הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
25-12-10, 16:26 | # 1 |
הוסטסניון
|
אפשרות עריכת אשכולות
היי
רציתי להציע לחדש את אפשרות העריכת הודעות ואשכולות שלא יהיה מוגבל לחצי שניה מאז הכתיבה אלא ללפחות יום או בלי להגביל זה די מעיק שאי אפשר לערוך וזה גורם להודעות כפולות אז או שלבטל את חוק ההודעות הכפולות או לאפשר עריכת אשכולות והודעות אני לא רואה סיבה להגביל את אפשרות העריכה אשמח לתגובות מעניינות ... |
25-12-10, 16:33 | # 2 |
אקס מנהל
|
אם אתה צריך לערוך הודעה אז פשוט תבקש ממנהל הפורום או אחד המפקחים שיערכו, מה הבעיה?
|
25-12-10, 17:23 | # 3 |
הוסטסניון
|
אני צריך לפנות למנהל 10293 פעם כדי לערוך ? נשמע דבילי אחי
אתה יודע מה ? לפחות שהיכל התהילה יוכלו לערוך תהודעות של עצמם זה מעצבן שאי אפשר אני מבין שיש תמגבלה אבל שיעשו שיש לך הגבלה עד יום או יומיים אחרי נגיד יומיים אי אפשר יהיה לערוך |
25-12-10, 18:05 | # 4 |
חבר וותיק
|
בעד
|
26-12-10, 20:53 | # 6 |
חבר בקהילה
|
באמת טיפשי, וגם אני חושב שצריך לאפשר אפשרות זו.
|
28-12-10, 03:08 | # 7 |
הנהלת המערכת.
|
הגדרנו את העריכה כך שהיא מוגבלת ל-2 שעות מפתיחת האשכול.
לדעתינו זהו פרק זמן ארוך מספיק כדי שגולש יחשוב על מה שהוא כותב, יוכל לתקן אותו ולהיות בטוח שזה מה שהוא רצה לומר. מעבר לפרק הזמן הזה, אם גולש רשם דברים שהוא לא היה צריך לכתוב, בצורה לא אחראית, יהיה קשה לנו לנטר פעילות לא רצויה. אם גולש רוצה לערוך/לשנות את הדברים שהוא כתב מעבר לפרק הזמן של שעתיים, הוא יכול לפנות למפקחים כדי שיעזרו לו עם העדכון.
29-12-10, 20:27 | # 8 |
הוסטסניון
|
בקיצור מה שגורם לנו לשלוח יותר הודעות אין לי בעיה עם זה אבל אחרי זה נותנים פה אזהרות ועניינים ..
|
29-12-10, 22:08 | # 9 |
אקס מנהל
|
|
29-12-10, 22:27 | # 10 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
אתה יודע שאנחנו לא עושים כסף PER הודעה שרושמים בפורום נכון? הרעיון של ההגבלה הוא פשוט: שאנשים יקחו אחריות על מה שהם רושמים ויחשבו לפני שהם שולחים את ההודעה. שעתיים זה טווח זמן מספיק גדול בשביל מישהו לכתוב, להתחרט ולכתוב שוב.. אם יום אחרי הוא באמת באמת באמת צריך.. נו באמת, ניתן לפנות למנהל / פקח לבקש ממנו לערוך, ולא, זה לא 10293 פעם ביום. אם אתה רוצה שיתיחסו להודעה שלו ברצינות, אנא ממך.. תתייחס ברצינות גם לתגובות שנותנים לך. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|