11-05-11, 17:23 | # 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש | מנהל
לתפקיד ניהולי ברדיו אינטרנטי דרוש מישהו עם ניסיון עבר בתחום וזמן פנוי.
דרישות: - ניסיון מוכח - היכרות עם מוזיקת הרוק/מטאל וכל מה שביניהם - מעל גיל 16 - עדיף שדרן במקור. האתר כולל: - אתר חדש עם עיצוב מודרני ויפה - שרת שידור - בוט שידור - שרת בחינות - קבוצה בפייסבוק עם מעל 1200 חברים (כולם הצטרפו לבד בלי לקנות לייקים וכו'. - צוות שדרנים - צוות יחצנים - מקום ראשון בגוגל בצירוף "רדיו רוק" | מקום 12 בגוגל במילה "רוק" (כמעט ולא הושקע מאמץ בקידום) בבקשה רק אנשים רציניים. לא צריך שום השקעה כספית! ההצעה היא בגלל שאין לי זמן לנהל את האתר ומי שאמור לעשות את זה לא עושה את! *נכון להיות בקושי ויש מאזינים כי הדברים לא נראים טוב מבחינת השידורים, שדרנים מבטלים ולא מודיעים פתאום אין מוזיקה, בקיצור אין מי שינהל את האתר* תמורה: תלוי בהשקעה, מדובר באתר עם פוטנצייל, רדיו אינטרנטי בתחום הרוק. הרדיו היחידי בארץ בג'אנר הזה. יש תקציב ויש אפשרות להשקיע איפה שצריך. אם משקיעים בפרסום ודואגים שהכל יהיה סודר עם השדרנים ושכולם יתנהלו כמו שצריך האתר יכול להצליח. אני גם יהיה פה לעזור. המנהל יקבל אחוזים מהרווחים שעתידיים להיות. כלומר ככל שישקיע יותר יוכל לקבל יותר. כתובת האתר: www.rock.mainet.co.il תודה, דור שושן | www.mainet.co.il |
11-05-11, 20:13 | # 2 |
חבר בקהילה
|
הייתי שמח מאוד להיכנס
אני Dj במקור אני מופיע באירועים ויוצר וכול מיני אבל יש רק בעיה אחת אני לא מתעסק ברוק רק ב psy trance dark psy electro\house עם יהיה לך רדיו בסיגנון אני ישמח ואני חייב לציין שאין עוד רדיו כזה אז שווה לפתוח כול הרדיו אינטרנט היום מתעסק רק במזרחית |
14-05-11, 01:42 | # 6 |
חבר בקהילה
|
אני שמח על השאלה.
לא חייב להיות מומחה אבל מדובר בניהול של אתר אינטרנט שבתוכו מתנהל רדיו, פורום ועוד כמה דברים. הנושא המרכזי הוא רוק ומטאל. לדעתי לפחות בשביל לקבל שדרן חדש לדוגמה צריך שהוא יבין ז'אנר הזה ואי אפשר לדעת אם הוא מבין אם אתה בעצמך לא מבין. לא צריך להיות חסיד גדול של רוק החלק המשמעותי זה הניהול. מדובר פה בצ'אנס. אין השקעה כספית ואין שום סיכוי להפסיד. אתר עם פוטנצייל (מניסיון עבר יש היסטוריה כבדה לרדיו) שאפשר אף להרוויח ממנו יפה. עדיין פתוח! |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|