![]() |
אדסנס סגרו לי חשבון עם 680 דולר !
החודש שעבר היה 410 דולר, בדקתי אתמול והיה כתוב "תשלום מתבצע"
עזבו את ה200 דולר הנותרים לא אכפת לי מהם ברגע שכתוב תשלום מתבצע, אני יקבל את הכסף שלי?? |
בוא ניגש לשאלה החשובה יותר,
למה החשבון נסגר? |
...
שלום, אנו בודקים בעקביות את השותפים שלנו בכדי לראות שהם עומדים בתנאים וההגבלות ובתקנון התוכנית שלנו. אנו שומרים לעצמנו את הזכות לסגור חשבונות של שותפים או אתרים שאינם עומדים במדיניות שלנו. המומחים שלנו מצאו שהחשבון שלך אינו עומד בתקנון התוכנית שלנו. כתוצאה סגרנו את החשבון שלך לאלתר. אנו מאמינים שהמדיניות לפיה אנו פועלים תשמור על היעילות של מודעות Google עבור השותפים והמפרסמים שלנו. אנו מאמינים מאוד בחופש הביטוי ומציעים גישה רחבה לתוכן לרוחב הרשת . עם זאת, אנו שומרים לעצמנו את הזכות להפעיל שיקול דעת כאשר מדובר במודעות המוצגות במסגרת תוכנית AdWords ובאתרים בהם אנו בוחרים להציגן בתוכנית AdSense, כפי שצוין בתנאים וההגבלות שלנו. תודה על ההבנה. בכבוד רב, צוות Google AdSense ... השאלה היותר חשובה, אם היה כתוב שהתשלום מתבצע, גם אם שנסגר החשבון אני יקבל אותו |
ציטוט:
קרא את תנאי השימוש, אני לא אתפלא אם תמצא שם סעיף שאומר שאם עברת על תנאי השימוש הם רשאים לסגור לך את השירות ולא לשלם לך (בצורה מנוסחת יותר כמובן), האמת שזה סעיף דיי סטנדרטי. |
ציטוט:
מה שכן אתה בעל האתר ILPD ושם היו המודעות? אם כך ייתכן והם רואים באתר שלך כאתר ווארז. הייתי ממליץ לך לנסות להגיש ערעור. |
מבחינתם זהו אתר סיקורים לכל דבר !
איך מגישים ערעור? ויש מישהו שיודע את התשובה בוודאות? או יכול להגיד לי עד מתי יכול להיות שאני יקבל את הכסף (אם כן) |
ציטוט:
אני לא כל כך בטוח, אבל ראיתי שיש שם גם תרגומים לסרטים - משהו שהחוקיות שלו מאוד מעורערת. מי שיודע את התשובה בוודאות הם גוגל, לא אף אחד מהפורום. |
ושוב אני אשאל, איך מגישים ערעור?
|
שולחים להם אימייל...
ולא יעזור לך שום ערעור ברגע שיש הורדות מבחינת גוגל זה נחשב אתר ווארז |
תנסח מכתב ממש ממש יפה לגוגל ותשלח להם
תסביר להם מהו תוכן האתר , ותבקש להמשיך בתוכנית |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:17. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