26-03-06, 11:56 | # 1 |
חבר בקהילה
|
בלוגים
מערכת בלוגים הישנה עלתה שוב, הפעם עם דומיין חדש ואופציות רבות כמו :
למה אתם מחכים ? הרשמו עכשיו ! עדיין מתלבטים, הכנסו עם משתמש demo - demo. ( שם משתמש, סיסמא ) ובדקו את יכולות המערכת
26-03-06, 12:09 | # 2 |
חבר מתקדם
|
עידן סוף סוף!
חיכיתי לזה הרבה מאוד זמן ישר כוח על היוזמה לעלות את המערכת שוב! מערכת נפלאה - תשתמשו בה! |
26-03-06, 12:10 | # 3 |
חבר מתקדם
|
נראה אחלה...
בהצלחה! |
26-03-06, 12:14 | # 4 |
חבר בקהילה
|
WProject נראה לך שבגלל בעיות שלא תלויות בי אני אפסיק את פעילות בלוגים ?
אני לא אתן להם את התענוג הזה. תודה על המחמאות.
26-03-06, 12:20 | # 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
נראה מעולה עידן
יש לי רעיון קטן, יש שם סה"כ עיצוב אחד לפי מה שראיתי, ועדיף כמובן כמה שיותר. תנסה להתאים כמה עיצובים חינמיים(OSWD) למערכת, ותאפשר בחירה גם בהם. רק כמובן לפני זה, תבדוק אם זה חוקי ואפשרי בכלל בהצלחה
26-03-06, 12:26 | # 6 |
חבר בקהילה
|
כמובן שזה אפשרי, אלה מן הסתם עיצובים פתוחים.
וזה גם יבוא עם הזמן. זה פשוט יקח קצת זמן לעבור את "מחלות הילדות" של המערכת. לבצע את השיפצורים איפה שצריך ואפשר ואז נמשיך גם לתחום העיצובים. בלי שום קשר, מערכת בלוגים בעבר התבססה על עזרה רבה מאוד מקרב המשתמשים - מכיוון שאנחנו המערכת היחידה שלא מבצעת הבחנה בין משתמש פרו/למשתמש חינמי. מנוי פרו ( אם יהיה ביקוש בכלל ) יאפשר לך להנות מבלוג נקי מפרסומות. אנחנו מאמינים כי כולם צריכים להנות מאותם אופציות ללא תשלום כלשהו למערכת. בשביל זה יש פרסומות.
26-03-06, 13:18 | # 7 |
חבר וותיק
|
נראה יפה מאוד! בהצלחה
|
26-03-06, 13:32 | # 8 |
חבר מתקדם
|
אהבתי מאוד
אם יהיה לי זמן להתעמק יותר על המערכת והאפשרויות ששם אני אשלח לך תגובה יותר מפורטת. אבל זה מה שאני יכול כרגע . הרבה בהצלחה!!=)
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL |
26-03-06, 15:01 | # 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
ניראה אחלה =]
|
26-03-06, 15:22 | # 10 |
Permanently Banned
|
אחלה דבר, תכנות טוב, רק בעיה אחת.
מבולגן רצח :{ לוקח המון זמן לנווט בתוך זה. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|