הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ארכיון (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   ביקורת רעה על חברת lom.co.il (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=36437)

Hanan 19-12-06 12:01

ביקורת רעה על חברת lom.co.il

שלום רב משתמשים יקרים,
שמי חנן ואני מנהל אתר שמונה בתוכו כיום כ 50 אלף כניסות ביום.
לפני כחודשיים הצטרפתי לחברת lom.co.il כלקוח ריסיילר.
האתר היה לפני כחודשיים קטן ולאבי לא הייתה בעיה להחזיק אותו כי הוא עדיין לא היה בשלבי התפתחות.
האתר עם החודשים גדל וגדל והגיע למצב שהוא "אוכל" כ 500 ג'יגה תעבורה בתוך חצי חודש.
לפני כיומיים שלושה בסביבות השעה 1:00 בלילה, האתר החזיר שגיאה שהחשבון הוקפא וכנראה עברתי את מכסה התעבורה. התקשרתי לאבי והוא הוסיף ללא בעיה עוד 100 ג'יגה וכמובן שהפתרון היה לעבור לשרת פרטי עקב סדר גודל של האתר.
עקב זה שאינני יכול לאפשר מעבר לשרת פרטי משל עצמי ביקשתי לאבי עצה מה לעשות, התשובות לא היו מספקות:
"אין מה לעשות אתר צריך שרת פרטי"
יאמר לזכותם של "חברת שרתים" שדיברתי על הבעיה, בעל החברה ענה לי במקצועיות רבה והציע לי קודם לאחסן את האתר על שרת מיני יעודי כדי לקבל דו"ח איזה חבילה מתאימה, אך זהו לא נושא השיחה.

היום בשעה 11:30 כשהודעתי לאבי שעברתי מהשרת שלו לשרת אחר שכן יכול להחזיק אותי (כמובן שלא הצלחתי להתחבר לחשבון שלי עם היוזר והסיסמה על השרתים של אבי, אין לי מוגש למה ככל הנראה הוא נסגר או הוקפא) ביקשתי בצורה נעימה שלפחות יחזיר לי את התשלום של החודשים הנותרים שזה סכום של עוד חודשיים.
אבי תירץ את זה כ:
- "קיבלת חבילה שעולה מעבר לסכום ששילמת".
- "הורידו לי מזה כבר את המע"מ ואין לי איך לקזז".
- "אף אחד לא אמר לך לעזוב".
אותי בתור לקוח לא מעניין אותי איזה חבילה ובאיזה שווי היא עולה אלא בכמה קניתי.

בקיצור חברים, החברה הזאת לא הייתי מרוצה גם עקב הזמינות שלהם, אבי היה בקושי עונה ולהשיג אותו זה היה סיפור מהפטרה היו ימים שבכלל לא הייתי מצליח להשיג אותו ואם הייתי משיג הוא היה עסוק.

לסיכום:
- לא נהנתי בחברה הזאת בגרוש, כל עזרה שהייתי צריך בתפעול הייתי פונה לחבר שלי שיש לו שרתים פרטיים משלו והוא היה עוזר לי ברוב המקרים עקב הזמינות הצולעת של אבי בסלולרי ובאינטרנט.
- לא קיבלתי את כספי חזרה והלכו לי כ 200 שקלים לפח (אבי הרוויח, שיהיה לבריאות).

לא ממליץ על החברה הזאת בכלל ולחשוב שעד לפני זמן לא רב, הייתם מכירים אותי בתור החברה שהוא מנהל כיום אופלאג שהייתה שייכת לי בעבר והנה היום אני מוצא את עצמי כותב ביקורת רעה על הבן אדם שמנהל אותה בפועל, כמובן לצערי.

אינני יודע אם אתם נהנים או משהו, אני לא בא להשמיץ חלילה, זוהי דעתי האישית בלבד.

תודה לכולם והמשך יום מעולה.

נריה 19-12-06 12:06

שאתה בא ומתחייב לזמן מסויים באמת הוא לא חייב להחזיר לך
הכסף הולך לכיס שלו/לתיחזוק שרת/לקדם את החברה
אז ככה שכאשר אתה מתחייב אתה לא יכול לקבל כסף בחזרה

Hanan 19-12-06 12:08

הוא היה צריך לדעת לפני זה שהוא לא יכול להחזיק, אמרתי לו כמה פעמים בנוגע לבעיות ה mysql connections וכמה וכמה פעמים אמרתי לו "אבי, האתר גודל, תגדיל לי את החיבורי SQL"

pal 19-12-06 12:12

ציטוט:

נכתב במקור על ידי נריה (פרסם 390786)
שאתה בא ומתחייב לזמן מסויים באמת הוא לא חייב להחזיר לך
הכסף הולך לכיס שלו/לתיחזוק שרת/לקדם את החברה
אז ככה שכאשר אתה מתחייב אתה לא יכול לקבל כסף בחזרה

עם הוא מתחייב לזמן כל כלשהו הוא אמור לקבל את כל הזמן שאליו הוא התחייב .
לא משנה עם המנהל החליף לו את החבילה.

נותן בראש עם mp3 19-12-06 12:14

אין מצב אבי!
אני לקוחות של אבי בשרתים יעודיים לא שמעתי מילה מעולם על אבי כול הזמן יש תמיכה מי סביב לשעון

Hanan 19-12-06 12:16

אולי יש לך אתר של 5 אלף גולשים ביום, גם לי כשהוא היה ככה הייתה לי תמיכה מסביב לשעון, אבל ככול שהוא גדול, כנראה נגמרו לאבי המשאבים, והוא החליט לסנן אותי והתירוץ בחלק מהמקרים היה "התקשרת מחסוי?"

