![]() |
שידור ראשון של תוכנית המקלט
אהלן חבר'ה,
אז ככה רציתי להודיע (חגיגית |Lol| ) שהיום בערב עולה התוכנית החדשה שלנו תוכנית "המקלט". התוכנית היא תוכנית הפונה לנוער, עם הרבה שטויות כתבות ועוד. הנה הפלאייר עם פרטים: http://miklat.tv/fin.jpg *תודה לסטודיו גפן על עיצוב הפלאייר כמו שאתם רואים יש לנו גם אתר שיעלה לרשת בקרוב, כתובת האתר- www.miklat.tv. מי שרואה את התוכנית, אנחנו נשמח לתגובות אחר כך פה, או באימייל, או בכל דרך אחרת. אז אנחנו מקווים שיהיו הרבה צופים |winky| , שיהיה לכולם חג שמח, שבת שלום, צוות תוכנית "המקלט". |
ברכות , מה התפקיד שלך בצוות ? יש מצב שאצפה בשבת..
אגב , חבל שהתוכנית עולה כבר היום אבל האתר הוא סוג של קישור מת.. לפחות תכתבו שם איזשהו טקסט על התוכנית עם איזשהו דוגמה מהעיצוב שהולך להיות לאתר או לתדמית של התוכנית.. |
ציטוט:
אני צלם בצוות התוכנית. אני מודע לבעיה עם האתר, אבל אני לא אחראי עליו, יש מישהו אחר שאחראי עליו ולפי מה שידוע לי יש בעיות עם סיום העיצוב. אנחנו נעשה איתו משהו, אני אחשוב על משהו. נ.ב בנוגע לדתיים אני מתנצל שזה משודר ביום שישי, כל מי שירצה לראות את התוכנית היא תעלה לאינטרנט לצפיה וכנראה שהחל מהתוכנית הבאה זה יהיה ביום אחר. אני אשמח לעוד תגובות :-) |
לא נראה לי שהבנתי על מה התכנית. כתבות על מה?
|
שמתי להקלטה,
נראה איך יצא לכם. |
ציטוט:
היא עוסקת בכל מה שיכול לעניין נוער. למשל בתוכנית הזאת יש כתבה על איגרוף תילאנדי שמשלובת בהומור, יש כתבת אקסטרים שהכנו, יש סרטון קטן שהכנו של 10 דקות בשם "המרוץ לכסף הגדול" , מדריך להכנת גרפיטי ועוד כמה כתבות הומור יפות. ולתומר, מקווה שתהנה |קורץ| |
תכנית על גננות ופלפלים תעשו? אני מוכן לתרום מידע ואפילו דוגמיות (בתנאי שמישהו אוכל זה בשידור). |winky|
|
ציטוט:
|
יצא אחלה :)
הוצאנו פליירים, בקרוב גם חולצות :) |
ציטוט:
|
חח ננסה לראות :]
נראה אם יוצא |
חחח נחמד אבל שעה לא טובה ליום שישי.. שעת התארגנות..
|
מזו השעה הזאת? אני ינסה לראות. אבל לא נראה לי שיצא היום ואין מצב שמחר.
|
כן אני יודע אנשים שזאת שעה תקועה,
אבל מי שיכול שינסה לראות, ד"א התוכנית תעלה לרשת יומים-שלושה לאחר שידור התוכנית כך שמי שפיספס יוכל להשלים :-) . מי שדיבר פה על החולצה, אנחנו כבר נראה איך אנחנו מחלקים החולצות. אני אשמח אם כשאתם רואים את התוכנית אז תנסו לראות מה אתם אוהבים מה פחות, מה הייתם מורידים, משנים, מה הייתם רוצים לראות וכו'. את הכל אתם יכולים לספר לי בהודעה פרטית, באימייל שבחתימה (שהוא גם המסנג'ר) או באיסיקיו. אל תשכחו עוד שעתיים כולם רואים ערוץ 98 :-) . צפיה מהנה, |
טוב נראה :P
|
אוקי עוד פחות מדקה לשידור,
מקווה שכולם יראו, תהנו לכם, אני אהיה פה לאחר התוכנית לשמוע תגובות, צפייה מהנה |Rolleyes| |
תגובה ראשונה: פאק, תקנו מצלמות חדשות. חשבתי לרגע שהכרטיס טלוויזיה שלי מת.
|
ציטוט:
ד"א הכתבה של האופניים זאת שלי אז ריספקט (נראה לי לפחות חח) |
במגזין הפעם: אגרוף תאילנדי, אופני ב.מ.אקס, פדופילים, המירוץ לכסף ומדריך להכנת גרפיטי.
פדופילים? :S איכות תמונה לא משהו ו.. אין פואנטה לתכנית 8-* |
ציטוט:
|
כרגע אני רואה את הכתבה של הBMX
איכות גרוע אם לא הייתי רואה את התגובה שלך הייתי חושב שזה צולם בפלאפון עם מצלמה של 3 פיקסל ובכלל האיכות לא משהו המצלמת וידאו שלי עם הקלטות עם איכות צילום טובה יותר וזו ביקורת בונה |
אוקי, חוץ מהתלונות על איכות התמונה (שכנראה נגרמה מהקלטה לא איכותית על הקלטת הסופית) אני אמשח תגובות על התוכן וכד'
|
אשמח לראות את זה לא הספקתי..
מישהו הקליט או משהו? וכמה זמן שידור אחד? |
ציטוט:
השידור נמשך 30 דקות. |
את האמת, חסר פואנטה, איכות מאוד מאוד נמוכה ומשחק גרוע (סתם...) :-)
חוץ מיזה היה טוב חח,טוב לא אני צוחק כל הכבוד שהגעתם לטלוויזיה גם אם זה הערוץ הכי תקוע בשלט... אבל באמת לשידור הבא, נסו למצוא את עצמכם (מבחינת רעיון) ולצלם באיכות יותר טובה |
אוקי,
תודה רבה על התגובות, לכל מי ששאל אז כמו שאמרתי ואני אחזור על זה שוב, מחר (ז"א כבר היום) יום שבת ה 7.6 בשעה 13.00 יש שידור חוזר. למי שלא יכול לראות גם את זה, אני מאמין שעד יום שלישי התוכנית תעלה לרשת לצפייה ישירה. אני מקווה שעד שבוע הבא יהיה כבר אתר מוכן עם כל הפרטים שצריך פרומואים שטויות מצוזרות (יש הרבה וחזקים חח) ותוכניות ישנות, אז יש למה לצפות |קורץ| . ד"א לפי איך שזה נראה הרבה אנשים ראו, אבל למה לא הרבה הגיבו? אני מבקש אם אפשר מכל אחד שיכול, שיתם איזו תגובה בונה שתעזור לנו. (בנוגע לטקסט, רעיונות וכו'). תודה רבה, שבת שלום, חג שמח, |
אני מאמין שאיכות ההקלטה על הקלטת הסופית היא הבעיה, לפי מה שתומר (ani) אמר.
|
חח אנשים אתם יודעים מה מצחיק?
שלפני שהתוכנית שודרה מילאו פה 3 עמודים ודווקא עכשיו שאנחנו צריכים את התגובות והביקורות על התוכנית אף אחד לא מגיב. אני מבקש, כל מי שיכול ורוצה לתת ביקורת על התוכנית, אני אשמח לקבל (כמובן רק ביקורת בונה). כדי שנדע מה לעשות בתוכנית הבאה. |
פספתי את כל השידור. יש שידורים חוזרים?
|
ציטוט:
אנו נדאג לעשות מאמץ להעלות את התכנית לאינטרנט. |
תעלו למגה וידאו ולפיילפלייר או אתר בסגנון , אחרי זה תקבלו ביקורת (לפחות ממני , פספסתי את השידור)
|
אז ככה,
כמו שמתן אמר אנחנו עושים מאמצים להעלאות את זה לאינטרנט גם לצפייה ישירה וגם להורדה. אם אני לא טועה אמור להיות גם ביום שישי הבא שידור חוזר בשעה 22.00 וגם ביום שבת בשעה 13.00 לפי דעתי זה אמור לרוץ ככה כל החודש |
אין ממש מה להתאמץ :)
יש לכם הרי את הקובץ , פשוט מעלים ותוך 10 שעות גג הקובץ ברשת , בכל מקרה אני אשמח אם שהסרטון יעלה תשלח לי לינק בפרטי =] |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני עכשיו בדיוק חותך כמה דברים של השדיור ואני מעלה לאינרנט, אבל חייבים להבין שהאיכות לא תיהיה טובה, אני יעלה עכשיו את האיכות הזאת ואחר כך אני אראה מה אני עושה בשביל להביא איכות טובה יותר... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:34. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