ציטוט:
נכתב במקור על ידי HOLD
אנחנו יורים על אזרחים ללא הבחנה ? או הם ?
צה"ל הוא הצבא הכי הומניטרי בעולם!!
בעיה שלהם שהם מחזיקים בבית חמאסניקים.
כן, לא בשלב הזה , אבל בשלב מאוחר יותר,
הנה האירועים שהיו קורים, שהיו מביאים למותך, במוקדם או במאוחר.
1.פעילי חמאס לא מפסיקים לירות טילים.
2.לתושבי הדרום נמאס והם מתחילים בהדרגה לעבור לערים אחרות.
3.ערבים משתלטים על השטחים.
4.הערבים יורים טילים מהשטחים החדשים שהשיגו.
5.הסיכוי שטיל יפגע בך קיים, ואז אתה תמות.
תחשוב על תושבי הדרום המסכנים , תחשוב מה יהיה גורלך,
אתה ראית טוב מאוד מה קרה בגוש קטיף.
מקווה שתפסיק להיות אטום, ותנסה לחשוב על מה שאמרתי.
|
נכון שמאוד קל לכתוב "ערבים משתלטים על השטחים", "ערבים יורים טילים" וכו'?
כי הערבים האלו, כולם רוצים רק להרוג אותנו! לא? דווקא לא. לידיעתך, יש בעזה מיליון וחצי בני אדם שכבר משתוקקים למדינה משלהם. מדינה שאם המצבה הקיים ימשך- לעולם לא תקום. ישראל בתור מדינה ששמה לעצמה כמטרה להיות מתחשבת ולהתנהג בצורה הומאנית- צריכה להקים מדינה פלסטינית.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי koz.co.il
לך אומנם אין סיכוי להפגע , אבל לאחים שלך בדרום יש סיכוי גדול.
וזאת הבעיה שלכם השמאלנים , עד שזה לא מגיע אליכם זה לא מזיז לכם!
|
הוא כתב "יהרגו אותך", אני עניתי לגבי.
בכל מקרה, ונניח שניה בצד את הסבל הנוראי של תושבי העוטף, ב8 שנים של טילים נהרג אדם אחד או שניים. עד שהגיע המבצע כמובן.
ותתתפלא, בניגוד אליך ולרבים אחרים מהמגיבים כאן, אני דווקא מרגיש קירבה ופעיל למען מה שאני חושב שראוי (מה אתם עשיתם? שיניתם תמונה בפייסבוק וכתבתם הודעה במסנ'?).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי daMn
בהחלט כן, אני לא מדבר ספציפית אלייך, אבל בוא נניח שאתה גר בדרום, אתה בהחלט יכול להיפגע מקסאם/גראד וכן למות.
אלמלא המבצע הזה החמאס היה ממשיך להבריח אינספור נשק לעזה ויורה אותו לעברנו גם עוד 20 שנה אם זה תלוי בהם, 20 שנה מה אני מדבר? הם יחכו כמה שייקח עד שיצליחו להתחיל להשתלט על המדינה שלנו.
תסכים איתי שהמבצע הזה משנה או ישנה משהו, בלי המבצע ה8 שנים האלה היו ממשיכות רגיל, עכשיו יש סיכוי להפסקת אש ממושכת עד כמה שאפשר.
|
תראה, זה שאני מתנגד למבצע לא אומר שאני חושב שהמצב הקיים היה בסדר. להיפך- אני חושב שהוא היה בלתי נסבל.
אני פשוט חושב שיש לפתור את הבעיה בדרך אחת, ואתה מאמין בדרך אחרת. ורק שתדע- "להרוג אותנו" זו לא מטרה, זו הדרך (הנוראה, אך הקיימת) של החמאס לקבל מדינה (ועכשיו- גם דרך שהביאה על הפלסטינים רק חורבן).
יום טוב.