הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
28-05-06, 17:56 | # 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
מונדיאל 2006 - הכל כאן!
כל מה שקשור למונדיאל, מעכשיו עד למונדיאל ... רק כאן .
מי שרוצה להתחיל עם ניחושים, אפשר להכנס לאתר של ה-Winner ולעשות את הניחוש עד הגמר. (מי שינחש נכון יזכה בכרטיס טיסה לברצלונה) האתר : http://www.e-dologic.co.il/winner/mo...age/select.asp הנה הניחוש שלי ... מונדיאל בלי הפתעות ... (חוץ מאנגליה-ברזיל) |
28-05-06, 17:59 | # 2 |
נשמה של הפורום
|
Go Spain !
מישהו רואה ד"א את אליפות העולם עד גיל 21? אחלה משחקים משודרים שם...
28-05-06, 18:02 | # 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני בטוח שהם כבר יודעים את זה והולך להיות קטעים כאלה שהם יפסידו בכוונה כדי לסיים שני וכו'.. |
|
28-05-06, 18:57 | # 4 |
חבר חדש
|
עם כל הכבוד לאנגליה
אני לא חושב שהם יקחו את המונדיאל. הם באים עם יותר מדי ציפיות לשמה...קבעו כבר תאריך לשתיית תה עם המלכה...תאריך לחגיגות לא ניסחפו קצת?! לפי דעתי הקרב הגדול יהיה בין ברזיל..גרמניה ואיטליה. וניראה לי שפורטוגל הולכת להפתיע..אל תשאלו אותי למה זאת רק הרגשה |
28-05-06, 19:32 | # 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
הפתעה זה איראן טוגו וכו' .. פורטוגל אחת הנבחרות הכי חזקות באירופה . איטליה מעפנה, גרמניה בבית .. ברזיל הכי חזקה, אנגליה פשוט תקח .. |
|
28-05-06, 19:47 | # 6 |
חבר וותיק
|
LoL !!
ארגנטינה תפסיד לאנגליה ?! לא שוב , הצחקת אותי . לפי דעתי ארגנטינה , הנבחרת החזקה ביותר במונדיאל כרגע , תקח ! (ריקלמה , קרספו , מסי , אפצ'ה , ועוד ועוד) הינה : http://www.up2.co.il/pics1/1/2ml3dls8r.jpg עם הפתעות נחמדות
28-05-06, 19:51 | # 7 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
באיזה סרט אתם חיים שברזיל לא לוקחת? מי שיגיע לגמר הוא יהיה המנצח כי נגד ברזיל זה אפילו לא משחק.
|
28-05-06, 19:58 | # 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
28-05-06, 20:04 | # 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אם אתה מדבר על ריקלמה קרספו מסי ... אני יכול לדבר על ג'אררד (השחקן הכי טוב בעולם אחרי רונאלדיניו), בקהאם, רוני, אואן, פרנדיננד, טרי, למפארד ... אין מה להשוות . |
|
28-05-06, 20:14 | # 10 |
נשמה של הפורום
|
אני מאמין שקבוצות שיפתיעו לא יגיעו לגמר. אין להם מקום שם...
הם יגיעו לרבעי גמר, חצאי גמר, אבל לא לגמר. לחוף השנהב מספר שחקנים טובים, שחלקם הגדול אפילו משחק בקבוצות הפאר של אירופה, אבל אני לא מאמין שהם יעברו את שלב הבתים. אנגליה גם הם לא יגיעו רחוק, אני אוהב חלק מהשחקנים שם, הם די טובים, אבל כנבחרת אני לא מאמין שהם יגיעו רחוק. ד"א רוני עד כמה שהבנתי לא ישחק בשלב הבתים. לאיטליה יש נבחרת מאוד לא יציבה לדעתי. הרבה כישרונות, והרבה שחקנים מעולים שזהו המונדיאל האחרון שלהם אני מניח, בדיוק כמו ספרד, גרמניה והולנד. הנבחרות הללו עומדות במצב של סיכויים טובים (לחלקם מאוד) לזכות, אבל הן יצטרכו לסמוך על הברקות של הכוכבים שלהם (ראול, דל פיירו וטוטי, מיכאל בלאק, רוד ואן ניסטלרוי וכו'...) ועל הרבה מזל בהגרלות. ברזיל וארגנטינה נחשבות כקבוצות חזקות מאוד עם הכי הרבה סיכויים לזכות אני מניח, אבל אני צופה קשיים לשניהם, ואולי אפילו נפילה של ארגנטינה ברבע הגמר. את ברזיל אני רואה בגמר די בטוח... צ'כיה, בנוסף לפורטוגל שבאה עם סגל נהדר של שחקנים, וכך גם מקסיקו, שוודיה וארה"ב, ועוד כמה נבחרות שמשתתפות ולא עולות לי לראש, מרכיבות את הבינוניות והן בעלות הסיכוי להפתיע, ואני מעריך שחלקן (צ'כיה ומקסיקו אני מעריך) יעברו את הבתים. בכל מקרה, אני קודם כל, לפני ההימורים, מקווה שישדרו את המשחקים בחינם. נחזיק אצבעות לזה בינתיים...
|