ושוב, אני אומר את מה שאני חוויתי, לא יודע מי אתם ומה אתם חווים ואיזה חבילה יש לכם.
זו הדעה שלי בתור לקוח ולא בתור יושב ראש הלקוחות בחברה.

shayb 19-12-06 12:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Hanan (פרסם 390777)
שלום רב משתמשים יקרים,
שמי חנן ואני מנהל אתר שמונה בתוכו כיום כ 50 אלף כניסות ביום.
לפני כחודשיים הצטרפתי לחברת lom.co.il כלקוח ריסיילר.
האתר היה לפני כחודשיים קטן ולאבי לא הייתה בעיה להחזיק אותו כי הוא עדיין לא היה בשלבי התפתחות.
האתר עם החודשים גדל וגדל והגיע למצב שהוא "אוכל" כ 500 ג'יגה תעבורה בתוך חצי חודש.
לפני כיומיים שלושה בסביבות השעה 1:00 בלילה, האתר החזיר שגיאה שהחשבון הוקפא וכנראה עברתי את מכסה התעבורה. התקשרתי לאבי והוא הוסיף ללא בעיה עוד 100 ג'יגה וכמובן שהפתרון היה לעבור לשרת פרטי עקב סדר גודל של האתר.
עקב זה שאינני יכול לאפשר מעבר לשרת פרטי משל עצמי ביקשתי לאבי עצה מה לעשות, התשובות לא היו מספקות:
"אין מה לעשות אתר צריך שרת פרטי"
יאמר לזכותם של "חברת שרתים" שדיברתי על הבעיה, בעל החברה ענה לי במקצועיות רבה והציע לי קודם לאחסן את האתר על שרת מיני יעודי כדי לקבל דו"ח איזה חבילה מתאימה, אך זהו לא נושא השיחה.

היום בשעה 11:30 כשהודעתי לאבי שעברתי מהשרת שלו לשרת אחר שכן יכול להחזיק אותי (כמובן שלא הצלחתי להתחבר לחשבון שלי עם היוזר והסיסמה על השרתים של אבי, אין לי מוגש למה ככל הנראה הוא נסגר או הוקפא) ביקשתי בצורה נעימה שלפחות יחזיר לי את התשלום של החודשים הנותרים שזה סכום של עוד חודשיים.
אבי תירץ את זה כ:
- "קיבלת חבילה שעולה מעבר לסכום ששילמת".
- "הורידו לי מזה כבר את המע"מ ואין לי איך לקזז".
- "אף אחד לא אמר לך לעזוב".
אותי בתור לקוח לא מעניין אותי איזה חבילה ובאיזה שווי היא עולה אלא בכמה קניתי.

בקיצור חברים, החברה הזאת לא הייתי מרוצה גם עקב הזמינות שלהם, אבי היה בקושי עונה ולהשיג אותו זה היה סיפור מהפטרה היו ימים שבכלל לא הייתי מצליח להשיג אותו ואם הייתי משיג הוא היה עסוק.

לסיכום:
- לא נהנתי בחברה הזאת בגרוש, כל עזרה שהייתי צריך בתפעול הייתי פונה לחבר שלי שיש לו שרתים פרטיים משלו והוא היה עוזר לי ברוב המקרים עקב הזמינות הצולעת של אבי בסלולרי ובאינטרנט.
- לא קיבלתי את כספי חזרה והלכו לי כ 200 שקלים לפח (אבי הרוויח, שיהיה לבריאות).

לא ממליץ על החברה הזאת בכלל ולחשוב שעד לפני זמן לא רב, הייתם מכירים אותי בתור החברה שהוא מנהל כיום אופלאג שהייתה שייכת לי בעבר והנה היום אני מוצא את עצמי כותב ביקורת רעה על הבן אדם שמנהל אותה בפועל, כמובן לצערי.

אינני יודע אם אתם נהנים או משהו, אני לא בא להשמיץ חלילה, זוהי דעתי האישית בלבד.

תודה לכולם והמשך יום מעולה.

חחח אתה ממש מצחיק אותי.
א.אני לא אמרתי לך לעזוב.
ב.נתתי לך עוד 100 גיגה תעבורה מתנה ללא תשלום נוסף.
ג.אף אחד לא אמר שאי אפשר להחזיק אותך.
ד.רוצה עוד תעבורה?תשלם עוד כסף.
ה.המחיר שקיבלת הוא בהתחייבות ל-4 חודשים.
ו.שיהיה לך יום טוב ושבוע טוב.
עריכה:
באיזה יום בדיוק התקשרת אליי ואמרתי לך שאני עסוק ?
יכולים להעיד לקוחות שלי כמו :
מושיק ברק -expert-serv
נדב בן עמרם - safe-host
שהם מקבלים מענה גם ב-12 -1 בלילה.
שבוע טוב :)

shayb 19-12-06 12:27

ציטוט:

נכתב במקור על ידי b!lab0ng (פרסם 390794)
עם הוא מתחייב לזמן כל כלשהו הוא אמור לקבל את כל הזמן שאליו הוא התחייב .
לא משנה עם המנהל החליף לו את החבילה.

הוא מקבל את הזמן אף אחד לא אמר לו לעזוב.
ועוד קיבל 100 גיגה מתנה ללא תשלום נוסף.

