![]() |
כרגע אני רואה את הכתבה של הBMX
איכות גרוע אם לא הייתי רואה את התגובה שלך הייתי חושב שזה צולם בפלאפון עם מצלמה של 3 פיקסל ובכלל האיכות לא משהו המצלמת וידאו שלי עם הקלטות עם איכות צילום טובה יותר וזו ביקורת בונה |
אוקי, חוץ מהתלונות על איכות התמונה (שכנראה נגרמה מהקלטה לא איכותית על הקלטת הסופית) אני אמשח תגובות על התוכן וכד'
|
אשמח לראות את זה לא הספקתי..
מישהו הקליט או משהו? וכמה זמן שידור אחד? |
ציטוט:
השידור נמשך 30 דקות. |
את האמת, חסר פואנטה, איכות מאוד מאוד נמוכה ומשחק גרוע (סתם...) :-)
חוץ מיזה היה טוב חח,טוב לא אני צוחק כל הכבוד שהגעתם לטלוויזיה גם אם זה הערוץ הכי תקוע בשלט... אבל באמת לשידור הבא, נסו למצוא את עצמכם (מבחינת רעיון) ולצלם באיכות יותר טובה |
אוקי,
תודה רבה על התגובות, לכל מי ששאל אז כמו שאמרתי ואני אחזור על זה שוב, מחר (ז"א כבר היום) יום שבת ה 7.6 בשעה 13.00 יש שידור חוזר. למי שלא יכול לראות גם את זה, אני מאמין שעד יום שלישי התוכנית תעלה לרשת לצפייה ישירה. אני מקווה שעד שבוע הבא יהיה כבר אתר מוכן עם כל הפרטים שצריך פרומואים שטויות מצוזרות (יש הרבה וחזקים חח) ותוכניות ישנות, אז יש למה לצפות |קורץ| . ד"א לפי איך שזה נראה הרבה אנשים ראו, אבל למה לא הרבה הגיבו? אני מבקש אם אפשר מכל אחד שיכול, שיתם איזו תגובה בונה שתעזור לנו. (בנוגע לטקסט, רעיונות וכו'). תודה רבה, שבת שלום, חג שמח, |
אני מאמין שאיכות ההקלטה על הקלטת הסופית היא הבעיה, לפי מה שתומר (ani) אמר.
|
חח אנשים אתם יודעים מה מצחיק?
שלפני שהתוכנית שודרה מילאו פה 3 עמודים ודווקא עכשיו שאנחנו צריכים את התגובות והביקורות על התוכנית אף אחד לא מגיב. אני מבקש, כל מי שיכול ורוצה לתת ביקורת על התוכנית, אני אשמח לקבל (כמובן רק ביקורת בונה). כדי שנדע מה לעשות בתוכנית הבאה. |
פספתי את כל השידור. יש שידורים חוזרים?
|
ציטוט:
אנו נדאג לעשות מאמץ להעלות את התכנית לאינטרנט. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:01. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