![]() |
איזה פירפר
שום דבר לא עשה סתם רמאי משחק עם היד , חושב שזה כדורסל =\ וכן מסי שיחק ריקאלמה שיחק וקרספו שיחק קיצר מה אנחנו משווים נבחרת מלאה בכוכבים כמו אנגליה לנבחרת של 3 אנשים שלדעתי היחיד שבאמת באמת טוב בארגנטינה זה מסי שהוא ענק אבל הוא לא מוכן למונדיאל... |
ציטוט:
|
ציטוט:
מכיר את סביולה במקרה ? טבז (שהוא לדעתי יהיה גם המצטיין, משחק בברזיל והוא גם מלך השערים שם עם הקבוצה שלו שבנוסף לזה לקחה אליפות אם אני לא טועה ..) ? איימאר ? קרוז ? סורין ? מצ'ראנו (משחק בברזיל יחד עם טבז אם אני לא טועה, מאוד מבוקש באירופה, קשר) ? אז'אלה (אני מקווה שאותו אתה מכיר, קפטן) ? גונזאלס ? אז SOS בבקשה, אל תקשקש יותר מידי . למה מי יש לכם ? רוני - צולע , אואן - לא הכי טוב, בסדר בקהאם - שחקן לא יציב בכלל למפארד - שחקן טוב נוויל - חחח, מה אתם צריכים אותו ? טרי - בסדר קראוץ' - מי מכיר אותו ? בן 17 למונדיאל ? נו באמת .. ויש עוד שאני לא יכול לפרט אליהם כרגע כי אני הולך |
ציטוט:
נכון רוני פצוע אבל יחזור עוד מעט בקאהם לא יציב?! הלו זה אחד השחקנים הכי טובים בעולם אוואן לא ממש טוב?!?!?!?!!?? אחד החלוצים הכי הכי טובים שיש קראוץ' הוא שחקן טוב אבל גרוע מידיי בישביל נבחרת אנגליה עוד צעיר אנגליה גם במונדיאל הקודם היתה חזקה הפסידה לברזיל ברבע גמר למרות ששיחקה טוב יותר ה 1:1 וטעות מפגרת של השוער יצא מהשער וקיבל גול מהרמה של רונלדיניאו מאיזה 40 מטר |
http://www.nnm.ru/imagez/gallery/doc...475_i_2021.jpg
חמודים ארגנטינה (אם אני לא טועה זה ארגנטינה) |
מה הטענה שלך? שהם עומדים בחומה ו...?
אנגליה נבחרת חזקה, אבל לא יציבה בדיוק כמו שאר המעצמות של אירופה. ווין רוני כמו שאמרתי פצוע עד אחרי שלב הבתים (לפחות לפי מה שאני יודע), דייויד בקהאם שחקן טוב, אבל אני מעריך שזה המונדיאל האחרון שלו, והוא לא יתן בו הופעה. אין לו סיכוי. לאמפרד טוב בצ'לסי, אני בספק אם הוא יעשה משהו מיוחד פה בנבחרת, וקראוץ'? נו באמת...זה כבר ממש בדיחה. אני לא אומר שלאנגליה אין שחקנים טובים, יש לה הגנה חזקה וקישור שאם ג'ררד יקח את המושכות יוכל לעשות דברים יפים... אבל שוב, יש עוד זמן..נחיה ונראה מה יהיה... |
Elior אתה צודק :) נחייה ונראה :)
|
קראוץ' בן 22.
מי שבן 17 זה תיאו וולקוט, מארסנל. |
אומרים שתיאו וולקוט הזה כישרון ענק .. לכו תדעו אם הוא וג'אררד הולכים לקחת את אנגליה עד הגמר.
אי אפשר לדעת .. |
כישרון הוא כן
אבל כזה שחקן לא יכול לקחת את אנגליה לגביע עולמי זה יכול בקאהם או ג'רארד או שניהם אבל ילד בן 17 לא מסוגל! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:36. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