Hanan 19-12-06 12:27

שלום ידידי אבי, התעוררת מהמתים מהר כשאתה שומע בשורות רעות עליך.. לתגובתך.
א. לא אמרתי שאמרת לי לעזוב.
ב. שמח שנתת לי.
ג. "אתה צריך שרת פרטי" = "אני לא יכול להחזיק אותך" (רק במילים יותר עדינות).
ד. גם זה לא היה מספיק, והיו לך כמה וכמה פעמים קריסות בשרת לא יודע אם שמת לב, במיוחד עם ה Mysql connections שרק לזה היית מודע, ככה שהלקוחות שלך שמשומה כנראה לא היו מודעים לנפילות של ה MYSQL CONNECTIONS כנראה לא שמעת על זה כי זה קרה בעיקר בשעות העומס בלילה כי זה אתר בינלאומי ובחו"ל השעון בדיוק 12 שעות הפוך.
ה. שמח שהתחייבות, ולא סתם שילמתי מראש ל 4 חודש כי כנראה סמכתי עליך יותר מדי ואיכזבת, לא יכלת להחזיק אותי באמצע, אפילו 100 שקל פיצוי זה היה נהדר, לא דרשתי את כל ה 200 שקל ועוד אמרת לך במפורש בפלאפון (מקווה שלפחות את זה אתה זוכר) "תוריד את המע"מ ששילמת הכל הכל ותשלם לי מה שאתה יכול" אבל התירוץ היה "אין לי איך לקזז".
ו. גם לך ידידי.

MoshikB 19-12-06 12:30

ציטוט:

נכתב במקור על ידי loads (פרסם 390807)
חחח אתה ממש מצחיק אותי.
א.אני לא אמרתי לך לעזוב.
ב.נתתי לך עוד 100 גיגה תעבורה מתנה ללא תשלום נוסף.
ג.אף אחד לא אמר שאי אפשר להחזיק אותך.
ד.רוצה עוד תעבורה?תשלם עוד כסף.
ה.המחיר שקיבלת הוא בהתחייבות ל-4 חודשים.
ו.שיהיה לך יום טוב ושבוע טוב.
עריכה:
באיזה יום בדיוק התקשרת אליי ואמרתי לך שאני עסוק ?
יכולים להעיד לקוחות שלי כמו :
מושיק ברק -expert-serv
נדב בן עמרם - safe-host
שהם מקבלים מענה גם ב-12 -1 בלילה.
שבוע טוב :)

תאכלס אבי צודק בקטע הזה, אין פעם שאני לא מתקשר אליו והוא לא עונה לי, ואם יוצא מתי שהוא נדיר שהוא לא עונה לי, ישר הוא רואה שהתקשרתי אליו ומתקשר אליי.
תמיד הוא זמין ועונה לי, בכל מצב עונה.. לא יודע איך אתה אומר שהוא עסוק כל הזמן, פשוט כל יום אני מתקשר אליו בצורה משגעת והוא עונה.. בכל אופן לא מאמין לזה.
אם הוא הגדיל לך את החבילה שלך ליותר ממה ששילמת, אתה צריך גם להעריך את זה..
לי יש אצל אבי 2 שרתים ועוד הכנסתי לו מספר לקוחות שהם ואני נהנים כמה שיותר ;)
לא יודע מה איתך, אתה רק צריך להכיר את אבי זה הכל.. אבי בן אדם נשמה.
סה"כ כולנו בני אדם ואם אחד מאיתנו טועים פשוט צריך ללמוד לדעת לתקן את הטעות ולעבור הלאה..

שיהיה לכם בהצלחה ומקווה שתמצאו את הפתרון המתאים.

חנוכה שמח והמשך יום מצוין.

loading 19-12-06 12:30

חנן,
מבלי להצדיק אף אחד בסיפור הזה, חשוב שתדע דבר אחד: אם אבי עשה לך הנחה בתשלום בעקבות זה ששילמת למספר חודשים אז אתה לא תוכל לקבל תשלום מלא של החודשים בחישוב של הכסף ביחס למספר החודשים שרכשת. כל התירוצים של אבי בנוגע למע"מ והכל זה אכן בולשיט אחד גדול ואם יש לו הנהלת חשבונות הם יכולים לסדר את זה ללא בעיה.

אגב - סתם שאלה שלדעתי היא רטורית אבל נשאל בכל זאת - האם קיבלת קבלה או חשבונית מס\קבלה?

בנוגע לחסימה של הקבצים - זה פשוט חוצפה מה שהוא עושה כי זה דבר שאסור לו לעשות במיוחד כשאתה אומר שנשארו לך עוד חודשיים בחברה.

נחכה לשמוע את הצד שלו בסיפור.

Hanan 19-12-06 12:35

לא קיבלתי לא קבלה ולא חשבונית ולא שום דבר ועכשיו שאתה אומר את זה, יש מצב שגם עם המע"מ הוא חירטט לי אם לא קיבלתי שום קבלה, יכול להיות שהוא בכלל גם לא הוציא, תודה שפתחת לי את העיינים קצת יותר עכשיו וגם לחברי הפורום.

ולתגובת Expert-Serv.co.il:
לא אמרתי לרגע שאבי בן אדם לא טוב! אבי בתור בן אדם רק בתור טיפול איתי כלקוח התאכזבתי, ואם הייתי מתקשר והוא לא היה עונה, מעולם הוא לא חזר אלי להבדיל ממך, כנראה אתה משלם יותר ממני ומגיע לך עדיפות. ככה הצגת את זה, אתה שיש לך 2 שרתים והרבה לקוחות אצלו יש לך משהו הרבה מעבר לעסקים... אני כנראה היייתי רק עוד לקוח.

