זה, אם יש אפשרות לתקן את זה - אשמח אם מישהו יגיד. ולנושא, ניסיתי את כל האפשרויות שיש ב-BOOT MENU ושום דבר לא טען.. יש אפשרות דרך דיסקאוןקי לטעון את ה-CD? אשמח לפתרון! כבר כמה שעות תקוע על זה |
|
16-12-09, 11:43 | # 4 |
חבר על
|
אין מצב שזה לא טוען ממנו אפילו כשאתה בוחר את הדיסק בBOOT MENU.
זאת אומרת שהדיסק של הווינדוס שלך הוא לא BOOT CD , תנסה ווינדוס אחר.
16-12-09, 18:00 | # 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
גירסת ה-BIOS שלי הינה: EP45T-DS3R של GIGABYTE. ואני מסיק שנדפק לי ה-BIOS מהסיבה שאמרתי קודם, כיוון שכל פעם ה-המחשב עולה פעמיים, כלומר, פעם ראשונה עד החלון של של ה-BIOS ובפעם השנייה, הוא עולה עד הסוף, כולל הווינדוס. בגלל הפעמיים האלה - הוא לא מעלה את ה-BOOT! כך הבנתי. אשמח לפתרונות! |
|
17-12-09, 01:22 | # 6 |
חבר על
|
יש לך באתר של GIGABYTE הורדות עדכון לBIOS של הלוח אם שלך כולל README ותוכנה לעדכון.
17-12-09, 01:48 | # 7 |
חבר מתקדם
|
תאפס את הBIOS לברירת מחדל דרך הפאנל שלו (DEL בד"כ שהמחשב עולה)
|
17-12-09, 12:42 | # 8 |
חבר בקהילה
|
|
17-12-09, 13:03 | # 9 |
חבר על
|
תנסה לעשות עדכון לBIOS , תכנס לאתר של GIGABYTE , תמצא שם את הלוח אם שלך ותוריד עדכון לBIOS.
יהיה לך שם הוראות איך לעדכן.
17-12-09, 17:15 | # 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
וכנ"ל לגבי הקבצים האחרים - פותח - נפתח חלון דוס ואז נסגר! מה עושיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם? הפתרון היחידי זה להחליף לוח אם?!?!?!? אציין שלמחשב יש בערך שנה! הוא בכלל לא ישן! ומחשב טוב |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|