![]() |
[HoStorm.Net]שינויים דרמטיים!
שלום לכל גולשי הוסטס!
להתחלה, להלן סיקור קצר על הוסטורם ומטרותיה: הוקמה בחודש יולי בשנת 2003 על מנת לספק לכם אחסון אתרים מתקדם ומקצועי! בעלת שרת פרטי אשר ממוקם בחוות השרתים של 012 בפתח תקווה. פאנל הניהול הוא מסוג Direct Admin. מערכת ההפעלה היא: Linux Fedora Core 4. מפרט השרת: מעבד - AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+ 2000Mhz זיכרון -2X 1024Mb 2.5CL DDR400 Dual Channel 128Bit כוננים קשיחים - 2X 160GB Western Digital SataII 7200RPM Buffer 8Mb Raid Mirroring השרת ממוקם בחווה של 012. כנראה שנוצרה כאן קצת תהפוכה ולא ממש הבנתם מה קורה, אז אני אסביר: דבר ראשון, אני מצטער להודיע לכם שאחרי שנתיים רצופות של עבודה עם רון, הוא עוזב את הוסטורם ומתחיל בדרך חדשה משלו. שמעתי שהוא מתכנת אתרים פה ושם, אז אם אתם רוצים תכנות - פנו אליו. כמה דברים נוספים: הוסטורם עברה לדומיין חדש בכתובת: www. דומיין הBiz אמור להשתחרר תוך כמה ימים אני מאמין ואז נרכוש אותו מחדש (בעבר נרכש אצל ליזרטק וקיבלנו מהם תמיכה על הפנים). הוסטורם החלה לספק קבלות ללקוחותיה, מה שמקנה לנו חוקיות במדינת ישראל. אם יש לכם עוד שאלות או הערות, אני אשמח לענות לכם. |
כל הכבוד! :-)
דימה אחלה בנאדם, אחלה שירות וכללית אחלה חוויה לאחסן אצלו. |Rolleyes| מזל"ט על השינויים האחרונים. |קורץ| |
מזל טוב,
בהצלחה עם העסק :) |
יפה,בהצלחה אחי,חברה טובה מאוד
|
יפה מאוד, בהצלחה!
|
אני זוכר שהיא רק ניפתחה בהוסטס הישן עם דני..
כאילו זה היה רק אתמול...! בהצלחה רבה מאוד!. |
יפה בהצלחה שיהיה...
|
כל הכבוד דימה, בהצלחה :)
אני אולי אוטוטו מתארגן לעבור מהשרת (בגלל שהוא זמני, ואני עובר לאחד חדש), אבל באמת שנהנתי על השרת הזה ופשוט קשה לעזוב אותו :) |
בהצלחה לכם!
|
קיימים מיולי 2003 ורק עכשיו התחלתם לספק קבלות ?
3 שנים מה עשיתם ? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:34. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