ציטוט:
נכתב במקור על ידי Vitalist
באנה אתה אחד הדפוקים. מילא לחשוב את זה אבל לכתוב את הבולשיט הזה כאן.
נתחיל בזה שבייסוד המדינה היו בארץ איזה 600 אלף יהודים אז רוב היהודים באו לפה בשלב זה או אחר. ה"רוסים" באו לפה רק ב-20 השנה האלה בגלל שלפני זה אי אפשר היה להגר מברית המועצות. (חוץ מהאשכנזים שלא משייכים את עצמם לרוסים שבאו לפה לפני 60-800 שנה והקימו את המדינה, ואלה שהצליחו בעזרת קשרים לצאת בשנות ה- 70) ה"רוסים" הם גם יהודים וכפי שאני זוכר הגרמנים לא שנאו אחד את השני והם דווקא אהבו אחד את השני ורצו שכל הגרמנים יחיו במדינה אחת.
ורוצה שקל על זה שאתה רואה "רוסים"? גם אני כשאני מסתובב בחוץ כל יום רואה "מרוקאים", "אתיופים", "תימנים", "פולנים" ומה לא.
אני לא רואה שום קשר לגרמניה הנאצית פה.
טוב כשסיימנו עם זה נעבור לחלק השני.
רוב ה"רוסים" הם בעצם לא רוסים אלא "אוקראינים". וממש לא כולם אוהבים את רוסיה (אני למשל שונא את רוסיה כמדינה). ולמרות שברוסיה שונאים יהודים. הם ממש לא שמחים על כך שהם הגרו לישראל. כי עכשיו יש להם פחות אוכלוסיה וגם ככה המדינה שלהם לא מאוכלסת מספיק ויש ריבוי שלילי. וגם מי אמר שרוסיה רוצה לכבוש את ישראל? מה זה הבולשיט הזה. XD.
|
אתה לא הבנת אותי נכון מה שאני אמרתי בתגובה שלי היתה קשורה לבדיוק מה שאמרת בחלק השני שלך! בנוגע לדימה אני לא יודע מה אתה ואני לא מאשים אותך בכלום! אני רק אמרתי מה שאני חושב וזה מה שאני חושב אתה יכול לחיות אם זה או להיתעלם מה לעשות? זאת דעתיי על הנושא.
נ.ב
לכבוש מכוונה שהיו כאן יותר רוסים מישראלים
איך קוראים למדינה שלנו? רוסישאל (שילוב רוסיה וישראל)
תאמת יש אנשים שיחשבו שאני מדבר שטיות אבל בזמן האחרון יש יותר ויותר רוסים אוקראינים או לא יודע מה שבאים לישראל
אנחנו לא ארצות הברית אין לנו מקום, המדינה הכי גדולה בתבל! באה למדינה הכי קטנה בתבל!
לאן אנחנו נלך עוד 20 שנה? תחשבו על זה
אם פגעתי במישהו מצטער זאת לא היתה הכוונה שלי אלא פשוט לעביר את מעמדי בעניין זה.