חנוכה שמח, כבר נהייתי בלון מהסופגניות :D

shayb 19-12-06 12:35

ציטוט:

נכתב במקור על ידי loading (פרסם 390820)
חנן,
מבלי להצדיק אף אחד בסיפור הזה, חשוב שתדע דבר אחד: אם אבי עשה לך הנחה בתשלום בעקבות זה ששילמת למספר חודשים אז אתה לא תוכל לקבל תשלום מלא של החודשים בחישוב של הכסף ביחס למספר החודשים שרכשת. כל התירוצים של אבי בנוגע למע"מ והכל זה אכן בולשיט אחד גדול ואם יש לו הנהלת חשבונות הם יכולים לסדר את זה ללא בעיה.

אגב - סתם שאלה שלדעתי היא רטורית אבל נשאל בכל זאת - האם קיבלת קבלה או חשבונית מס\קבלה?

בנוגע לחסימה של הקבצים - זה פשוט חוצפה מה שהוא עושה כי זה דבר שאסור לו לעשות במיוחד כשאתה אומר שנשארו לך עוד חודשיים בחברה.

נחכה לשמוע את הצד שלו בסיפור.

אף אחד לא חסם לו את החשבון החשבון שלו נחסם לבד כי הוא גמר את התעבורה שלו.
ובנוסף הוא קיבל 100 גיגה נוספים.
את העניין של המע"מ אני יכול לפתור אין פה שום קשר לזה.
הוא התחייב ל-4 חודשים זה שהוא עזב אחרי חודשיים זה לא אמור לעניין אותי.
אני לא אמרתי לו לעזוב ...

nanadav 19-12-06 12:40

אבי?
אתה בטוח שאנחנו מדברים על אותו בן אדם?
אבי בזמן המעבר לייעודי החדש, מה הוא לא עשה בשבילי?
דבר ראשון שבוע לפני ביקשתי ממנו לפתוח שרת רדיו ללקוח עד שנעבור לייעודי, והוא פתח אפילו בלי לשאול למה.
דבר שני, הוא השאיר לי את הרייסלר עד היום, כמה ימים לאחר שנגמר לו הזמן בשביל שנהיה בטוחים שהכל יעבור טוב.
זמין תמיד, וכשהוא לא עונה כמו שאמרו מעליי, תמיד חוזר אלייך או טלפונית או דרך תוכנות המסרים.

storing 19-12-06 12:40

אני לא קראתי תביקורת אבל אין על אבי, אני לקוח שלו מרוצה! הוא עוזר בכל מה שאני מבקש,
לא מאמין על אבי
חוץ מזה אם אתה מתחייב למשך תקופה אז הוא עשה לך מחיר נמוך וככה אתה לא יכול לקבל את הכסף חזרה, אם משהו יבוא אליך ויתחייב ל3 חודשים יקבל חודש מתנה אחרי החודש מתנה יעזוב אותך ויגיד לך "תן לי תכסף שלי כי הייתי בחודש מתנה",
זה לא הולך ככה!
יום טוב לכולם

Hanan 19-12-06 12:41

אבי אתה מפיל רק את עצמך ידידי.. תשים לב קצת יותר לאיך שאתה כותב פה.
ניקח את המשפט הבא: "לא אמרתי לו לעזוב זה לא אמור לעניין אותי".
אבל אמרת לי "אתה צריך שרת פרטי אני לא יכול להוסיף לך יותר תעבורה ממש שיש לך כי השרת שיתופי"
בקיצור אבי, קח לקח מהסיפור ותבין שלא לכולם יש אתרים של 500-1000 גולשים ביום.. וקח להבא בחשבון לשאול כמה תעבורה צריך האתר ומה הסדר גודל שלו, כמו שעושים בחברה מקצועית ולא העיקר לקחת כסף. כמו שאמרתי, חברת "שרתים" ענה לי בכל כך מקצועיות שהייתי רץ אליהם אם היה לי קצת יותר כסף וזה מה שאני אעשה, הוא נתן פתרון מעולה כמו שאני הייתי נותן כשנהלתי את החברה שבידיים שלך כיום.

"לא אמרתי לו לעזוב..." - מה אתה ילד קטן? אתה צריך להגיד לי לעזוב כדי שאני אבין שאתה לא יכול להחזיק אותי? אתה אדיש ידידי, יש לי כ חצי מיליון גולשים שונים ביום באתר ואתה מצפה ממני לחכות לך כל פעם שתענה עם התירוץ של "אני בחווה אין לי קליטה", "התקשרת מחסוי"? ואגב, תשתדל להיכנס קצת יותר לשרת IRC של אופלאג, אתה תבין כמה לקוחות בחו"ל זועמים עליך בגלל שאתה לא זמין ותבין שאני לא היחידי, עכשיו אנשי הפורום פה כנראה אתה מאכיל אותם ורוד, בתור אחד שמסתכל מלמעלה איך אתה לקחת את החברה שאני נהלתי בידיים שלך, אני שומע תלונות מפה ועד הודעה חדשה ועובדה שאיך שקנית את החברה ישר 3-4 לקוחות עזבו כי היה להם הכרות איתך בעבר ואני מעדיף לא להוסיף כדי לא להזיק לך עוד בנוסף למה שאתה מחרטט לי פה עכשיו.

אם אתה רוצה, אני אשמח להביא אותם פה לפורום כדי שיגיבו ויוכיחו שיש להם הכרות איתך בעבר ובמיוחד על הזמינות שלך.

תודה ולהתראות ידידי. מקווה שהפקת לקח בנוגע לאתרים בינלאומיים.

