![]() |
ביקורת על חברת bestserv
שלום לכולם אני רוצה להזהיר אותכם מהחברה הזאת.
בקיצור אני לפני כמה חודשים התעסקתי עם החברה הזאת השכרתי ממנהל החברה גילעד שרת OPTERON. הוא נתן לי הצעה טובה מאוד. אז הזהירו אותי שלא כדאי לי להתעסק איתם בכלל, אבל פה אני קראתי בקורות על החברה הזאת - היו אליהם פה ביקורות טובות, אז אני הלכתי אליהם. קודם כל כשרק התחלתי איתם גילעד היה בנאדם מאוד נחמד עזר לי נתן לי תמיכה בהכל. אני אחסנתי על השרת שלו אתר שיש לו 100000 משתמשים בהתחלה הכל היה מצויין. אחרי זה התחילו בעיות של תקיעות השרת אז גילעד אמר שהשרת הזה לא מחזיק אותי אני צריך שרת שיש לו הארדיסק יותר טוב ויותר זכרון. אז רציתי לקחת שרת יותר חזק ועם יותר זכרון. והוא אומר לי ששווה לי לקחת ממנו שני שרתי פנטיום ושהוא הוא יחבר אותם לקלאסטר. אני אמרתי לו שאני לא רוצה לקחת את השרתים האלה אני רוצה שרת אחד טוב ואני לא רוצה להסתבך עם הקלאסטר הזה. בקיצור גילעד התחיל לשנע אותי לקחת את זה במחיר של 400$ לחודש. בסדר הסכמתי, אחרי זה הוא אומר לי שההתקנה תעלה לי 180$ אז בסדר אמרתי לו שלמתי תכסף. אז הוא אמר לי שאני יסמוך אליו שהקלאסטר יחזיק אותי והוא לוקח את זה על אחריותו. אז חשבתי שבאמת הקלאסטר יחזיק אותי והכל יהיה מצויין כמו שהוא אמר. הגיע הזמן של ההתקנה של הקלאסטר חיכתי כמה ימים עד שיתקינו, אחרי שהתקינו השרת בקושי התחיל לזוז הלואד שלו תמיד היה על 10-20 אז גילעד אמר שהטכנעים לא התקינו אותו טוב והם עוד מעט יסדרו אותו, חכיתי כמה ימים גילעד נעלם אחרי כמה ימים חוזר אלי אומר שהקלאסטר לא מצליח להחזיק אותי ואני צריך שרת XEON חזק. אמרתי לו בסדר תעביר אותי לשרת קסאון רק שהאתר שלי יעבוד. אז פתאום הוא דופק לי מחיר לקסאון של 900$ לחודש + התחייבות לשלושה חודשים מראש. אמרתי לו שאני לא מעניין להשכיר קסאון במחיר כזה, אפילו קסאון ברמה יותר גבוה אפשר לקחת ב-500$ לחודש אצל חברות אחרות. אמרתי לו מצדי שיעביר אותי לאפטרון הקודם. ואז פתאום גילעד נעלם בכוונה לא עונה לטלפונים משאירים לו אלף הודעות למזכירות הוא לא חוזר. וכך אני בגללו נדפקתי חזק, היה לי אז באתר מעל 20 אלף גולשים יחודים כל יום. האתר נמצאה בשיתוף עם אתרים כמו RAPIDSHARE. האתר היה בדאון של שבוע שלם הפסדתי בגלל זה אלפי דולרים כל החברות שעבדתי איתם לא שלמו לי. בקושי הצלחתי להרים תאתר על שרת אחר בחו''ל. ואז פתאום גילעד חוזר עלי אחרי שהרמתי תאתר על שרת אחר, מוציע לי שירותי תחזוק לשרת. בזמן הזה הייתה לי בעיה מאוד גדולה שהמסד שלי העימיס כל שרת אפשרי, אפילו שרת בעל 4 מעבדים ו4 גיגה זכרון הצלחתי לעמיס. הוא אומר לי שהבעיה במערכת הפעלה בשרת, וצריך להגדיר בו את ה-KERNEL. בקיצוור פניתי לחברה שעכשיו מארחת לי את השרת ביקשתי מיהם שיגדירו לי את הקרנל אז הם הגדירו, והבעיה לא נפתרה, ככה הרבה זמן ניסיתי לברר מה הבעיה וגילעד כל פעם המציע לי משהו אחר. אז ראיתי שבאמת אני לא מצליח למצוא פתרון לבעיה ואז גילעד אומר לי כדי לפתור את הבעיה אני צריך לשלם לו 1200$ והטכנעים שלו יפתרו לי את הבעיה. כבר חשבתי על לשלם לו, עד שלא הגיע אלי איזה בנאדם שסידר לי תבעיה תוך בידיוק 5 דקות חינם. אז לגילעד אחרך לא היה מה להגיד. ועוד בזמן שהתאחסנתי אצל בסטסרב לקחתי מגילעד שרת פשוט שאני יאחסן אליו דברים (לא תאתר) היה בו חומר של 300 גיגה. השרת הזה היה אמור לעבוד עד ל-1.1.07 אז שבועים לפני שאני הייתי צריך לשלם לגילעד על השרת הזה, גילעד אמר לי שאני צריך לשלם לו על 3 חודשים מראש על השרת. אז אמרתי לו שאני לא מעוניין לשלם ל-3 חודשים מראש שיעבוד על - 1.1.07. שאני יעשה גיבוי נתונים אז גילעד חסם אותי וניתק את השרת ישר אחרי שאמרתי לו את זה, ניתק לי את השרת שבועיים לפני הזמן לא נתן גיבוים וזהו ברח עכשיו אי אפשר להשיג אותו בכלל ואני חייב את הגיבוי המידע. מה שנשאר לי לעשות - לסועה למשרד שלהם שנמצאה בראשון|: תזהרו מהחברה זאת. וכמו שאני שמעתי לא אני הראשון שגילעד רימה אותי. שיהיה לכולם שבוע טוב. |
גם אם לא היית אומר את השם של החברה ישר הייתי יודע במי מדובר.
אומנם אני לא היתי לקוח שלה אבל חברים קרובים סיפרו לי על גלעד דברים שגורמים לי להתרחק ממנו כמו מאש. אני מציע לך לא לוותר ולנסוע עד למשרד ולסגור שם את החשבון (בדרך חוקית כמובן). ואם אתה רוצה ללכת רחוק מזה אפשר גם לבדוק אופציה של תביעת החברה על התשלומים ששלמת להם ושהם לא עמדו בהבטחות שלהם שהשרת יעמוד יציב כמו שצריך גם לאחר השדרוגים שבצעת אחרי בקשה שלהם. |
שילמת סכומים כאלו בלי לסגור חוזה...? חבל..
|
400$ לשרת לחודש? ואז 900$?
לא נשמע ממש הגיוני עם כבר היית הולך לחברה יותר טובה ויותר מוכרת היו עושים לך מחיר יותר טובה מזה.. ובדר"כ ההתקנה לא עולה הרבה עם בכלל.. |
דווקא שמעתי עליהם ביקורות טובות.
חבל מאוד שעסקים יורדים לרמה שכזאת. |
ציטוט:
פותח האשכול: סע אליו למשרדים ותטפל בעניין, ואל תרפה עד שתקבל את כל הכסף - עד השקל האחרון שמגיע לך. |
טוב שאמרתה לי.
עוד אני רציתי לקנות מהם שרת בהתחלה.. תודה.. |
למה לא סגרתם חוזה ??
|
אין לכם מה לרשום כ"כ הרבה. האשכול הזה יימחק \ יינעל עוד היום.
גלעד חייב לי למעלה מ800 שקל אחרי שסגרנו סכום על איזושהי עבודה. הבנאדם יום אחרי שסגרנו את זה נעלם מהאדמה. |
ציטוט:
אם יש לקוחות נוספים שלא מרוצים, הם מוזמנים להגיב פה. |
ציטוט:
אתה כנראה לא מודע לנפשות הפועלות במקום הזה שאתה כותב בו. |
ציטוט:
אשכול זה או אחר לא ינעל משום סיבה שהיא אלה אם הוא עבר על החוקים. ולמען הסר ספק, בזה מסתיים ה"דיון" הקטנטן ולא במקום הזה. נערך ע"י meshuga: דניאל, מצטער שאני גונב לך "מרחב" פשוט אני לא רואה טעם לפתוח עוד תגובה. yoavz, אני לא זוכר מתי או אם בכלל פתחת ביקורת על גלעד, אבל מה שאני בטוח שאם זה קרה, זה היה כשהוא היה בצוות הניהול ודי לקח את הדברים לידיים שלו. כפי שאתה רואה, גלעד לא בצוות הניהול, ולכן, כל עוד הביקורת כשרה, היא תישאר. בהמשך לתגובתו של דניאל, אם יש לך טענות אתה מוזמן לפנות בפרטי, באשכולות של אחרים-> ממש לא. ציטוט:
תגובתך נמחקה. |
גלעד נוכל .. וזה ברור ..
