הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
13-11-10, 12:57 | # 1 |
חבר מתקדם
|
MyFirstWorld- רשת חברתית לילדים מכל העולם !
שלום לכולם,
מה שלומכם ? אז אחרי לבטים והתלבטויות החלטתי שאני הולך ומנסה לפתוח אתר גדול לשוק הבינלאומי - התוצאה: MyFirstWorld.com, גירסא באנגלית של אתר ישראלי שלי שמצליח דיי טוב בארץ. הכתובת של האתר היא: http://MyFirstWorld.com אשמח לתגובות, הארות, הערות והצעות לשיפור, הן מבחינת הטקסט באנגלית (אני לא דובר אנגלית, ככה שהאנגלית שלי בסך הכל דיי בסיסית), הן מבחינת עיצוב, הן מבחינת המערכת וכו'.. תודה מראש !
13-11-10, 14:16 | # 2 |
חבר על
|
הייתי ממליץ לך לפרסם בFACEBOOK לדוברי אנגלית וכ'ו.
ולפרסם בכל מינה מקומות . כדי שיהיה לך קהל של דוברי אנגלית , ולא רק ישראלים... בגדול נחמד. תעבוד על העמוד הראשי יש הרבה דברים בעמוד 1 .. כגון פרסומות כל מינה הפניות לעמודים , תעשה אותו כמה שיותר ריק , ככה הוא יהיה יותר פרקטי. בהצלחה!
13-11-10, 15:00 | # 3 |
חסום
|
זה הרעיון לאתר הכי גרוע ששמעתי
אתה יענו מתחרה עם פייסבוק? חחחחחחחחחחח |
13-11-10, 15:08 | # 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
הוא יצר פלטפורמה רק לילדים , יש הבדל...
13-11-10, 15:13 | # 5 |
חבר בקהילה
|
לא אהבתי בכלל.
כל שניה נפתחת לי פרסומת מעצבנת ובאתר בנוסף יש עוד כמה פרסומות, אתר ממוסחר שאם הוא באמת מתחרה אז אין מצב שבעולם שמישהו מFB אליך. |
13-11-10, 15:21 | # 6 |
חבר מתקדם
|
זה לא מנסה להתחרות בפייסבוק אני לא משוגע...
זה בכלל לא קרוב לרעיון של פייסבוק - זאת מערכת שכל אחד יכול ליצור באמצעותה עולם וירטואלי משלו עם משימות, דמויות, עבודות, מערכת משתמשים, אלבום סרטונים, בלה בלה בלה... כאילו כל אחד יכול לבנות אתר כמו Ikarim וטריוויאן וכל המשחקי רשת האלה בלי לדעת לתכנת באמצעות הכלים שבמערכת - מה שבעצם הופך את זה לרשת החברתית האולטימטיבית לילדים כי היא כולה מבוססת על שיתוף של כלי משחק ויצירה.
14-11-10, 10:02 | # 7 |
חבר חדש
|
לקחת על עצמך משימה קשה מאוד
המלצה שלי בזמן הרצת האתר תימנע כמה שיותר מפרסומות בנוסף אל תאפשר פתיחת עמודים וכולי בשפה אחרת מאנגלית נכון זה ילדים וילדים מישראל לא יודעים אנגלית אבל אתה פונה לשוק העולמי ואמריקאי שפתאום יראה אותיות מוזרות באתר לא יבין מה רוצים ממנו |
14-11-10, 10:10 | # 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אם ההנחה היא שה"אחוזי המרה" (גולש שנכנס לאתר והופך לפעיל) גבוהים מספיק אז הוא יכול להמשיך ולהמשיך לצמוח. אתם צריכים לזכור שמדובר באדם יחיד שלא יכול להרשות לעצמו אי-הכנסה
14-11-10, 16:53 | # 9 |
I am root
|
תעיף את כל החפירה
"Using MyfirstWorld you will be able to create your own website for free in less then 10 minutes - no HTML required ! Our advanced CMS system will enable you the following options and more:" זה לא מעניין ילדים HTML ו CMS וכל הדברים האלה. תכין מצגת בפלאש שמראה איך נרשמים ואיך פותחים משחק תשים את זה בדף הראשי ותתחיל לפרסם. |
14-11-10, 17:07 | # 10 |
חבר בקהילה
|
כל הכבוד לך.
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|