|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() אהלן חבר'ה,
אז ככה רציתי להודיע (חגיגית ![]() התוכנית היא תוכנית הפונה לנוער, עם הרבה שטויות כתבות ועוד. הנה הפלאייר עם פרטים: ![]() *תודה לסטודיו גפן על עיצוב הפלאייר כמו שאתם רואים יש לנו גם אתר שיעלה לרשת בקרוב, כתובת האתר- www.miklat.tv. מי שרואה את התוכנית, אנחנו נשמח לתגובות אחר כך פה, או באימייל, או בכל דרך אחרת. אז אנחנו מקווים שיהיו הרבה צופים ![]() שיהיה לכולם חג שמח, שבת שלום, צוות תוכנית "המקלט". Last edited by ani; 06-06-08 at 09:30.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
ברכות , מה התפקיד שלך בצוות ? יש מצב שאצפה בשבת..
אגב , חבל שהתוכנית עולה כבר היום אבל האתר הוא סוג של קישור מת.. לפחות תכתבו שם איזשהו טקסט על התוכנית עם איזשהו דוגמה מהעיצוב שהולך להיות לאתר או לתדמית של התוכנית.. Last edited by tsART; 06-06-08 at 09:34.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני צלם בצוות התוכנית. אני מודע לבעיה עם האתר, אבל אני לא אחראי עליו, יש מישהו אחר שאחראי עליו ולפי מה שידוע לי יש בעיות עם סיום העיצוב. אנחנו נעשה איתו משהו, אני אחשוב על משהו. נ.ב בנוגע לדתיים אני מתנצל שזה משודר ביום שישי, כל מי שירצה לראות את התוכנית היא תעלה לאינטרנט לצפיה וכנראה שהחל מהתוכנית הבאה זה יהיה ביום אחר. אני אשמח לעוד תגובות ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא נראה לי שהבנתי על מה התכנית. כתבות על מה?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Whatever
|
שמתי להקלטה,
נראה איך יצא לכם.
# 6 |
חבר וותיק
|
אוקי התוכנית היא תוכנית נוער רב תחומית.
היא עוסקת בכל מה שיכול לעניין נוער. למשל בתוכנית הזאת יש כתבה על איגרוף תילאנדי שמשלובת בהומור, יש כתבת אקסטרים שהכנו, יש סרטון קטן שהכנו של 10 דקות בשם "המרוץ לכסף הגדול" , מדריך להכנת גרפיטי ועוד כמה כתבות הומור יפות. ולתומר, מקווה שתהנה ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
תכנית על גננות ופלפלים תעשו? אני מוכן לתרום מידע ואפילו דוגמיות (בתנאי שמישהו אוכל זה בשידור).
![]() |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 |