הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
22-08-06, 19:53 | # 1 |
חבר בקהילה
|
האם קיימת תוכנה שמראה אילו קבצים הותקנו במחשב? פרטים בפנים!
שלום לכל המשתמשים היקרים,
הורדתי תוכנה, לאחר סיום ההורדה אני לוחץ פתח וקופץ לי אשף התקנה של InstallShield ואז מתחילה ההתקנה על ידי לחיצות על "הבא" וכדומה. לאחר ההתקנה התוכנה ניתנת להפעלה. אבל אותה תוכנה שהתקנתי מתקינה קבצים מוזרים ולא שייכים ב-System32 ולכן הייתי מעוניין לדעת האם קיימת תוכנה שתגיד לי בדיוק אילו קבצים נוספו למחשב מתחילת ההתקנה עד הסוף וכך אני יוכל לדעת אילו קבצים נכנסו למחשב בתהליך ההתקנה. האם קיימת תוכנה כזו? ואם כך, אפשר שם / קישור? זה דחוף!!! |
22-08-06, 20:56 | # 2 |
הוסטסניון
|
התקנה והסרה של תוכניות? (=
22-08-06, 21:01 | # 3 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
|
|
22-08-06, 21:02 | # 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
1. אני רוצה תוכנה שתגיד לי בדיוק אילו קבצים נוספו למחשב מתחילת ההתקנה עד הסוף וכך אני יוכל לדעת אילו קבצים נכנסו למחשב בתהליך ההתקנה. 2. הוספה והסרה של תוכניות פשוט מקשר אותך לקובץ ההסרה של התוכנה, אך מה קורה כאשר קובץ ההסרה של התוכנה מסיר רק חלק מהקבצים ולא את כולם?? כלומר רק את התיקיה ב-Programs FIles וב-System32 לא. כלומר משאיר כמה קבצי dll. |
|
23-08-06, 14:25 | # 5 |
חבר בקהילה
|
ישנה תוכנה כזאת בשם Total Uninstall
אבל בשביל לראות את הקבצים שהתוכנות התקינו, אתה חייב להתקין אותם דרך Total Uninstall. Last edited by CpMaster; 23-08-06 at 14:27.. |
23-08-06, 14:38 | # 6 |
חבר בקהילה
|
תקרא את הקובץ הסרה של התוכנית
בד"כ יש שם כמה משתנים עם כל הקבצים שהתכנית קשורה אליהם |
23-08-06, 19:39 | # 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תודה רבה, אלי. |
|
23-08-06, 21:24 | # 8 |
אחראי פורום תחזוק שרתים
|
אם אתה יודע איפה זה שם את הקבצים אתה יכול לגשת לאותה תקיה
ולסדר את הקבצים לפי Last Modified וככה לראות איזה קבצים נוספו. דרך נוספת כמו שאמרו פה, זה להסתגל בלוגים |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|