הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

סגור את ההודעה

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 12-08-08, 20:41   # 21
SpiKerG
חבר על

מיני פרופיל

SpiKerG לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי izik צפה בהודעה
רוסיה,היא אחת המדינות שאני הכי שונא בגלל המדיניות שלה
היא חושבת שהכל שלה ברגע שראו שהארצות הברית מגנה עלינו ולא תתן לה לכבוש אותנו אז אם מצוא דרך אחרת להכניס את כל הרוסים שלה לכאן
איך?
אם עולים חדשים חח כן בטח..
לאן שאני לא הולך רואים רוסים ואתם יודעים מה היה בגרמניה לפני שהתחילה השואה
היו כל כך הרבה יהודים שתפסו מקומות עבודה של גרמנים ולאט לאט התחילה השנאה ותאמת אני לא שונא רוסים יש לי מלא חברים רוסים..
הבעיה היא שאם מנצלים את זה שאם פו
אני רוצה שמישהו אחד יגיד לי שאין יום אחד! שהוא לא עובר בבנק שיש בוא רוסים או בסופר או לא יודע מה!
לפי מה שהבנתי אתה : מרוקאי/תימני/עיראקי או משהו כזה בסגנון...

ומנהלים מה שאני הולך לכתוב זה לא "אדם לאדם זאב" אולי מה שהוא כתב זה 100% "אדם לאדם זאב"..

רק שתדע למה נגיד לך יש זכות לגור פה? (לדוגמא למקוראים / תימנים / עיראקים או מה שזה לא יהיה) למה לדעתך? לרוסים? ולכל דוברי הרוסית אסור לחיות פה?

אתה יודע את זה שלפחות 60% מהרופאים בארץ הם דוברים רוסית והם עולים מחבר העמים?
אתה יודע כמה תרמו העולים החדשים מחבר העמים? לא פחות ממה שהורים שלך תרמו הסבים והסבתות שלך וכל העם שאתה שייך אליו.

(אם לא יותר תרמו ממה שאתה , כן כן ואני לא מתבייש להגיד את זה)

כי פשוט נמאס לי לראות את ההבדל שעושים בעיקר בארץ! שזה רוסי שזה אתיופי שזה מרוקאי שזה ספרדי!!! כוס ע** מזה משנה? כולם יהודים!! וכולם כמוך וכמוני!!! אם הם לא יהודים אז גם הם בני אדם ...

זה לא אומר שאתה נוסע לאיזה מדינה ומתייחסים אלייך כמו לכלב...
בארץ יש מצב מאוד מאוד גרוע לגבי הנושא שאני ציינתי ...

ואני לא עולה חדש אלה ההורים שלי (אני נולדתי בארץ) ותאמינו לי שעדיף שכל החכמים למינהם יסתמו את הפה שלהם שלא שווה אפילו לקרוא תגובה שלהם.

כן אנחנו יודעים שהגאורגים (גרוזנים) מסכנים וכן שהם לא אשמים ממש ורוסיה מתערבת בכלל לא בעניין לא שלה אבל אני נתתי תגובה לגבי אותו איציק ולגבי אותם חסרי שכל שחושבים כמוהו ...

ישן 12-08-08, 21:23   # 22
izik
חבר בקהילה

מיני פרופיל

izik לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Vitalist צפה בהודעה
באנה אתה אחד הדפוקים. מילא לחשוב את זה אבל לכתוב את הבולשיט הזה כאן.

נתחיל בזה שבייסוד המדינה היו בארץ איזה 600 אלף יהודים אז רוב היהודים באו לפה בשלב זה או אחר. ה"רוסים" באו לפה רק ב-20 השנה האלה בגלל שלפני זה אי אפשר היה להגר מברית המועצות. (חוץ מהאשכנזים שלא משייכים את עצמם לרוסים שבאו לפה לפני 60-800 שנה והקימו את המדינה, ואלה שהצליחו בעזרת קשרים לצאת בשנות ה- 70) ה"רוסים" הם גם יהודים וכפי שאני זוכר הגרמנים לא שנאו אחד את השני והם דווקא אהבו אחד את השני ורצו שכל הגרמנים יחיו במדינה אחת.
ורוצה שקל על זה שאתה רואה "רוסים"? גם אני כשאני מסתובב בחוץ כל יום רואה "מרוקאים", "אתיופים", "תימנים", "פולנים" ומה לא.
אני לא רואה שום קשר לגרמניה הנאצית פה.

טוב כשסיימנו עם זה נעבור לחלק השני.
רוב ה"רוסים" הם בעצם לא רוסים אלא "אוקראינים". וממש לא כולם אוהבים את רוסיה (אני למשל שונא את רוסיה כמדינה). ולמרות שברוסיה שונאים יהודים. הם ממש לא שמחים על כך שהם הגרו לישראל. כי עכשיו יש להם פחות אוכלוסיה וגם ככה המדינה שלהם לא מאוכלסת מספיק ויש ריבוי שלילי. וגם מי אמר שרוסיה רוצה לכבוש את ישראל? מה זה הבולשיט הזה. XD.
אתה לא הבנת אותי נכון מה שאני אמרתי בתגובה שלי היתה קשורה לבדיוק מה שאמרת בחלק השני שלך! בנוגע לדימה אני לא יודע מה אתה ואני לא מאשים אותך בכלום! אני רק אמרתי מה שאני חושב וזה מה שאני חושב אתה יכול לחיות אם זה או להיתעלם מה לעשות? זאת דעתיי על הנושא.
נ.ב
לכבוש מכוונה שהיו כאן יותר רוסים מישראלים
איך קוראים למדינה שלנו? רוסישאל (שילוב רוסיה וישראל)
תאמת יש אנשים שיחשבו שאני מדבר שטיות אבל בזמן האחרון יש יותר ויותר רוסים אוקראינים או לא יודע מה שבאים לישראל
אנחנו לא ארצות הברית אין לנו מקום, המדינה הכי גדולה בתבל! באה למדינה הכי קטנה בתבל!
לאן אנחנו נלך עוד 20 שנה? תחשבו על זה
אם פגעתי במישהו מצטער זאת לא היתה הכוונה שלי אלא פשוט לעביר את מעמדי בעניין זה.

