|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Member
|
![]() תנעלו מנהלים
Last edited by DieSeL; 19-10-05 at 01:19.. |
![]() |
# 2 |
חבר פורום
|
ממש חבל
הבנאדם הורס לעצמו. עם זה כמו שאתה מספר , וכמו שאחרים טוענים בביקורות אחרון זה ממש חבל.
משתמש חדש
|
צודק גם לי הוא הבטיח שהשרת יחזור היום בארבע לאחר חודש שלם שהשרת לא עבד!
כולו רעש וצילצולים הוא רק מבטיח ולא מקיים!!! |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אותו הדבר גם אצלי....ובוא נוריד את הכוכביות *** = פרי
רכשתי ממנו רסיילר של 5gb. כל הזמן נפילות בפעם הראשונה פיצוי ללא הגבלת תעבורה (שגם אין דבר כזה השרת עצמו מוגבל ב5 טרה בייט נדמה לי) אח"כ עוד נפילה (יותר נכון "שדרוג שרת" שגם זה לא בוצע ואין לי מושג למה) ואז גם קיבלתי 5 שרתי רדיו ללא הגבלת מאזינים באיכות 96 שגם על איכות 24 הם תמיד נקטעים. ואז שוב עוד נפילה ו"קיבלתי" חודש חינם. וכרגע השרת לא עובד זה כבר הפך להיות כרגיל...אז אני פשוט לוקח את הרגליים והולך אין לי כוח לבנאדם הזה שלא יודע לתחזק שרת (לא שאני אומר שזה קל) אבל כמה אפשר לסבול?? פשוט חרא של חברה ואני מצטער על המילה פשוט אין לי מילים אחרות לתאר! אז פרי דע לך אם אתה קורא את ההודעה הזו הלקוחות שלך ממש אבל ממש מאוכזבים ממך וכל הפיצויים שלך שווים לתחת כי גם הם לא עובדים. |
![]() |
# 5 |
Member
|
עם הייתי יודע שאפשר לכתוב את השםשלו הייתי כותב חשבתי שאסור,ועכשיו אני באמת ניזכר שהוא אמר לי שהוא שידרג שרת צודק!!צודק.
ועם כבר הורדתה את הכוכביות אז המעצב זה Stavk בטח רובכם מכירים Last edited by DieSeL; 16-10-05 at 20:07.. |
![]() |
# 7 | |
Member
|
זה המסנג'ר
ציטוט:
|
|
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ועוד משהו לגבי התמיכה אין מצב שתופסים אותו לא בפלאפון ולא בבית אני כבר התחלתי להתקשר אליו לבית ולרוק לאמא שלו בפנים מרוב עצבים!!!! הוא פשוט מעצבן שאי אפשר לתאר!! מעניין שהוא היה רסיילר אם עשו לו ככה |
|
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
חבל לשמוע דברים כאלה.....
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|