Pro-Host.co.il 19-12-06 12:42

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Hanan (פרסם 390815)
ד. גם זה לא היה מספיק, והיו לך כמה וכמה פעמים קריסות בשרת לא יודע אם שמת לב, במיוחד עם ה Mysql connections שרק לזה היית מודע, ככה שהלקוחות שלך שמשומה כנראה לא היו מודעים לנפילות של ה MYSQL CONNECTIONS כנראה לא שמעת על זה כי זה קרה בעיקר בשעות העומס בלילה כי זה אתר בינלאומי ובחו"ל השעון בדיוק 12 שעות הפוך.

צר לי לאכזב אותך..

בכל שרת שיש בו עומס יופיעו השגיאות האלו, לא משנה איזה שרת וצורת התיחזוק שלו!
האתר שלך זקוק למיני יעודי/יעודי.

לפי דעתי הביקורת לא רלוונטית, אני עובד עם אבי קרוב לחצי שנה ותמיד שאני מתקשר עליו הוא עונה לי.
אתה התחייבת ל4 חודשים ושילמת..

אתה יודע מזה התחייבות?

LDFIX.CO.IL 19-12-06 12:43

לכל הלקוחות המרוצים, זה לא חשוב שאתם מרוצים(זה מאוד חשוב! אבל לא כרגע).
הבנאדם כתב ביקורת, או שתכתבו לו מה אתם חושבים אבל אל תכתבו שאתם יצאתם מרוצים כי זה לא עוזר לו בכלום.

בכל מקרה, מקוה שהעניינים יסתדרו ביניכם.

loading 19-12-06 12:43

ציטוט:

נכתב במקור על ידי loads (פרסם 390827)
אף אחד לא חסם לו את החשבון החשבון שלו נחסם לבד כי הוא גמר את התעבורה שלו.
ובנוסף הוא קיבל 100 גיגה נוספים.
את העניין של המע"מ אני יכול לפתור אין פה שום קשר לזה.
הוא התחייב ל-4 חודשים זה שהוא עזב אחרי חודשיים זה לא אמור לעניין אותי.
אני לא אמרתי לו לעזוב ...

אבי הוא התחייב ל4 חודשים בזמן שאתה אמור להתחייב ל4 חודשים של שירות תקין ותמיכה תקינה ושרת יציב. אם אתה לא מסוגל לספק לו את זה אז לפחות תחזיר לו חלק מהסכום שנשאר. זה לא בושה להגיד שאתה לא יכול להחזיק את האתר שלו, אפשר להבין שהאתר שלו גדול וזה קשה לך, אבל תחזיר לו חלק מהכסף שנשאר כי הוא התחייב ל4 חודשים ואתה כנגד זה התחייבת ל4 חודשים שהאתר יעבוד.

בנוגע לקבלה - ראיתי שכתבת השבוע שאתם כבר עוסק מורשה. אז קודם כל, כל הכבוד. דבר שני, העונש על העלמת מס הוא עונש כבד, אני לא ממליץ לך להכנס לזה. אם אכן דיווחת עליו בספר והוצאת קבלה אז למה לא שלחת לו את הקבלה? על כל שקל שאתה מקבל אתה חייב לשלוח כנגד זה קבלה.

Hanan 19-12-06 12:44

כשאתם קונים עכשיו בחנות ונותנים לכם 20% הנחה על המוצר, ואח"כ אתה בא כי המוצר לא היה טוב, אני בטוח שלא תשמעו מחברה רצינית כמובן "גם קיבלת 20% הנחה וגם אתה בא לבקש החזר כספי או להחליף מוצר!?"

אז תתעוררו אנשים, כמה אבי לקח זה בעיה שלו, אני שילמתי הוא קיבל את הכסף, הוא צריך מעכשיו רק לשרת את הלקוח ולא להסתכל על כמה שילמתי.

ו storing כמו שאמרתי ידידי, יכול להיות אתה מנהל אתרים קטנים, יש לי רשת אתרים שיש לה למעלה מ 4 מיליון גולשים ביום, אני שמח שרק אתר אחד שמתי על אבי ולא את כל ה 10, ממזמן השרת שלו היה עכשיו נופל עם כל הלקוחות ביחד.

Hanan 19-12-06 12:45

Pro-Host.co.il באמת? בכל שרת יופיעו שגיאות בכלל כמות הגולשים? בוא ניסחף:
www.google.com
www.yahoo.com
www.walla.co.il
www.nana.co.il
יש שגיאות בכל אלו? לא נכון? עכשיו בוא כנס לאתר שלי על השרת החדש -נערך! אתר פורנוגראפי- יש שגיאות? לא? מה זה אומר ידידי? שלא בכל שרת יש שגיאות.

shayb 19-12-06 12:48

ציטוט:

נכתב במקור על ידי loading (פרסם 390837)
אבי הוא התחייב ל4 חודשים בזמן שאתה אמור להתחייב ל4 חודשים של שירות תקין ותמיכה תקינה ושרת יציב. אם אתה לא מסוגל לספק לו את זה אז לפחות תחזיר לו חלק מהסכום שנשאר. זה לא בושה להגיד שאתה לא יכול להחזיק את האתר שלו, אפשר להבין שהאתר שלו גדול וזה קשה לך, אבל תחזיר לו חלק מהכסף שנשאר כי הוא התחייב ל4 חודשים ואתה כנגד זה התחייבת ל4 חודשים שהאתר יעבוד.

בנוגע לקבלה - ראיתי שכתבת השבוע שאתם כבר עוסק מורשה. אז קודם כל, כל הכבוד. דבר שני, העונש על העלמת מס הוא עונש כבד, אני לא ממליץ לך להכנס לזה. אם אכן דיווחת עליו בספר והוצאת קבלה אז למה לא שלחת לו את הקבלה? על כל שקל שאתה מקבל אתה חייב לשלוח כנגד זה קבלה.

