|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
בוא ניגש לשאלה החשובה יותר,
למה החשבון נסגר? |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
...
שלום, אנו בודקים בעקביות את השותפים שלנו בכדי לראות שהם עומדים בתנאים וההגבלות ובתקנון התוכנית שלנו. אנו שומרים לעצמנו את הזכות לסגור חשבונות של שותפים או אתרים שאינם עומדים במדיניות שלנו. המומחים שלנו מצאו שהחשבון שלך אינו עומד בתקנון התוכנית שלנו. כתוצאה סגרנו את החשבון שלך לאלתר. אנו מאמינים שהמדיניות לפיה אנו פועלים תשמור על היעילות של מודעות Google עבור השותפים והמפרסמים שלנו. אנו מאמינים מאוד בחופש הביטוי ומציעים גישה רחבה לתוכן לרוחב הרשת . עם זאת, אנו שומרים לעצמנו את הזכות להפעיל שיקול דעת כאשר מדובר במודעות המוצגות במסגרת תוכנית AdWords ובאתרים בהם אנו בוחרים להציגן בתוכנית AdSense, כפי שצוין בתנאים וההגבלות שלנו. תודה על ההבנה. בכבוד רב, צוות Google AdSense ... השאלה היותר חשובה, אם היה כתוב שהתשלום מתבצע, גם אם שנסגר החשבון אני יקבל אותו |
![]() |
![]() |
# 4 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
קרא את תנאי השימוש, אני לא אתפלא אם תמצא שם סעיף שאומר שאם עברת על תנאי השימוש הם רשאים לסגור לך את השירות ולא לשלם לך (בצורה מנוסחת יותר כמובן), האמת שזה סעיף דיי סטנדרטי. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מה שכן אתה בעל האתר ILPD ושם היו המודעות? אם כך ייתכן והם רואים באתר שלך כאתר ווארז. הייתי ממליץ לך לנסות להגיש ערעור.
![]() |
# 7 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
אני לא כל כך בטוח, אבל ראיתי שיש שם גם תרגומים לסרטים - משהו שהחוקיות שלו מאוד מעורערת. מי שיודע את התשובה בוודאות הם גוגל, לא אף אחד מהפורום. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שולחים להם אימייל...
ולא יעזור לך שום ערעור ברגע שיש הורדות מבחינת גוגל זה נחשב אתר ווארז |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם