![]() |
ביקורת חריפה על Sky-host.org
תנעלו מנהלים
|
ממש חבל
הבנאדם הורס לעצמו. עם זה כמו שאתה מספר , וכמו שאחרים טוענים בביקורות אחרון זה ממש חבל. |
צודק גם לי הוא הבטיח שהשרת יחזור היום בארבע לאחר חודש שלם שהשרת לא עבד!
כולו רעש וצילצולים הוא רק מבטיח ולא מקיים!!! |
אותו הדבר גם אצלי....ובוא נוריד את הכוכביות *** = פרי
רכשתי ממנו רסיילר של 5gb. כל הזמן נפילות בפעם הראשונה פיצוי ללא הגבלת תעבורה (שגם אין דבר כזה השרת עצמו מוגבל ב5 טרה בייט נדמה לי) אח"כ עוד נפילה (יותר נכון "שדרוג שרת" שגם זה לא בוצע ואין לי מושג למה) ואז גם קיבלתי 5 שרתי רדיו ללא הגבלת מאזינים באיכות 96 שגם על איכות 24 הם תמיד נקטעים. ואז שוב עוד נפילה ו"קיבלתי" חודש חינם. וכרגע השרת לא עובד זה כבר הפך להיות כרגיל...אז אני פשוט לוקח את הרגליים והולך אין לי כוח לבנאדם הזה שלא יודע לתחזק שרת (לא שאני אומר שזה קל) אבל כמה אפשר לסבול?? פשוט חרא של חברה ואני מצטער על המילה פשוט אין לי מילים אחרות לתאר! אז פרי דע לך אם אתה קורא את ההודעה הזו הלקוחות שלך ממש אבל ממש מאוכזבים ממך וכל הפיצויים שלך שווים לתחת כי גם הם לא עובדים. |
עם הייתי יודע שאפשר לכתוב את השםשלו הייתי כותב חשבתי שאסור,ועכשיו אני באמת ניזכר שהוא אמר לי שהוא שידרג שרת צודק!!צודק.
ועם כבר הורדתה את הכוכביות אז המעצב זה Stavk בטח רובכם מכירים |
מה המסנג'ר של בעל השרת כי יש לי איתו עסק משהו אני רוצה לדעת עם זה הוא..
|
חבל לשמוע דברים כאלה.....
|
זה המסנג'ר
ציטוט:
|
ציטוט:
ועוד משהו לגבי התמיכה אין מצב שתופסים אותו לא בפלאפון ולא בבית אני כבר התחלתי להתקשר אליו לבית ולרוק לאמא שלו בפנים מרוב עצבים!!!! הוא פשוט מעצבן שאי אפשר לתאר!! מעניין שהוא היה רסיילר אם עשו לו ככה |
בא נארגן שכולם יבואו אליו לבית ביחד יש לי את הכתובת באשדוד נקרע אותו חחחחחחחחחחחחחח
הוא בנאדם לא רציני סתם מבטיח הבטחות |
ציטוט:
|
יואווו די אני לא מאמין לא ציפיתי שכל כך הרבה אנשים יסכימו איתי באמת כדאי ללכת לבית שלו חחח "נקרע אותו" איזה גנוב אתה
|
לא צריך להתאמץ יש לי דוד שגר באשדוד (יצא חרוז :))
|
אם באים לפרי אל תשכחו לספר לי, גם אני הייתי קורבן :)
|
אני רואה שיש הרבה אנשים שאוהבים את פרי ורוצים לארח לו חברה בביתו...
|
חחחחחחחחחחח יאללה כולם יד אחת על פרי חחחח ! ! !
גל אמרתי לך שחייבים לעזוב אותו |
טוב לדעת
|
חבל שזה מגיע למצבים כאלה :\
אני רואה יותר מדי מצבים כאלה בימים האחרונים..... תבקשו המלצות מלקוחות קיימים לפני שאתם קונים אכסון. |
לא יודע דיברתי עם פרי נראה לי לפחות חחח
אבל יש בעיה כרגע בשרתים שאני והוא מאוחסנים.. |
ויש מצב שאתה מפרט לנו מה הבעייה ואיך לעזזל תפסת את פרי אם הפלא שלו תמיד מכובה והוא לא זמין גם בבית?
|
עזוב פעם בעייה פה פעם בעייה שם תיראה כמה ביקורות רעות יותר מיזה?
