הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
01-12-13, 02:26 | # 1 |
חבר בקהילה
|
TakeAGuess - ניחוש תוצאות כדורגל
באתר בעצם מנחשים תוצאות של משחקי כדורגל וזוכים לניקוד לפי יחס מסויים.
טעות - הנקודות שניחשת איתם נאבדו. פגיעה - צדקת בזהות המנצחת - אתה מרוויח 30% מסך הנקודות ששמת. בול - צדקת בזהות המנצחת ובהפרש השערים של המשחק, אתה מרוויח 100% מהנקודות ששמת. בול פגיעה - ניחשת את התוצאה במדוייק, אתה מכפיל את הנקודות ששמת ב3, 300%. אני בעיקר מבקש חוות דעת לגבי האתר, איך הוא נראה לכם, אם אתם מוצאים בטעות בעיות בקידוד או בקוד שאני לא שמתי לב אליהם. אם יש לך איזושהי המלצה לתוספת אני אשמח לשמוע כמו שתשימו לב הוא לא גמור באופן סופי. ד"א, עוצב וקודד על ידי טל סוויסה - Suissa בהוסטס. אחלה בחור, מומלץ מאד. http://www.take-a-guess.co.il תודה, לילה טוב. Last edited by ofir91; 01-12-13 at 02:32.. |
01-12-13, 11:01 | # 2 |
עסק רשום [?]
|
רעיון יפה, אם תכניס פרסים למשחק אני אומר תוך זמן קצר יהיה לך אחד האתרים הפעילים בתחום הספורט בישראל
01-12-13, 13:39 | # 3 |
חבר בקהילה
|
אני אכניס פרסים, בתור התחלה קטנים - אם ילך טוב נתקדם
|
01-12-13, 16:02 | # 4 |
חבר בקהילה
|
לא רע בכלל - חיתוך מוקפד(ואני בFF)
פרט קטן שלא שמת לב - בהמשכיות של הגרדיאנט מאחורי הלוגו הוא נחתך עם הרקע - תהפוך אותו לPNG ותמחק לו את הצדדים ותשמור בלי רקע. תשקיע קצת בגראפיקה של עמוד הבית - דחוף שם איזה באנר באזור תוכן שמסביר ב-3 שלבים את התהליך + לחיצה עליו תוביל להרשמה. הייתי מציע גם להתאים את האתר גם לרזולוציות יותר גבוהות - ב1920*1080 רואים אותו קצת קטן. בהצלחה! |
01-12-13, 16:24 | # 5 |
חבר מתקדם
|
נראה כאילו האתר עדיין לא גמור.
עיצוב מינימליסטי ולעניין אם כי נראה שחסרים בו קצת אלמנטים. בקשר לדומיין, לדעתי אתה צריך לרכוש את הדומיין ללא המקו (-), זה סתם הורס והופך את הדומיין לארוך ומסורבל לזיכרון וכתיבה.
01-12-13, 18:25 | # 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
יש לך דוגמא לאלמנטים שחסרים? בקשר לדומיין, חשבתי על זה ותראה איך זה נראה בלי ה-: takeaguess לדעתי הרבה יותר מסורבל |
|
01-12-13, 19:18 | # 7 |
עסק רשום [?]
|
אופיר לא חסר דומיינים
GuessThis.net YourGuess.org GuessWhos.net NeverGuess.net תחשוב על משהו, דומיין עם מקו לדעתי זה לא יפה
02-12-13, 05:22 | # 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
TakeAGuess.co.il זה הרבה יותר נוח לזכור מאשר Take-A-Guess.co.il
|
|