א.הוא התחייב ל-4 חודש והוא קיבל עד עכשיו את מה שהוא אמור לקבל.
נגמרה לו התעבורה.אין בעייה הוא רוצה עוד תעבורה ?שישלם כסף יקבל מה שהוא רוצה.
הוא שילם על תעבורה X סכום כסף מסויים. זה נגמר מתי שהו.רוצה עוד?תשלם עוד.

ב.כל כסף שנכנס לחשבון או נשלח בדואר מדווח ועל כל כסף שנכנס יוצאת קבלה\חשבונית.

Hanan 19-12-06 12:50

לא קיבלתי שום קבלה או חשבונית ככה שמבחינתי מס לא דיווחת עלי גם משמע כל הסיפור של "כבר שילמתי עליך מס", לא רלוונטי גם.

shayb 19-12-06 12:51

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Hanan (פרסם 390843)
לא קיבלתי שום קבלה או חשבונית ככה שמבחינתי מס לא דיווחת עלי גם משמע כל הסיפור של "כבר שילמתי עליך מס", לא רלוונטי גם.

זה שלא קיבלת לא אומר שזה לא דווח.
וכבר אמרתי לך אין פה שום קשר.
שילמת על חבילה ל-4 חודש אתה יכול להמשיך להשתמש בה במשך 4 חודש כל עוד לא עברת את מה שמוקצב לך.

Hanan 19-12-06 12:55

תודה, אבל אני אשמח מאוד אם תסגור לי את החשבון... משומה עכשיו אתה מלאך.. כנראה היינו צריכים לדבר דרך הפורום, אולי כנראה החשיבות שלי כלקוח הייתה קצת יותר גבוהה.

Yehuda-d.com 19-12-06 13:01

אני לא מבין את זה הוא גם מביא לך תוספת של 100 ג'יגה תעבורה חינם וגם אתה בא להתלונן זה ממש לא יפה מה שאתה עושה כאן.

Amital 19-12-06 13:01

שלום,
שכחתי תסיסמא שלי אז היה לי בעיית התחברות אבל עשיתי מאמצים כי הייתי חייב להגיב.
למתלונן,שמת לב שעל כל מילה קטנה ונכונה אתה מנסה בכוח לתפוס את אבי!?
אבי בן אדם זהב,שהיה לי תעסק של האיחסון הוא עזר לי עד מאוד!
קלוט במילים פשוטות מה אתה אומר על אבי:
אבי נתן לך 100 גיגה תעבורה ללא תוספת תשלום ואתה הולך ומתלונן שהשרת שלו נופל.
אבי נתן לך שרת כמו שקנית ונגמר התעבורה והחשבון הושעה..אז הוא הציע לך לרכוש משהו יותר גדול ובצדק.
השרת שאבי שם אותך הוא שרת שיתופי ולכן הוא מוגבל במשאבים,לכן אבי לא יכול לתת לך יותר ממה שהוא יכול, קנית חבילה מסויימת וזה מה שקנית וידעת שקנית את סדר הגודל של החבילה הזאת,עד כמות הריסלייר שקנית השרת של אבי מחזיק ואתה דורש יותר וגם מתלונן.
הקיצר,קראתי את כל התגובות של אבי..אני לא מוצא פה שום דבר שהוא כמו שאתה אומר "תרוץ".
כל מה שהוא אמר לך זה מה שבאמת קורה והסביר לך את זה יפה מאוד.
הקיצר,קראתי את כל התגובות שלך ושל אבי.. אני לא מוצא פה שום "תרוץ" כמו שאתה אומר.

עריכה:
למה זה אמור לעניין את אבי שאתה עוזב?
אתה שילמת על 4 חודשים אתה תקבל את ה 4 חודשים וזהו, אתה התחייבת ואבי עומד בהתחייבות.
זה כמו שאני התחייב ל 3 חודשים ויהיה רק חודש ואז יבקש תכסף..

FreshServ.Net 19-12-06 13:05

חנן,
אני לא מבין מה הבעיה פה...
עזוב מחזיק, לא מחזיק וכדומה.

סיימת את התעבורה החודשית שלך? יפה. רוצה עוד? תוסיף תשלום.
אתה שילמת על 500 ג'יגה תעבורה וקיבלת עוד 100 מתנה, תגיד תודה...רוצה עוד? תוסיף עוד כסף..
אם אתה מוכן להוסיף אז תשלם לאבי והוא יעביר אותך לשרת אחר או שהוא כבר יהיה צריך להסתדר עם זה.

אני לא מבין למה אתה חושב שאתה צריך לקבל יותר מאחרים בגלל שיש לך אתר גדול...שילמת? תקבל את מה ששילמת עליו.
בסיום החודש האתר שלך יפתח שוב מכיוון שהתעבורה מתאפסת מידי חודש ->משמע חודש הבא, 0 תעבורה.

אתן לך דוגמא, לקוח קנה 400 מגה אכסון, השתמש ב500 וחשבונו נחסם.
לפי התאוריה שלך אני אמור להוסיף לו עוד 100 מתנה כדי שחשבונו לא יהיה סגור? ההפך, הוא צריך להוסיף כסף או לחלופין למחוק קבצים עד כי יגיע ל400 מגה אכסון.
כנ"ל בתעבורה.

המשך יום נעים ושבוע טוב.

עריכה: זה שאתה עוזב לא אמור לעניין אותו והוא לא אמור להביא לך החזר כספי...
בסוף החודש, התעבורה תתאפס חזרה והחשבון יפתח שנית.
זה כמו שתקנה מוצר, הוא יגמר ותרצה עליו החזר...לא ריאלי.

