הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
07-10-05, 20:41 | # 1 |
מנהל ראשי בדימוס
|
חומרה ומפרטים - חוקים, חובה על כולם להיכנס
שלום וברוכים הבאים אל פורום חומרה ומפרטים.
אשכול זה בא במטרה לתת לכם הנחיות כלליות לגבי השימוש בפורום זה. אנא שמרו על החוקים, כדי שכולם יהנו מהפורום, ולא יהיו בעיות. מטרת הפורום: *עזרה למשתמשים אשר נתקלים בבעיות במחשב שלהם. *עזרה למשתמשים אשר לא מבינים במפרטי מחשב. *עזרה כללית בכל מה שקשור למחשבים ואלקטרוניקה. כל מה שקשור למסחר (קניה, מכירה, השכרה, החלפה) מתאים לפורום הצעות ובקשות שונות. לא פה! להלן מס' חוקים אשר חובה לעבור עליהם לפני פרסום תגובות ואשכולות:
Last edited by BlueNosE; 15-12-07 at 19:36.. סיבה: הוספת חוק הקפצות |
08-10-05, 10:22 | # 2 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
אלמוג,
החוקים מצווינים, ואני חושב שהם מובהרים היטב. ברצוני להוסיף רק, Zap.co.il - אתר השוואות מצווין, ששווה להכניס. בהצלחה שיהיה לך, בהצלחה שתיהיה למערכת הוסטס החדשה, ובהצלחה בשנה החדשה. |
20-10-05, 20:32 | # 3 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אני רק רוצה להבהיר משהו,
שוחחתי עם ניקו והתברר שיש כאן בלבול קטן בקשר לחוקים... מותר לפתוח אשכולות אשר בהם מבקשים בניית מפרטים וכו'... אסור לבקש הצעות מחיר למפרטים מוכנים מפני שאתם יכולים לעשות זאת לבד בחנויות המוזכרות למעלה. שלכם, אלמוג. |
24-12-05, 18:21 | # 4 |
מנהל ראשי בדימוס
|
תופעה לא כל כך נעימה שאני נתקל בה בזמן האחרון - אני מבקש מכולם להיכנס.
אנשים שולחים לי הודעות לפרטי שאני אביא להם כתובת תוכנת מסרים אישית למען התייעצות לגבי קניית מחשב חדש - שאילת שאלות על חומרה וכיוצא בזה...
עכשיו אני לא מבין מדוע קיים פורום חומרה? תשאלו בו! תתיעצו בו! ואני כמובן אשתתף באשכולות אשר אתם פותחים... אז אני מנצל במה זו להצהיר - מי שפונה אליי בפרטי בשביל לקבל מידע \ התייעצות \ שאלות לגביי חלקים אני אפילו לא אטרח להשיב להודעות - לשם כך קיים פורום חומרה ואתם תשאלו רק בו! תודה רבה מראש. |
04-10-06, 01:55 | # 5 |
תודה על תרומתך.
|
החוקים עברו קצת שינויים, התעדכנו בהתאם.
יום טוב |
15-12-07, 19:36 | # 6 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
שימו לב, נוסף חוק הקפצות. החוק פה יותר קל מפורומים אחרים, אבל אל תנצלו את זה..
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|