הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
30-09-12, 20:50 | # 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
שאלה | תחזוק שרת VPS
שלום וחג שמח .
אני רוצה לרכוש שרת VPS , רציתי לדעת האם קל לתחזק דבר כזה, איך זה עובד ? אני צריך להתקין עלי אבטחה וכל מיני תוספות לשרת ? או שאני יכול לבחור מהשרת ולהתקין ישר ? אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך זה עובד ד"א אני רוצה לרכוש מ OVH תודה מראש ! |
30-09-12, 21:19 | # 4 |
עסק רשום [?]
|
האם האתרים בבעלותך או בבעלות לקוחות שלהם אתה מספק שירותי האירוח (או כל דבר אחר המגדיר אותך כאחראי לפעילות התקינה של אתר של מישהו אחר)?
האם היית מגדיר את ה- up-time הנדרש עבור האתרים האלו כגורם קריטי ואתה רוצה שהוא יהיה גבוה ככל האפשר? האם אי-זמינות או תקלות חוזרות יפגעו לך במוניטין ו/או בהכנסות? על איזה סדר גודל של אתרים מדובר? האם האתרים דורשים משהו מיוחד עבור הפעילות השוטפת שלהם (לדוג' Redis או ffmpeg)? מה שאני מנסה להגיד זה שאם אתה צריך ו/או רוצה שהאתרים יפעלו בצורה תקינה ולאורך זמן, משמע אתה רוצה להימנע מבעיות פוטנציאליות כמה שיותר, כדאי לך ללמוד קצת יותר ולהכין את עצמך למה שאתה רוצה לעשות. אם האתרים האלו לא ממש חשובים ואין לך בעיה ללמוד "על הדרך" ולקחת בחשבון שכנראה יהיו לא מעט בעיות עם השרת ואיתם, אולי אתה יכול להתחיל כבר עכשיו. על קצה המזלג הבסיס של הבסיס שאתה צריך לדעת זה לעבוד בסביבת לינוקס ולהכיר את התוכנות שאתה הולך להריץ (בד"כ אלו בעיקר apache, php, mysql וכד' [בהנחה שאתה באמת מממש LAMP ולא משהו אחר)), כמובן שזה לא מסתכם רק בזה אבל בזה הייתי ממליץ להתחיל. בהצלחה. |
30-09-12, 22:30 | # 7 |
עסק רשום [?]
|
המלצה
אם יש לך מספר מצומצם של אתרים ומה שחשוב לך שהכל יתקתק ללא תקלות אז תקח חשבון ריסלר אצל חברת אירוח. לא תמיד צריך לקנות פרה בשביל שיהיה לך חלב
30-09-12, 23:44 | # 8 | ||
חבר בקהילה
|
ציטוט:
לא מצאתי בגוגל מידע על תחזוק שרתים והסברים על VPS ציטוט:
בקשר לרייסליר - לא מצאתי חברות מצרפת שמספקות רייסלרים. חג שמח |
||
30-09-12, 23:49 | # 9 | ||
עסק רשום [?]
|