Hanan 19-12-06 13:07

Amital, מעריך מה שאבי נתן ואני לא מתלונן לרגע ולא מנסה לתפוס אותו על כל מילה, על כל משפט יש תגובה.

אני שמח שהוא הציע משהו יותר גדול לקחת ולא יכלתי לקחת את זה, אני מצפה שהוא יבין את זה ויחזיק לפחות תשלום כלשהו כדי שאני אוכל לשלם לבן אדם שמאחסן אותי למרות שהוא חבר ולא דרש שקל.
זה שהוא הציע לי חשבון יותר גדול על הכיפאק... לא יכולתי לקחת, החלטתי ללכת למקום אחר אני מצפה שהוא יבין שאין לי את האמצעים של לשלם עכשיו 100-200$ בחודש לשרת טוב עם תחזוקה והכל שיחזיק, אז החלטתי ללכת למקום אחר, שיקבל וינסה לעשות מקסימום להחזיק. הוא אפילו לא אמר "אני אבדוק את הנושא ואחזור אליך" הוא ישר פסל ואמר "אין לי מאיפה לקזז" וזה מה שכיוויכול, מעצבן. אני בטוח שכל מנהל חברה אחר יסכים איתי שקודם בודקים ואח"כ נותנים תשובה, אבל אבי איתי תמיד השמיט את הקטע של לבדוק.. תמיד הייתה תשובה ותגובה.

FreshServ.Net:
ושוב, לא מזלזל לרגע שהוא הוסיף תעבורה ואני מעריך את זה, על האחסון החדש, האתר שלי כבר אכל 50 גי'גה תעבורה בתוך פחות מ 48 שעות, זה היה מחזיק לי בדיוק לעוד 4-5 ימים והיה נשאר לי עוד שבועיים לסוף החודש, ומה אז? אתה מסתכל על זה בנקודת מבט של מספרים.. אני מסתכל מנקודת מבט של מנהל אתר שרוצה הכי טוב לגולשים שלו, ואבי לא היה הפתרון האולטמטיבי אז החלטתי לעזור, להקל גם עליו וגם על הכיס שלי.

אני לצערי חייב לזוז לעבודה וככל הניראה אני לא אוכל להגיב בזמן הקרוב.

אז הפיקו לקחים ממה שנאמר פה אם יש לכם אתרים גדולים, ואם אתם עדיין בגישה של "אבל איתי אבי טוב!! איך איתו לא!?" אז משהו פסול אצלכם, כי כפי שכבר אמרתי, כשתגדלו, אבל כבר נראה אחרת, אני כבר לא מנהל אתר.. זה כבר נהיה עסק ברגע שיש לך מיליוני גולשים מרחבי העולם גולשים באתרים שלך ואתה צריך לדאוג שהכל מתוקתקת כמו שצריך ועוד שיש חברות ענק שמפרסמות אצלך, קצת קשה להיות אדישים בנוגע לרשת.. מקווה שאתם מבינים ואם לא, תבינו יום אחר כשתגדלו קצת מעבר.

שיהיה לכולם חג חנוכה שמח ונשמע רק טוב.

Pro-Host.co.il 19-12-06 13:13

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Hanan (פרסם 390839)
Pro-Host.co.il באמת? בכל שרת יופיעו שגיאות בכלל כמות הגולשים? בוא ניסחף:
www.google.com
www.yahoo.com
www.walla.co.il
www.nana.co.il
יש שגיאות בכל אלו? לא נכון? עכשיו בוא כנס לאתר שלי על השרת החדש -נערך- יש שגיאות? לא? מה זה אומר ידידי? שלא בכל שרת יש שגיאות.

ולמה אתה חושב שהם יושבים רק על שרת אחד?
אל*קומפ יושבים על שני שרתים וזה כולה פורום של ילדים, ועדין יש עומס על השרת..

FreshServ.Net 19-12-06 13:16

שוב, חנן...
למה אתה חושב שבגלל שאתה מנהל אתר גדול, אבי צריך להפסיד - יהיה לו עומס בשרת ובמקום שיהיה עומס יכל להכניס עוד לקוח-שתיים, ולך זה לא יעלה.
אתה משלם על משהו, חרגת? תשלם על החריגה.

דוגמא, כשאתה משלם על חשבון חשמל אתה משלם X ש"ח.
נגיד ונסעת לחו"ל, באותו זמן שכחת והמזגן שלך עבד בבית..(נניח כי זו ה"חריגה"), אז? תגיד לחברת החשמל כי לא תשלם על זה?.
כן, דוגמא לא הכי טובה...לא עלה לי משהו אחר בראש אבל עדיין אני מקווה שתבין את המסר.

כן, אם אתה יודע כי האתר שלך הוא ממש גדול וצריך שרת שלם, אז זה תוספת כסף נכבדת...אין אפס.

כל בעלי האתרים הגדולים צריכים להבין משהו, אין דבר כזה אתר גדול בלי לשלם הרבה על האכסון...אין אפס, זה בלתי אפשרי.
יש אתר גדול? יפה, תרוויח מפרסומות וכדומה...זו כבר בעיה שלך.
ככל שאתה מנסה להגדיל את האתר שלך אתה צריך לדעת כי המחיר יגדל עימו וכן גם המחיר למפרסמים (אם אין מפרסמים זו בעיה שלך בלבד!).
לכן, אם החלטת שיותר אתה לא יכול לשלם? אל תפתח את האתר ושישאר כמו שהוא בלי נסיונות לקידום וכן נגיד ועדיין האתר גדל לבד? אין בעיה להציב בשרת מוניטור במיוחד לאתר שכאשר יחרוג מX כניסות ייחודיות שתציב הוא יסגר לשאר האנשים עד שאחד מהקודמים יצא ותהיה בקשה פנויה.

