דימה לי זה ידוע אבל זה לא יעזור מה שתגיד כולם אחריך ירשמו:
"צודק כן אני איתך יאלה כל אחד יעלה מחיר בוא נעשה איכות נרים תשוק"
שורה תחתונה רוב האנשים ימכרו במחירים זנותיים אם זה בהודעות באייסי יתנו הצעות של שקל 90
וכדומה.
ומי שמכיר אותי והנה שלומי אזולאי (סתם דוגמא האחרון פה מהפרוום) קיבל ממני באייסי הצעה שכן היא משקפת את המחירים שלי באתר אני לא אחד כזה שיתן מחיר ואז ירד לקנטים, ואם רשמתי מחירים באתר זה לא כי בא לי לדפוק לאנשים מחיר ולקרוע אותם כמה שבא לי ואיך שבא לי,
אלה בגלל שאני חושב שאני שווה את זה ואני לא אחד כזה שירשום משהו ואז ירד במחיר עד למחיר זנות רק כדי שהלקוח יבוא אלי ,כי מישהו אחר נתן מחיר זול משלי.
אני לא יכול להתחרות בתחרות הזאת אבל אני יכול להתחרות בתחרות אחרת שנקראת "איכות וידע.."
שזה התחרות הקצת יותר גבוה של החברות היותר טובות כאן בפורום.
יותר מיזה לי אין בעיה אני יכול לשבור בשניה את השוק ולחלק גם בחינם דברים למה אני לא עושה את זה כי אני לא חושב שמגיע למישהו אחסון או כל דבר אחר בחינם.
למה אני יכול לאפשר לעצמי לתת בחינם כי אני לא תלוי ברייסלר או במחיר חודשי שאני אמור לשלם למישהו עבור השרת כמו הרבה פה, ולי גם יש לקוחות כבר,שבהחלט מספקים אותי ואני נהנה לתת להם תשירות.
למה אני לא עושה את זה כבר אמרתי למעלה.
אבל אני מאמין שיבוא מישהו שוב, ובסוף יתפוס כריז על אותם "החברות" הקטנות שבעצם השורשים שלהם לא חזקים וחודש חודשיים ללא הכנסה הם סוגרות.
למשל גילעד עשה זאת כבר והיתה פה נשירה של לא מעט חברות שלא עמדו בזה.
אולי לא שמתם אבל פשוט נעלמו להם כמה "חברות".
בכלל המון המון "חברות" נסגרו, לדעתי אפילו דור של "חברות קטנות" הלך ובאו חדשים בחופש הגדול.
למה זה? ככה זה במחירים כאלה לא שורדים, בעבר טענתי שבסופו של דבר כל "החברות" הקטנות הם אלה שמפסידות בתחרות הזאת, הרי הן ניזונות מהלקוחות של ה 50 20 ש"ח ומטה שה50 זה גם מקרה נדיר עבורן.
ואם גם זה הם מחפשות להוריד אז בעצם הן הורסות לעצמן כי תכלס אני לא מתפרנס מלקוחות של 20 30 ש"ח וכמוני יש פה עוד כמה וכמה.
ואנחנו מעדיפים פחות לקוחות אבל שיהיה לקוחות רציניים שמשלמים סכום נאה ששווה לשרת אותן.
Last edited by אדם; 17-10-05 at 05:28..
|