ציטוט:
נכתב במקור על ידי menash
הכמות זה לא האישו, וקישורים מאתרי ממשל ואתרים סמכותיים אינם בגדל חלום ובהחלט אפשריים(אוכל לספק קישור להרחבה).
היום פחות כדאי לעשות החלפות ונראה שמדובר בחלון שנסגר מעדכון לעדכון(מה שהיה פעם פוטרים ודפי שת"פ הפכו ל CONTENT MARKETING וסחר במאמרים תמורת קישור).
הפרמטרים שהצגת הם מספרים ולא יותר מכך, ואף לא לרגע מספקים שום מידע מהיומן ואמיתי לגבי סמכותיות האתרים(וספק אם זה משהו מדיד כלל).
כל מה שהצגת פה זה בידיוק ההפך מקישורים טבעיים.
כל אלו הם קישורים מלאכותיים שאתה יוצר, ומשכנע את עצמך שאם תפזר אותם, תמרח אותם, ,תגוון בהם, ותבחר כאלו עם LolRank\CareRank\LameRank\BigBallsRank\ProRank גבוה, הם יהפכו לטבעיים.
ממש לא, אמליץ לך לבחון את הנחיות האיכות של גוגל בכדי להבין למה הכוונה בקישורים טבעיים לפני שאתה שולל תשובה נהדרת של DeanSEO
היי, ברוך הבא, קוראים לזה השפעה עקיפה על האתר, וכן אתר שמעודד את הגולשים להפוך אותו לדף בית או להוסיף אותו למועדפים בהחלט יזכה להרבה נקודות זכות גם אם הם עקיפות ולא נבחנות ע"י האלגוריתם.
אתה מדבר על ארכיטקטורת מידע וניווט באתר, והוא מתכוון לממשק משתמש או חווית משתמש, בהחלט מומלץ לשפר את כולם, והוא ממש לא פיספס דבר, הוא פשוט פחות טכני ומעט יותר עדכני\שיווקי
בהחלט מגבה את התשובה הראשונה, למרות שבתחיל הדיון החלטתי לעקוב, אין ספק שלמעט הפן הטכני(ארכיטקטורת מידע, וניווט\מבנה תקין) כיום יש דברים נוספים שחייבים לקחת בחשבון, כמו UI\UE עיצוב, אסטרטגיית תוכן ופעילות חברתית
|
היי, אשמח לקבל חיזוק לגבי הדברים שאמרת, אני תמיד אוהב ללמוד דברים חדשים, אבל אשמח לקבל סימוכין לדברים שאתה אומר.
למשל היכן אוכל למצוא מידע על כך שהוספה למועדפים נותנת נקודות זכות?
לגבי הקישורים - אשמח גם לקבל הבהרה למה אתה מתכוון, כל מה שרשמתי הם דברים שגוגל הצהירו עליהם בעצמם, בכלל, מאט קאטס אמר בעצמו כי בניית קישורים אינה לא חוקית כל עוד עושים את זה נכון - קרי מה שרשמתי.
להלן ההנחיות של גוגל לגבי קישורים:
https://support.google.com/webmasters/answer/66356
בוא תגיד לי איפה אתה רואה שאני טועה.
בנוסף אני רק אציין שזאת דרך העבודה שלי והלקוחות שלי מאד מרוצים, מתקדמים מדי חודש בחודשו, יש לא מעט שנמצאים במקומות ראשונים בגוגל בביטויים תחרותיים ביותר, אז אם הייתי עושה משהו לא נכון, מן הסתם לא הייתי נמצא שם.