בהצלחה!.

Light 19-12-06 13:30

1.לדעתי זה ממש לא יפה מה שאתה עושה-אבי נתן לך 100 ג'יגה תעבורה חינם לגמרי,בלי שתשלם אגורה,וככה אתה עושה לו?!
2.אני לקוח של אבי כבר 3 חודשים+ והבנאדם עושה הכל בשבילי. העלה לי גיבויים,סידר לי הכל ועושה לי את השהות נעימה.
אולי פעמיים בכל ה3 חודשים האלה לא הצלחתי לתפוס אותו,ו5 דקות אח"כ הוא חזר אליי.
3.לדעתי אתם יכולים לפתור את זה בכיף ביחד-תוכל לשכור שרת ייעודי\מיני ייעודי מאבי ופשוט להוסיף לו כסף כמה שיידרש. אם קצת חושבים אפשר לפתור כל דבר בלי ביקורות.

אז שיהיה לכוולנו יום טוב וחג שמח
אור אליעז

Yehuda-d.com 19-12-06 13:36

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Pro-Host.co.il (פרסם 390858)
ולמה אתה חושב שהם יושבים רק על שרת אחד?
אל*קומפ יושבים על שני שרתים וזה כולה פורום של ילדים, ועדין יש עומס על השרת..

הם יושבים רק על שרת אחד..

נמרוד 19-12-06 13:50

אבי ענה לך - אתה צריך שרת פרטי. אז תשכור מאבי אחד כזה וזהו

Light-Era.Net || Ronen 19-12-06 13:51

אין מצב שזה אבי.
אבי זה הטופ !
א) הוא תמיד עונה 24 שעות ביממה, גם באיסי.
ב) הוא תמיד עוזר כשהוא יכול(הוסיף לך 100 ג'יגה).

לדעתי הסיבה שבגללה אתה עוזב ממש לא מוצדקת ולכן אין גם לאבי שם סיבה להחזיר את כספך.

BHXHUI 19-12-06 14:03

ציטוט:

למה אתה חושב שבגלל שאתה מנהל אתר גדול, אבי צריך להפסיד - יהיה לו עומס בשרת ובמקום שיהיה עומס יכל להכניס עוד לקוח-שתיים, ולך זה לא יעלה.
לא עושים הבדלה בין לקוחות?

שאלה רצינית ולדעתי לא כל כך חשובה כי התשובה ידועה מראש: נניח יבוא לאבי ילד בן 16 שמעוניין לאחסן את הפורום XXX שלו עם 1000 גולשים מדי יום. אני בטוח שאבי יתן לו שירות מעולה. באותו יום תיאורתי יבוא גם מנכ"ל מיקרוסופט ישראל שמעוניין לארח את אתר החברה על שרתיו של אבי. שניהם יקבלו אותו יחס? גם אם הראשון משלם X כסף והשני משלם 10X ? אני בספק גדול.

פותח הביקורת, האם כאשר האתר לא חיסל את המשאבים עליהם שילמת השרת פעל בצורה סדירה או שהיו בעיות?
כי מההודעה שלך לא ממש מבינים.

ofir12 19-12-06 14:21

גם לי יש אתר של 40-45 אלף ביום אצל אבי והכל בסדר.

MaorA 19-12-06 14:34

חבל מאוד שאתה מגיע למצב שגם עוזרים לך וגם אתה מכפיש את השם של אבי!

הוא נתן לך תעבורה ועזר לך, במקום שהאתר שלך יסגר הוא הוסיף לך תעבורה ועזר לאתר שלך להמשיך להיות פעיל. אז מה הבעיה כאן?

מהיכרות אישית עם אבי הוא בחור 10, מספיק לפתוח ביקורות לחינם.

Inj3cT10n 19-12-06 14:50

אבי הוא אחלה
לא מבין אותך
זה כמו שלקוח ישלם על חבילה קטנה ובמשך הזמן יבקש חבילה גדולה..
כשאתה הולך למכולת אתה קונה במבה קטנה באותו מחיר של גדולה?
אתה יכול לקצץ חודש אחד ולהגדיל את החבילה

BHXHUI 19-12-06 15:05

ציטוט:

נכתב במקור על ידי MaorA (פרסם 390891)
מהיכרות אישית עם אבי הוא בחור 10, מספיק לפתוח ביקורות לחינם.

די... די לחרטא, איפה ראית פה שהוא אמר שאבי בנאדם רע? הוא אפילו הדגיש פה שהוא לא חושב שאבי בנאדם לא טוב, הוא רק סיפר את הסיפור מנקודת המבט שלו.

אז מה הקשר ביקורת חינם? אם עכשיו תפורסם ביקורת שתפאר את אבי זאת גם ביקורת חינם?

ציטוט:

אבי הוא אחלה
לא מבין אותך
זה כמו שלקוח ישלם על חבילה קטנה ובמשך הזמן יבקש חבילה גדולה..
כשאתה הולך למכולת אתה קונה במבה קטנה באותו מחיר של גדולה?
אתה יכול לקצץ חודש אחד ולהגדיל את החבילה
העניין הלא מובן (לפחות מבחינתי) אם היו בעיות בשרת בלי קשר להגדלת המשאבים. אם כן אז זאת בעיה מצד חברת האחסון.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:04.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