Serv4U-שאלה חשובה
שלום!
מדבר נוף חסון מנהל חברת Ser4U.
אני רוצה שתעזרו לי לגבי בעייה קשה עם לקוח.
לפני 3 שבועות בערך פנה אליי לקוח בשם עידן ורצה לקנות רסילר+דומין אצלי,הצעתי לו הצעה מאוד משתלמת והוא הסכים.
הוא הבטיח שהוא יפקיד בבנק, אחרי 3 ימים הוא בא ואומר שהוא הפקיד לי.בדקתי בחשבון ושום שקל לא נכנס(מלבד 70 ש"ח של לקוח אחר) אז חשבתי שבגלל שהוא הפקיד מלאומי לדיסקונט אמורים לעבור 3 ימי עסקים ואז יגיע.
חיכיתי שבוע וחצי(ובנתיים הרסילר שלו פתוח) ועוד לא הגיע אז דרשתי לראות קבלה והוא טען שאין לו איך לצלם.(אמרתי לו אפילו דרך הפלאפון,וידאו,דיגיטלית,משכן..הכל!~והוא אמר שאין)
ונשארתי עוד 5 ימים ככה במצב של אי ודאות ואז השעתי לו את הרסילר...כבר עברו שבועיים וחצי!!!
והוא התחיל לקלל אותי בלי סוף ואמר לי שאני רמאי ושכן קיבלתי את הכסף והחברה מגעילה והוא יפרסם ביקורות עלינו וכל זה...אז החזרתי לו ל3 ימים ואמרתי לו אםלא מגיע אני משעה ולא מחזיר עד שהכסף לא מגיע.
לא הגיע אחרי 4 ימים אז שוב השעתי ועד עכשיו(כבר עברו 6 ימים) הרסילר מושעה והוא רק מקלל ומאיים....ואני רק דורש לראות קבלה כדי שאני יאמין לו שהוא אכן הפקיד.
ואמרתי לו ככה:
אם אתה מראה קבלה שרשום שהפקדת לי 80 ש"ח....אפילו שלא הגיע הכסף אני פותח לך לחודש מעכשיו למרות שכבר קיבלת איזה 3 שבועות עם הרסילר ולא דורש ממך כלום עד סוף החודש!
והוא שוב אמר:אין לי איך לצלם אז אמרתי לו מצטער...גם לי איך לתת לך את הרסילר.
אז מה עושים?
מה אפשר לעשות עם לקוח\לא לקוח כזה?
(ועוד משהו למנהלים...אולי תבדקו את האמת שמאחרי הביקורות? הביאו על החבר ביקורת רעה אחת כאן והיא ממש ממש לא קשורה לנושא! הייתה איזה בעייה עם השותף שלי ועם איזה עיצוב אחד....השותף כבר לא שותף והוא בככלל לא קשור לחברה...אז כל דבר שהוא יעשה שמה הטוב של החברה שלי יפגע?)
תודה רבה
(אם זה לא קשור תעבירו...מצטער)
פלאפון-0524699809
יום נעים...
ביקורות והמלצות:
|