הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
05-12-13, 21:39 | # 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
לפרוייקט אתר (מוכן 90%) עם רעיון אדיר דרוש שותף ספונסר *רציני*
שלום לכולם,
בתקופה האחרונה עבדתי ועמלתי קשה מאוד על מערכת לאתר עם רעיון שלדעתי יש לו פוטנציאל אדיר! מבחינת השותף מלבד תחזוקת האתר (חידוש דומיינים, אחסונים וכו') צריך מיתוג ופרסום (אני יודע, ואני גם מתכוון שהשותף ישקיע בזה סכום מכובד). לאתר כבר קיים עיצוב וקידוד שרכשתי, נשאר לתכנת במערכת אזורים אחרונים... בסיס הרעיון עליו האתר נבנה כבר קיים בקודים ואלגוריתמים יעילים, שנבדקו ונכתבו על ידיי. רווח השותפות - 30% מסך כל הרווחים. אני מאוד מבקש רק אם יש מישהו רציני עם כסף להשקיע וכמובן שיהיה אחראי ולא ילד שמחפש "להתעסק" אשמח אם יצור קשר במייל mataname@gmail.com. *עדיף לשלוח הודעה עם עבודות אחרונות בפרוייקטים אינטרנטיים מסויימים או כל דבר שיכול להעיד על השותף. |
05-12-13, 22:05 | # 2 |
חבר בקהילה
|
נשמע מסקרן ונחמד עד שמגיעים לחלק של האחוזים . במידה ותהיה מוכן לעלות את האחוזים למשהו שיהיה רווחי גם לצד השני - אני אשמח לקבל פרטים אודות הפרויקט . אבל לפני נראה לי קצת טמוע שאני בתור משקיע יתרום להצלחה של הפרויקט בכך שאני יתרום לתחזוק והפרסום ( בעצם שזה יותר יקר מהמערכות שתספק ) ורק אקבל בסוף 30 אחוז שזה כולל עוד את הפסדי התחזוק והפרסום . תכלס מה שאתה מבקש פה זה ילד .
|
05-12-13, 22:34 | # 3 |
חבר על
|
אני לא חושב שההשקעה צריכה להיות מאות אלפי שקלים.
לעומת זאת אני מאמין שעם דחיפה לכיוון הנכון האתר יניב רווחים גדולים בהרבה מההשקעה של השותף, בעיקר בזכות הרעיון ומימוש הרעיון שאת שניהם השותף לא ביצע... כמובן שאם ההשקעות באתר ילכו ויגדלו או לא יהיו כמו שאני מצפה חילוק האחוזים ישתנה. |
05-12-13, 23:12 | # 4 |
חבר בקהילה
|
אתה שוכח דבר אחד . . מה קורה ולא הולך הפרויקט ? מה אז קורה לספונסר שהפסיד כסף רב ואתה רק נותן את הרעיון ?... רוב החברות והרעיונות הקטנים הצליחו לא רק בגלל מי שיזם את הרעיון והביא אותו אלא במשקיעים שגרמו לרעיון לעלות לאוויר ולקבל את הקידום שהוא צריך כדי שיצליח . בקיצור אני אומר בתור אחד שנגיד היה מעוניין להשקיע , 30 אחוז לא ימשוך אותי בתור משקיע ברגע שאני רואה שמתייחסים אלי נטו כאל "בנק" במקום להתייחס אלי כגם שותף . וזה שאתה אומר לי שהפרויקט לא צריך השקעה של מאות אלפי שקלים , זה לא מרגיע אותי ואפילו מקומם אותי כי זה לא משנה אם אני משקיע עשרות אלפי שקלים או מאות . בתור משקיע אני מעוניין לדעת שהכסף שלי לא הולך לחינם ויוצא מימנו רווח . אם לא עדיף לי להשקיע בבורסה.
* בכל זאת שיהיה לך בהצלחה בפרויקט , מקווה שתצליח להביא משהו חדש . |
06-12-13, 10:40 | # 7 |
עסק רשום [?]
|
שלח לי עוד פרטים, לפחות על איזה נושא מדובר.
08-12-13, 18:40 | # 10 |
חבר בקהילה
|
אשמח לקבל פרטים נוספים בהודעה פרטית / מייל nadav@diran.co.il
במידה ואכן נושא האתר חוקי, אין לי בעיה לחתום על הסכם סודיות אם תרצה. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|