הייתי לקוח שלו וסבלתי מכל רגע , חזרתי אליו כמו טיפש כי חשבתי שהוא השתנה . למזלי אצלי לא היה מדובר ב 1680 דולרים , או ב 900 דולרים או ב 400 דולרים , אבל זה עלה לי בהרבה עצבים , דאגות וסבל ללקוחות . הבנאדם בעצמו הודה לידי שהוא אוהב לסנן לקוחות ושהמוקד טלמרקטינג שעונה במקומו עושה בשבילו את עבודת הסינונים . כבר לפני זמן מה המלצתי לאנשים להתרחק ממנו .. אף אחד לא הקשיב ואמרו שהוא אחלה בן אדם .. עכשיו , רק אחרי שאנשים נדפקים , מתחילים להבין מי הבנאדם .. או שכבר מסיימים .. יש לי איתו ניסיון רע ומר . אחרי מלחמה ארוכה מאוד איתו קיבלתי את השרת שלי בסופו של דבר לעוד חודש אחד בלבד ולאחר מכן השרת נותק . לפני כן , כבר הכנתי כתב תביעה והתכוונתי להגיש אותו לבית המשפט לתביעות קטנות .. היה לי הכול .. את כל השיחות וההוכחות שצריך .. בסופו של דבר ביטלתי הכול , אבל שתדעו לכם שגלעד נוכל ורמאי שאין כמוהו . גלעד מזכיר לי את הנוכלים מכלבוטק ולצערי הרב הוא מצליח להפיל כל ילדון בפח .. לצערי הוא ניצל גם אותך וגרם לך לשלם לו מעל למה שצריך .. פשוט מרמה אנשים וצוחק להם בפנים .. בקיצור .. אני לא מופתע ממה שאתה כותב כאן .. עכשיו הוא פתח לו אתר בחו"ל .. חושב ששם הרמאויות יצליחו לו יותר .. חבל שהוא לא יודע שנוכלים לא מצליחים בשום מקום בעולם . כל כלב יבוא יומו . אני אישית ממליץ לך לתבוע ..ולא לוותר ! הסכומים שמדובר עליהם הם סכומים כפולים ומכופלים ויש עילה גדולה מאוד לתביעה . אני ממליץ לך כבר מחר לגשת לבית המשפט עם ניסוח כתב תביעה או שפשוט תפנה לעורך דין , תשלם לו על מנת שיכין לך כתב תביעה מסודר ותגיד אותו לבית המשפט . כשגלעד יקבל זימון לבית המשפט , הוא יחזיר לך את הכסף כמו טטלה . אם אתה צריך עזרה - 0526336532 , אשמח לעזור ! אני רק שמח על העובדה שבסוף , זה שלמעלה משלם לכל פושע את שכרו . בזמן . כל אחד , בזמן . בברכה , ליאור . |
סכומים גדולים.
אל תוותר על זה. |
***להרגע עם המילים***
וואלה הוא נוכל.. אני שכרתי ממנו שרת לפני שנתיים dual xeon 2.4 ב2100 ש"ח ל3 חודשים..מחירטוב. אבלל כל ה3 חודשים האלה אכלתי חרא כל שבוע נפילה של 5 שעות ופריצות וזאבי.. עד שקיבלתי עצבים וצעקתי עליו ואמרתי לו שאני ישבור לו תראש ואייומים וחראטות ואז הוא הפסיק עם הלבאגן העביר אותי לשרת דואל 3.0 4 ג'יגה בפיצוי לעוד חודשיים ואז הפסיק. עד שלא מאיימים ועושים בלאגן לא קורה כלום. תלמד |
ציטוט:
מה אני כבר יכול לתת לעורך דין? שיחות מאיסיקיו? אני מעדיף כבר לסוע למשרד שלהם שנמצאה בראשון (כך המזכירה שלהם אמרה). וכך לתפוס את גילעד. את הכסף מצידי שידחוף לעצמו, רק שיביא לי את הגיבוי של השרת שהיה אצלו. |
ציטוט:
אין להם שום משרד ואין לו שום מזכירה . המזכירה שלו היא בכלל נציגה בחברת טלמרקטינג בשם קישורית שמספקת שירותי מענה טלפוני 24 שעות מסביב לשעון . אין לו שום משרד בשום דאון טאון סנטר או קניון ערי החוף (כמו שהוא פילצף לי) . וזה בדוק . אז תפסיק להאמין לכל מה שמספרים לך , סבבה ? פשוט גש לעורך דין וספר לו את הסיפור . אני הייתי תובע לו את הצורה .. עם סכומים כאלה לא הייתי נותן לו לישון בלילה .. הייתי פשוט מכסח לו את הצורה .. ב 2 המשמעויות .. אם תרצה כתובת מדוייקת שלו , שלח הודעה פרטית . כתובת , שבה אתה תמצא אותו . |
ציטוט:
מזההה את הכסף שידחוףף תעקור לו תעניים.. מזה הוא עושה עליך הוואנטות. |
ציטוט:
הייתי שם. |
לי יש ניסיון עם החזקת אתר עם 20 אלף כניסות יחודיות במידה ואתה עדיין מחפש מתחזק או פיתרון כלשהו לאתר (:
|
ההחלטה שלי לסוע למשרד שלהם ולדרוש את הכתובת של גילעד אני יודע שהוא מחולון ואז לפעול בדרכים לא חוקים כמו שהוא פועל.