גם עם הוא יקנה את השרת הכי טוב שיש אני בטוח ב100% שיהיה אותו הדבר כמו עכשיו. |
לפי דעתי זה התוצאה של כמה ילדים שקונים מחברה שאינה ממש מוכרת בישביל לחסוך קצת במחיר
|
לא אבל בדוגרי הוא אחלה בנאדם... החברה לא כזאת גרועה הוא עושה את כל המאמצים לסדר.... דיברתי איתו עכשיו והבנתי שהוא מנסה הכל וזה לא באשמתו...
אז בכל זאת ניתן לו עוד צ'אנס.... אני מקווה שזה יסודר |
קצת הגזמתם
נכון יש לו נפילות בזמן האחרון אבל לדעתי, הרושם שהוא עשה עלי, זה שהוא בן אדם טוב ולא מתכוון לרמות אותכם אז יש בעיות קורה, אבל ההגזמה של "בוא נלך אליו", חלאס וbug-host, זה שאנשים רוצים לחסוך לא אומר שאנשים לא רוצים להשקיע ולא רציניים |
אני לא אומר שהוא בנאדם חרא אבל כל הזמן נפילות?? וזה לא רק בזמן האחרון אני לקוח שלו כבר חודש ובכל החודש הזה יש נפילות יום אחריי יום...וזה קצת מוגזם לא?
|
ציטוט:
שתי לקוחות שלי עם שתי הודעות לפני הגיבו ותראו מה הם כתבו! בנוגע עלייך מור אני טלפונית אתה מוזמן להתקשר |
קורה, תקופה של בעיות, אז אתם נתקעתם בתקופה כזאת
פרי, צור קשר (זה עידו-HostIO) |
ציטוט:
להקל על העומס יום טוב, |
אותי לא מעניין כבר למה זה קורה אני משלם כסף ואני רוצה שזה יעבוד מסכים איתי?
|
ואללה צודק
אבל זאת לא דרך ככה לבוא לפורום ולהתחיל להגיב דברים רעים על חברה |
פרי אתה לא זמין בטלפון
|
תאמין לי שזאת גם לא הדרך שאני רציתי בה אבל פרי הביא את זה על עצמו כי אני לא סתם התקשרתי פעם אחת וזהו נמאס. אני מחכה כבר יומיים ברצף (רק על התקלה הזו והיו עוד רבות) ומנסה לתפוס את פרי כבר המון זמן אז זה לא שאני סתם בא לפורום ומתחיל לעשות רע לאנשים
|
בסדר, אני מבין אותך, גם אני קצת עצבני מכל העניין
אבל עדיין לבוא ולהתקיף אותו ככה אתה יכול לפתוח אשכול ולהגיד "מישהו יודע מה קרה עם פרי?" או "מישהו משיג את פרי?" אבל זה אפשר להגיד "תופעה", לא רק בפורום הזה, אנשים מתקפים בעלי חברות |
אחי תראה פעם ראשונה הבלגתי, פעם שנייה גם, פעם שלישית גםף פעם רביעית גם אבל דיי כמה אפשר אני לא ספוג סופר הכל וזהו עובר...ודע לך שאני אדם סבלני מאוד
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
להגיד לך משהו, אני לא בן אדם כזה סבלני.
אבל כשזה נוגע לדברים כאלה אני מבין שיש בעיה ולא מתרגש יותר מדי ואני, לא אוהב את הקטע הטלפוני רק כשאין ברירה בגלל זה פרי, דבר איתי איך שהו אחר(גם אין לי משהו קליטה עכשיו) |
אחי אני רשמתי בהודעה אתה בן אדם אחלה אבל יש נפילות ולא ניראה לי אתה יודע להיתעסק עם זה ביכללל!!
מההתחלה אני יודע שאתה אחלה אחי רק בגלל זה נישארתי איתך עוד שביקשתי עזרה בהתקנה הזאת במחשב החדש שקיבלתי עזרתה לי,אבל התיחזוק גרוע ואני לא ממליץ להיות בעסקים איתך לא ממליץ לכאלה ששונאים אותי אפילו. |
חפיף פרי מצטער רק להבה אל תעצבן ככה את הלקוחות שלך ותמיד תישאר זמין ואז זה לא יגיע למצבים לא נעימים כאלו
|
אחי או קיי
מכל ההגזמות שראיתי באשכול הזה זה היה השיא "אני לא ממליץ להיות בעסקים איתך לא ממליץ לכאלה ששונאים אותי אפילו" אתה כבר לא עושה שם רע לחברה אתה עושה שם רע לאדם אני לא מדבר בשם פרי פה, אני מדבר בשם עצמי, בתור לקוח של פרי ומישהו שדיבר איתו |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:38. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