Last edited by izik; 12-08-08 at 21:54..

ישן 12-08-08, 22:08   # 23
RAS
חבר וותיק

RAS's Avatar

מיני פרופיל

RAS לא מחובר  

ציטוט:
אתה לא הבנת אותי נכון מה שאני אמרתי בתגובה שלי היתה קשורה לבדיוק מה שאמרת בחלק השני שלך! בנוגע לדימה אני לא יודע מה אתה ואני לא מאשים אותך בכלום! אני רק אמרתי מה שאני חושב וזה מה שאני חושב אתה יכול לחיות אם זה או להיתעלם מה לעשות? זאת דעתיי על הנושא.
נ.ב
תאמת יש אנשים שיחשבו שאני מדבר שטיות אבל בזמן האחרון יש יותר ויותר רוסים אוקראינים או לא יודע מה שבאים לישראל
אנחנו לא ארצות הברית אין לנו מקום, המדינה הכי גדולה בתבל! באה למדינה הכי קטנה בתבל!
אלוהים אדירים איזה שטויות אתה כותב..

תגיד, איפה סבא וסבתא שלך נולדו? ואם תענה בישראל - סבא וסבתא רבה שלך וכו' עד שבסוף תיראה שגם הם עלו מאיזושהי ארץ.

עכשיו אחרי שביררנו את זה - מה ההבדל בין איפה שסבא וסבתא שלך באו לבין סבא וסבתא אחרים של מישהו אחר שבאים מרוסיה?

עוד שאלה שתבהיר יותר את המצב - מה ההבדל בין עולה מרוסיה לעולה מארגנטינה? לדוגמה.

וכל הרוסים, אוקראינים ויתר מדינות ברית המועצות למינהן המפורקת - הם עלו לארץ והם נחשבים כי-ש-ר-א-ל-י-ם, הם יהודים כמוני וכמוך (או שלא? אני לא יודע איזו דת אתה) ולפי חוק השבות כמו שדימה אמר יש להם זכות להיות פה כמוני וכמוך.

אין לנו מקום? מה עם כל הנגב? זה שטח עצום וכמות תושבים קטנה בהמון יחסית.

ישן 12-08-08, 22:50   # 24
Dima
אקס מנהל

מיני פרופיל

Dima לא מחובר  

ציטוט:
נ.ב
אם לדוברי הרוסית אין מקום בישראל, לך אין מקום בהוסטס.
כרגע אני משעה אותך לשבוע ואני אדון עם ההנהלה הגבוהה על מנת להשעות אותך לצמיתות עקב גזענות.
יש לך דעה? דעות כאלה לא מקובלות אצלנו בפורום.

לילה טוב.

ישן 12-08-08, 23:35   # 25
Vitalist
חבר וותיק

Vitalist's Avatar

מיני פרופיל

Vitalist לא מחובר  

ציטוט:
נ.ב

חאחאחאחאחאחאאחאחאחאחאחאחאחאחאחאח

אחי אתה פשוט לא קולט שגם ה"רוסים" הם יהודים. וכיוון שהם אזרחי המדינה הם גם ישראלים. (אתה לא יכול לחלק לרוסים ולישראלים, זה בורות שגובלת בגזענות, מלא אתה מחלק מרוקאים, רוסים, צרפתים תימנים - זה איכשהו בסדר.... אבל רוסים וישראלים?). וכל הקטע במדינה שלנו שהיא תיהיה המקום של כל היהודים. ואם לא הייתה העלייה הגדולה של "הרוסים". משהו 40 אחוז מאזרחי המדינה היו ערבים. וככל שיש יותר ערבים המצב של המדינה מדרדר.... (זה נושא שלם לדיון אז אני לא אתחיל לחפור על זה עכשיו). כפי ש- RAS אמר רוב אבותי הישראלים לא חיו בארץ בזמן הקמת המדינה, הרוב עלו לארץ באיזשהו שלב.

חוץ מזה איפה אתה חי? יש יש יותר ויותר רוסים ואוקראינים. כבר לפחות 10 שנים אף אחד לא מגיע לארץ (מגיעים קצת אבל זה מתאזן עם כמות היורדים) אז זה בולשיט מוחלט זה שיש יותר ויותר "רוסים".

ישן 13-08-08, 00:16   # 26
SHeDoN
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס

מיני פרופיל

SHeDoN לא מחובר  

קו אדום אחד שאני רוצה להזכיר לכם,
גזענות לא תהיה בהוסטס.

איך לומר את זה בפשטות,
דיונים כאלו פשוט..לא עובדים בהוסטס,
יש כאן הרבה מאוד אנשים שצריכים עוד להתגבר..להתחיל להבין איך מנהלים דיאלוג (לפעמים אפילו לדעת מה לומר ומה לא..כן, יש שיקול כזה אנשים),

ועד שזה יקרה,
נושאים כאלו ינעלו שוב ושוב.
בתקווה לאשכול יום אחד בנושאים החשובים של החיים שיתנהל בצורה סדירה..

סגור את ההודעה

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום