הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 19-01-09, 01:44   # 21
HOLD
חבר מתקדם

מיני פרופיל

HOLD לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי koz.co.il צפה בהודעה
כן אה , שאזרחים יהודים שהם אחים שלך (!!!) סופגים טילים כבר 8 שנים , בתיהם נהרסים וגרוע יותר , אנשים נפגעים ואף מתים , מי הרשע מבנינו?
עזוב אותו,
אותו לא מעניינים אחים שלו שיוצאים למלחמה רק כדי שהוא יחיה,
אותו מעניינים הערבים , שרוצים להרוג אותו.

ואגב, הוא עושה את כל זה כדי להחשב "אומן", כי אתה לא תראה "אומן" שהוא לא שמאלני.
  Reply With Quote
ישן 19-01-09, 12:27   # 22
KingSnake
חבר מתקדם

מיני פרופיל

KingSnake לא מחובר  

ציטוט:
כן אה , שאזרחים יהודים שהם אחים שלך (!!!) סופגים טילים כבר 8 שנים , בתיהם נהרסים וגרוע יותר , אנשים נפגעים ואף מתים , מי הרשע מבנינו?
למי מי מבינינו? מבחינתי רשע זה רצח וקיפוח של חפים מפשע. כזאת התנהגות, לצערי, יש משני הצדדים.

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Vitalist צפה בהודעה
אם כבר אז לכיוון ההפוך.
למה ילדיהם נרצחים? למה בתיהם נהרסים?
כי הם פעילי חמאס ובבית יש להם מחסן קסאמים וגראדים וכל מטרת חיהם זה לרצוח ישראלים.
מצטער לאכזב אותך, לא כ"כ אכפת להם מאיתנו. הם רוצים מדינה, והחמאס הוא היחידי שמציע להם את זה. לצערם ולצערינו, הוא עושה את זה בדרכים של רצח חפים מפשע. ומי סובל? 1.5 מיליון תושבי עזה ועוד מליון תושבי העוטף.

ציטוט:
נכתב במקור על ידי HOLD צפה בהודעה
עזוב אותו,
אותו לא מעניינים אחים שלו שיוצאים למלחמה רק כדי שהוא יחיה,
אותו מעניינים הערבים , שרוצים להרוג אותו.

ואגב, הוא עושה את כל זה כדי להחשב "אומן", כי אתה לא תראה "אומן" שהוא לא שמאלני.
דווקא מאוד מעניינים, אני לא רוצה שישלחו אותם לשם. ועכשיו תגיד לי בשיא הכנות, אתה חושב שאלמלא המבצע הייתי מת?
המבצע הזה הביא עד כה רק להרג וחורבן, משני הצדדים.
ישן 19-01-09, 13:19   # 23
HOLD
חבר מתקדם

מיני פרופיל

HOLD לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי KingSnake צפה בהודעה
למי מי מבינינו? מבחינתי רשע זה רצח וקיפוח של חפים מפשע. כזאת התנהגות, לצערי, יש משני הצדדים.
אנחנו יורים על אזרחים ללא הבחנה ? או הם ?
צה"ל הוא הצבא הכי הומניטרי בעולם!!
בעיה שלהם שהם מחזיקים בבית חמאסניקים.

ציטוט:
דווקא מאוד מעניינים, אני לא רוצה שישלחו אותם לשם. ועכשיו תגיד לי בשיא הכנות, אתה חושב שאלמלא המבצע הייתי מת?
כן, לא בשלב הזה , אבל בשלב מאוחר יותר,
הנה האירועים שהיו קורים, שהיו מביאים למותך, במוקדם או במאוחר.
1.פעילי חמאס לא מפסיקים לירות טילים.
2.לתושבי הדרום נמאס והם מתחילים בהדרגה לעבור לערים אחרות.
3.ערבים משתלטים על השטחים.
4.הערבים יורים טילים מהשטחים החדשים שהשיגו.
5.הסיכוי שטיל יפגע בך קיים, ואז אתה תמות.

תחשוב על תושבי הדרום המסכנים , תחשוב מה יהיה גורלך,
אתה ראית טוב מאוד מה קרה בגוש קטיף.

מקווה שתפסיק להיות אטום, ותנסה לחשוב על מה שאמרתי.
  Reply With Quote
ישן 19-01-09, 20:54   # 24
koz.co.il
חבר בקהילה

מיני פרופיל

koz.co.il לא מחובר  

ציטוט:

מצטער לאכזב אותך, לא כ"כ אכפת להם מאיתנו. הם רוצים מדינה, והחמאס הוא היחידי שמציע להם את זה. לצערם ולצערינו, הוא עושה את זה בדרכים של רצח חפים מפשע. ומי סובל? 1.5 מיליון תושבי עזה ועוד מליון תושבי העוטף.

לך אומנם אין סיכוי להפגע , אבל לאחים שלך בדרום יש סיכוי גדול.
וזאת הבעיה שלכם השמאלנים , עד שזה לא מגיע אליכם זה לא מזיז לכם!
ישן 19-01-09, 21:11   # 25
daMn
הוסטסניון

מיני פרופיל

daMn לא מחובר  

ציטוט:
בהחלט כן, אני לא מדבר ספציפית אלייך, אבל בוא נניח שאתה גר בדרום, אתה בהחלט יכול להיפגע מקסאם/גראד וכן למות.
אלמלא המבצע הזה החמאס היה ממשיך להבריח אינספור נשק לעזה ויורה אותו לעברנו גם עוד 20 שנה אם זה תלוי בהם, 20 שנה מה אני מדבר? הם יחכו כמה שייקח עד שיצליחו להתחיל להשתלט על המדינה שלנו.

תסכים איתי שהמבצע הזה משנה או ישנה משהו, בלי המבצע ה8 שנים האלה היו ממשיכות רגיל, עכשיו יש סיכוי להפסקת אש ממושכת עד כמה שאפשר.
ישן 20-01-09, 08:37   # 26
KingSnake
חבר מתקדם

מיני פרופיל

KingSnake לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי HOLD צפה בהודעה
אנחנו יורים על אזרחים ללא הבחנה ? או הם ?
צה"ל הוא הצבא הכי הומניטרי בעולם!!
בעיה שלהם שהם מחזיקים בבית חמאסניקים.

כן, לא בשלב הזה , אבל בשלב מאוחר יותר,
הנה האירועים שהיו קורים, שהיו מביאים למותך, במוקדם או במאוחר.
1.פעילי חמאס לא מפסיקים לירות טילים.
2.לתושבי הדרום נמאס והם מתחילים בהדרגה לעבור לערים אחרות.
3.ערבים משתלטים על השטחים.
4.הערבים יורים טילים מהשטחים החדשים שהשיגו.
5.הסיכוי שטיל יפגע בך קיים, ואז אתה תמות.

תחשוב על תושבי הדרום המסכנים , תחשוב מה יהיה גורלך,
אתה ראית טוב מאוד מה קרה בגוש קטיף.

מקווה שתפסיק להיות אטום, ותנסה לחשוב על מה שאמרתי.
נכון שמאוד קל לכתוב "ערבים משתלטים על השטחים", "ערבים יורים טילים" וכו'?
כי הערבים האלו, כולם רוצים רק להרוג אותנו! לא? דווקא לא. לידיעתך, יש בעזה מיליון וחצי בני אדם שכבר משתוקקים למדינה משלהם. מדינה שאם המצבה הקיים ימשך- לעולם לא תקום. ישראל בתור מדינה ששמה לעצמה כמטרה להיות מתחשבת ולהתנהג בצורה הומאנית- צריכה להקים מדינה פלסטינית.

ציטוט:
לך אומנם אין סיכוי להפגע , אבל לאחים שלך בדרום יש סיכוי גדול.
וזאת הבעיה שלכם השמאלנים , עד שזה לא מגיע אליכם זה לא מזיז לכם!
הוא כתב "יהרגו אותך", אני עניתי לגבי.
בכל מקרה, ונניח שניה בצד את הסבל הנוראי של תושבי העוטף, ב8 שנים של טילים נהרג אדם אחד או שניים. עד שהגיע המבצע כמובן.
ותתתפלא, בניגוד אליך ולרבים אחרים מהמגיבים כאן, אני דווקא מרגיש קירבה ופעיל למען מה שאני חושב שראוי (מה אתם עשיתם? שיניתם תמונה בפייסבוק וכתבתם הודעה במסנ'?).

ציטוט:
נכתב במקור על ידי daMn צפה בהודעה
בהחלט כן, אני לא מדבר ספציפית אלייך, אבל בוא נניח שאתה גר בדרום, אתה בהחלט יכול להיפגע מקסאם/גראד וכן למות.
אלמלא המבצע הזה החמאס היה ממשיך להבריח אינספור נשק לעזה ויורה אותו לעברנו גם עוד 20 שנה אם זה תלוי בהם, 20 שנה מה אני מדבר? הם יחכו כמה שייקח עד שיצליחו להתחיל להשתלט על המדינה שלנו.

תסכים איתי שהמבצע הזה משנה או ישנה משהו, בלי המבצע ה8 שנים האלה היו ממשיכות רגיל, עכשיו יש סיכוי להפסקת אש ממושכת עד כמה שאפשר.
תראה, זה שאני מתנגד למבצע לא אומר שאני חושב שהמצב הקיים היה בסדר. להיפך- אני חושב שהוא היה בלתי נסבל.
אני פשוט חושב שיש לפתור את הבעיה בדרך אחת, ואתה מאמין בדרך אחרת. ורק שתדע- "להרוג אותנו" זו לא מטרה, זו הדרך (הנוראה, אך הקיימת) של החמאס לקבל מדינה (ועכשיו- גם דרך שהביאה על הפלסטינים רק חורבן).

יום טוב.
ישן 20-01-09, 15:40   # 27
Qu-D
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Qu-D לא מחובר  

חבר'ה,
בתור אחד שיודע מבפנים מה קרה, אני רוצה להגיד לכם שלא היה הרג אזרחים על ידנו (החיילים), לא שידוע לי.
אזרחים שלא הראו נכונות להילחם או לפגוע בנו, ניתנה להם האפשרות לעזוב את המקום ולהתרחק מאזורי האש!

רוב הפגיעה באזרחים קרתה בעקבות הפצצות חיל האוויר, וגם כאן אני חייב לציין שחיל האוויר עשו עבודה מעולה בכך שהנזק בנפש שנגרם היה יחסית קטן.
ישן 20-01-09, 17:04   # 28
ronka
חבר וותיק

מיני פרופיל

ronka לא מחובר  

ציטוט:
נכון שמאוד קל לכתוב "ערבים משתלטים על השטחים", "ערבים יורים טילים" וכו'?
כי הערבים האלו, כולם רוצים רק להרוג אותנו! לא? דווקא לא. לידיעתך, יש בעזה מיליון וחצי בני אדם שכבר משתוקקים למדינה משלהם. מדינה שאם המצבה הקיים ימשך- לעולם לא תקום. ישראל בתור מדינה ששמה לעצמה כמטרה להיות מתחשבת ולהתנהג בצורה הומאנית- צריכה להקים מדינה פלסטינית.

הוא כתב "יהרגו אותך", אני עניתי לגבי.
בכל מקרה, ונניח שניה בצד את הסבל הנוראי של תושבי העוטף, ב8 שנים של טילים נהרג אדם אחד או שניים. עד שהגיע המבצע כמובן.
ותתתפלא, בניגוד אליך ולרבים אחרים מהמגיבים כאן, אני דווקא מרגיש קירבה ופעיל למען מה שאני חושב שראוי (מה אתם עשיתם? שיניתם תמונה בפייסבוק וכתבתם הודעה במסנ'?).

תראה, זה שאני מתנגד למבצע לא אומר שאני חושב שהמצב הקיים היה בסדר. להיפך- אני חושב שהוא היה בלתי נסבל.
אני פשוט חושב שיש לפתור את הבעיה בדרך אחת, ואתה מאמין בדרך אחרת. ורק שתדע- "להרוג אותנו" זו לא מטרה, זו הדרך (הנוראה, אך הקיימת) של החמאס לקבל מדינה (ועכשיו- גם דרך שהביאה על הפלסטינים רק חורבן).

יום טוב.
אדם אחד שתיים? אתה כניראה לא מעודכן, נהרגו הרבה יותר. וגם נגיד שנהרגו אחד שתיים אנשים, זה לא מספיק? למה הם צריכים למות? מה הם עשו? סך הכל יצאו קצת מהבית זה אשמתם? למה הם צריכים להיות כל היום סגורים בבית ולפחד שכל כמה דקות יכול ליפול איזה טיל.
אתה יודע איזה הרגשה זה כשיורים טילים ואי אפשר לדעת פשוט אי אפשר לדעת איפה הוא יפול, הוא יכול ליפול מטר מימך, הוא יכול ליפול בדיוק על האופניים שלך הוא יכול ליפול בכל מקום! הם מכוונים אותו ככה שיגרום כמה שיותר נזק.
כשאתה חיי 8 שנים שכל יום נופלים לפחות 10 טילים זה מפחיד רצח. 8 שנים!
ולמה אתה חושב רק על ההורגים? מה עם הפצועים זה לא נחשב? מה עם הילד בן ה10 שאיבד רגל? מה עם הילד בן ה7 שקיבל רסיס בראש? וכל זה רק דוגמאות קטנות מהמקרים בזמן האחרון, לא בכל ה8 שנים האלה. וגם אל תשכח את האלפים שהם נפגעי חרדה, שזה פגיעה נפשית לכל החיים ואולי אפילו יותר חמורה מפגיע פיזית, אם אתה לא מחשיב אותם אז אתה כניראה לא יודע מזה ניפגע חרדה. זה לא סתם משהו שבוכה אחרי שנופל כמה מטרים ממנו טיל.

אתה חיי באשליה, נכון הם רוצים מדינה, אבל הם רוצים אותה על האדמה שלנו! הם לא רוצים להיות במדינה איתך! איתך כן כן איתך ולא עם אף ישראלי אחר. אתה על הזין שלהם כמו שאומרים.
כמה שאתה אוהב אותם הם יבואו ויתקעו לך כזה סכין בגב, שאתה לא תוכל לקום אחרי שתקבל אותו.
  Reply With Quote
ישן 20-01-09, 18:29   # 29
WebProject
מ.תיכנות

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to WebProject

WebProject לא מחובר  

אדם אחד או שתיים.. אם זה חס וחלילה היה מישהו מהמשפחה שלך? זה עדיין היה מחיר סביל?

אני אף פעם לא בעד מלחמה, אבל כשצריך, צריך, איך אתה רואה את הפיתרון של המצב בדרום בדרך מדינית ופוליטית? להביא להם עוד שטחים? למה לנו? ראה מה קרה בגוש קטיף, הדבר היחיד שיצא מזה זה שהקסאמים הגיעו רחוק יותר.

תעבור לשדרות ל8 שנים, שאולי אחד ההרוגים אפילו שכן ונראה אם עדיין תחשוב שאפשר לפתור את זה בדרכים אחרות.

פורטל רעל - צבא וכושר קרבי
  Reply With Quote
ישן 20-01-09, 19:08   # 30
Ronens
חבר בקהילה

מיני פרופיל

Ronens לא מחובר  

נחש,זה לא כמה הרוגים,זה הכוונה
מספיק שתירה טיל במחשבה שאתה רוצה לרצוח זה אומר שאתה רוצח,ולא משנה עם תפגע או לא עצם הניסייון אני פושע,עזה=חמאס וחמאס=עזה אי אפשר להעיף את חמאס מעזה אזרחים רוצים לשמור אמל"ח בביתיהם הם שמחים לעזור לחמאס,אחרי פיגוע מחלקים סוכריות,זה נראה לך בני אדם? מדינה? הם קיבלו את עזה,מה עשו איתה? הפכו אותה לבית בושת של נשק... הבריחו אמל"ח וניסו לפגע בישראל
בקיצור אתה לא יכול להגיד כלום,אתה שמאלני ואתה בדעה שלך המחשבה שלך צרה ואתה לא רואה את הכל
16 תושבים ישראליים נהרגו מירי קסאם,ביניהם ילדים זקנים ונשים
איפה אתה שתצודד בתושבי הדרום ש8 שנים תחת קסאמים? ושוב זה לא כמה הרוגים,זה הכוונה תלמד את זה,עזוב תקסאם,מה עם גלעד שליט? הוא נחטף ממנהרה שנחפרה לתוך ישראל משטח פלסטטיני שנתנו להם בשביל שיקימו מדינה עצמאית,אבל מה? הם לא קיבלו את זה ותראה תוצאות
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום