![]() |
רוצים לקבל דומין חינם?
רוצים לקבל דומין בינלאומי מתנה?
יש לכם אתר קיים ? רוצים להוסיף \ להחליף לו את הדומין לדומין אחר? להוסיף עוד דומין לאתר? אין שום בעיה. הכל בחינם ! פאנל ניהול מלא אתם מקבלים ! דומין מגודדי או מכל ספקית דומינים אחרת ! מי שמעונין שישאיר את פרטי האתר שלו + קישור לאתר שלו. אני יסקור את האתרים ויצור קשר עם בעלי האתרים אשר יהיא מעונין בכך. אין שום התחיבות ! לא מתחייב לאשר כל אתר ! אין שום קאץ' ! נ.ב: מי שלא מעונין שלא יגיב בהודעות מיותרו ויחסוך זמן לי ולו. |
מעניין ..
הייתי רוצה לדעת איך זה עובד בפרטי ואולי ארצה כמה דומיינים וכמה קוטג'ים |
חייב שיהיה אתר ?
|
יוזמה מבורכת , כל הכבוד (:
שלחתי לך ה.פ . |
בלי באנרים
בל שום דבר? דומיין חינם חינם?!? |
ציטוט:
אתה מקבל את הפאנל מיידית לאחר ההזמנה. zadax מה עובד? אתה מביא לי קישור לאתר שלך אני סוקר אותו רואה האם נכון להביא לך דומין. אם אין לך דומין וזה יגיע לך תקבל במידהו יש לך דומין ואתה מעונין בדומין נוסף לאתר שיהיא או להחליף את הדומין הקיים בחדש זה אפשרי. וכמה דומינים לא תקבל אולי דומין 1 כן אם זה שני אתרים אז לשני האתרים אך לא מעבר לזה. |
|
חייב אתרים שכבר נפתחו?
אם לא צור קשר בבקשה , יש לי אתר מוכן עם תוכן והכל - זקוק רק לדומיין. |
www.vgamez.net
לא יפריע לי לקבל עוד דומיין =] |
כרגע רק הפורום פעיל אבל הוא פעיל...
אבל אני רק ממתין לעיצוב החדש כדי להעלות את האתר... http://wiyw.org אם אפשר co.il יהיה טוב...חח... אתה צריך להחליט איזה דומיין אתה מביא ו...אם אפשר לשאול מי הספקית? |
א. האם הדומיין יהיה בבעלותי המלאה, כלומר, אין לך שום דרך לגעת בדומיין ושום גישה לפאנל (לאחר שאתה מביא גישה לפאנל לבעל הדומיין כביכול)?
למה אני שואל? כי מה ימנע ממך לתת לאתר מצליח, לאחר כמה זמן הוא עוד יותר מצליח, פתאום אתה מחליט שאתה רוצה שהאתר יהיה שלך, אתה מדבר עם מי שהבאת לו את הדומיין, ואז כמובן הוא יגיד לא, אז אתה סוחט אותו...אתה אומר לו שאם הוא לא יכניס אותך בשותפות או משהו בסגנון אתה תוריד את הדומיין מהאתר..כלומר תכוון אותו למקום אחר... ב. המשתמש שהביא פה לינק לפורום הוזהר, תימנעו מזה. |
ציטוט:
וזה נרשם על שמי ? |
כל הכבוד על היוזמה :)
ציטוט:
|
צור איתי קשר מכיוון שהאתר נעול ואני צריך לתזמן איתך לפתוח אותו למשך כמה דקות ולסגור דלא יכנסו גולשים
|
מעוניין בדומיין נוסף לאתר שלי
www.pikaf.com בימים אלה ניבנת מערכת ניהול לאתר, מערכת דירוג אתרים,מערכת תגובות על האתר, מערכת ניהול מנהלים ועוד אפשרויות! למקרה שתאשר את אתרי הינה הדרכים שלי ליצירת קשר איסיקיו : 9610200 מסנג'ר : bkiller@walla.co.il |
מה יוצא לך מזה?
אין מצב בחיים, לעולם שמישהו יוציא כסף בשביל מישהו אחר, בחינם.... חייב להיות קאץ', אז פשוט ספר מהו.... |
ציטוט:
|
ציטוט:
מאיפה לך לדעת שהוא לא מלווה דומיין ואח"כ דורש אותו בחזרה אחרי שהאתר מצליח... סייג לחוכמה שתיקה. |
שמע יש לי את הדומיין www.mytar.co.il בשביל האתר שלי.
ממש לא מפריע לי שיהיה לו גם את mytar.com/net . אם בא לך אני אשמח שהוא יפנה לאתר והכל. במידה ונשמע לך צור קשר בהודעה פרטית. יוזמה יפה :-) |
יש קאץ' יש הרבה נוכלים ואני לא אפול בפח שלהם
קודם שיבואו כמה אנשים שיעשו את זה דרכך ואז נראה .. |
אין מצב שזה בחינם מה קרה לכם מה אנשים פראיירים?!?!?
בטוח יש פה איזה משהו תחשבו על זה למה הוא רוצה אתר מצליח...? לפי דעתי הוא מביא לאתרים מצליחים דומיין ואז כל הגולשים ישתמשו בדומיין ואחרי שנה שצריך לחדש אותו אז הוא יעשה לכם מחיר כזה שהיה עדיף לקנות כבר לבד... לפי דעתי מי שרוצה אתר מצליח שלא יחפש את החינם כי אז זה יצא לו יותר יקר... תחשבו בשביל 1.95 $ אתם לוקחים סיכון.... עזבו שטיות הכי בטוח דומיין שאתם קונים מחברה או ממישהו שאתם יוכולים לסמוך עליו שהוא יעשה לכם את זה על שמכם והכל ואם תרצו לחדש אתם יוכולים... טוב אמרתי את שלי תעשו מה שאתם חושבים... ולבעל האשכול סליחה אם הרסתי לך את התוכנית פשוט זה נראה כזה לא אמין |
מעניין שהמשתמש שפתח את האשכול עדיין לא הגיב כאן.
משהו כאן בטוח מסריח! |
אם היה לכם קצת ממה שנקרא מוח בתוך הקופסא שנקראית ראש הייתם מתעקשים שירשום את הדומיין על שמכם, הרי הוא עושה את זה בשביל לעשות טוב לא?
אז זה בטח לא יהיה אכפת לו! |
הבאנדם נעלם נראה לי הוא סתם רשם את זה להדליק את כולם...
|
אני צריך לפורטפוליו שלי
|
גם אני מעוניין הינה האתר שלי: pckinesis.strangled.net אשמח אם תיצור איתי קשר בפרטי או באיי סי קיו 92921014 תודה
|
|
אחי מה האייסי שלך אני חייב לדבר אית באייסי לגבי זה דחווף
|
אני מעונין.
רדיו לפורום קוצים נט. פורום למעלה מ 17 אלף רשומים. בימים רגילים מגיעים ל 1350 מחוברים ואף יותר. אנחנו צריכים תדומיין לרדיו. צור קשר בפרטי. www.kozim.net |
ניתן לנעול את האשכול.
כל מי שרשם אני העין בתגובות שלכם בקרוב. עקב עומס רב עלי בזמן האחרון אני לא ממש מתפנה למחשב ולכל הענינים שליד המחשב כך שהעיין בתוגבתכם ואני יצור קשר אם מי שיבחר בקרוב מאוד! |
ציטוט:
מביא לי את פרטי חשבון של החשבון שאתה רוצה בגודדי אני מבצע לך את הרכישה מלא על שימך מלבד פרטי חשבון התשלום ( כמובן 8-* ) גישה לדומין תיהיא מלא שלך לאף אדם אחר לא תיהיא שום גישה אליו. אם תיהי אמעונין אתה תיהיא מוזמן לפתוח חשבון דומין לבד בגודדי ואני יעביר לך את הדומין לפאנל איך שתירצה. ושוב אין שום קאץ'! תאמינו או לא|winky| |
אם זה ככה אני אשמח.
כמה דומיינים מותר לי להזמין ממך? איך אני יכול ליצור איתך קשר? |
ציטוט:
ולא כולם מקבלים תלוי בנתוני האתר פרטי ואם אני ירצה בכך כמובן. הכל רשום בהודעה הראשית. |
ומה בנוגע לאתרים שעוד לא קמו אלא הם בגדר רעיון?
|
אני צריך את הדומיין לפורטפוליו ולאתר למכירת לוגואים בSMS
|
תיבת ההודעות הפרטיות שלך מלאה...
|
ציטוט:
|
כל הכבוד על היוזמה ,
בהצלחה \\ כל אחד היה רוצה לקחת חלק מאתר מצליח . בהצלחה . |
|
אני צריך דומיין למערכת חדשה שתכנתתי,
כרגע האתר אינו פעיל אך יש שרת והכל, אני פשוט עוד לא רוצה להעלות את המערכת. צור קשר למידע נוסף! ICQ# 307825240 msn: berger.gil@gmail.com |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