דיברתי עם עוד לקוח שהתחייב מולו ל-3 חודשים מראש אחרי חודשים השרת נעלם וגם גילעד נעלם. עם למישהו יש את הכתובת האמיתית שלו אני מבקש שישלח לי בפרטי. ציטוט:
בתמורה למזכורת חודשית. |
שוב, הקישורית הזאת לא יתנו לך פרטים עליו כל מה שהם אומרים זה :
בסטסרב שלום, תשאיר טלפון וגלעד יחזור אלייך. פשוט מאוד מענה קולי רק שזה בנאדם משועמם שאומר את זה.. בנוגע להצעה על תחזוק יאיר ירושלמי (הגיב כאן) יכול לתחזק לך כמו שצריך את השרת. בנוגע למשרדים והכל.. אם הוא לא מתכוון לתבוע מה זה יעזור תאמין לי שאם תלך לשם לא יצא לך כלום אבל יותר נחמד ומצחיק אם תגזים עם זה ותלך לכולבוטק \ שומר מסך.. ככה נוכל לצחוק יום אחד מול הטלוויזיה ולא מול המחשב |
ציטוט:
|
ציטוט:
בסטסרב נמכרה היא כבר לא בבעלות גלעד. |
ציטוט:
|
מי שמעונין שאעזור לו בפרשה אשמח לעזור אני מנוסה בתחום החקירות הפרטיים הצלחתי שתי תיקים אישיים: P
כול מי שעינה אותו מר.גלעד הלן שיתן לי פרטים ויצור עימי קשר אכין בשבילכם כתב תביעה על חשבוני וסעיפים,או לחילופין,נקמה מתוקה-ופשוט לעשות לו בכולבוטק משהו חמוד חמוד. |
ציטוט:
כל משתמש שרומה ע"י גלעד מוזמן ליצור איתו קשר. |
באתי לקנות ממנו שרת ל3 חדושים
אלוהים! תודה לאל שלא קניתי זה היה מזמן למי ששואל |
אני לפחות יצאתי עם VPS חינם לחצי שנה בלי שהוא שם לב חחחח
|
יודע מזה, מכיר את זאתי שעונה ואומרת שהוא בחיים לא נמצא ולחכות שהוא יחזור והוא בחיים לא חוזר.
יש בשוק מלא חברות טובות שיתנו לך ברבע מחיר ואני לא מגזים! יש לך את SPD שיתנו לך שרות של 24 שעות ובחיים לא יאכזבו אותך {הייתי אצלהם בזמנו} הם אשקרה עשו הכל שאני יהיה מרוצה. והמחיר שלהם רבע ממה שגלעד נתן לך. הוא עבד עלייך בעיניים, דואל קסאון להשכיר לחודש עולה כ 700 שקל , שילמת לו 2000 דולר בערך כמו שאמרת על חרטה!! אל תוותר זה כסף שלך וגיבויים שלך,זה לא בא בקלות..תנסה להעזר בכל אחד שמכיר אותו ולהגיע אליו עד הבית. |
זהו הסתיים לי הסיפור עם גילעד השגנו אותו.
הוא עכשיו מסובך מאוד מאוד עם 013 בגלל זה נעלמו כל השרתים. אני עד עכשיו לא מצליח להבין איך הוא הצליח לעבוד על כל כך הרבה אנשים, ואיך הוא קיבל חוב כזה מ013. לא כל אחד יכול:-0 |
חחח קסאון אתה יכול להשכיר פה ב1000 שקל, גם אני פעם שילמתי על שרת יעודי הרבה כסף וגם קרא לי בערך אותו מקרה כמו שלך עם גלעד
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:33. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