![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
דומיינים בעברית co.il ?
** מנהלים בטעות פתחתי את זה כאן, תעבירו לפורום דומיינים **
מה קורה אנשים? מישהו הזמין דומיין עברי בסיומת co.il? אם כן איזה? אם לא הזמנתם, למה לא ? אני הזמנתי את אתר-לעסק.co.il לעסק בניית אתרים שלי.. (כדומיין נוסף, לא כדומיין ראשי) ועוד אולי אני יזמין עוד.. מה דעתכם על הנושא?
אלון אברג'ל 050-555-66-93 בניית אתרים | קידום עסקים ברשת | שיווק ויזמות | ניהול פרויקטים ![]() Last edited by Alon Abergil; 24-12-10 at 15:52.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חסום
|
ציטוט:
•ניתן לרשום עד 100 שמות מתחם בבבקשה אחת. נא להקליד אחד בכל שורה. •מחיר לדומיין ישראלי בעברית הוא 115 ש"ח לשנה בלבד. •בקשות שלא יאושרו מכל סיבה שהיא, לא יחוייבו. כמו כן, LiveDns איננה גובה "עמלת רישום מוקדם" כלל. •LiveDns תעשה את כל המאמצים להגיש את הבקשות שהוגשו ברישום מוקדם במהירות האפשרית. עצם הגשת הבקשה, איננה מבטיחה את הצלחת הרישום. ייתכן והוגשו במערכת שלנו, או אצל הרשמים הנוספים, בקשות קודמות הזהות לשמות המתחם שישלחו בבקשה זו. במקרה כזה, הבקשה התקינה הראשונה שתגיע לאיגוד האינטרנט (ולא משנה מאיזה רשם) תאושר על בסיס "כל הקודם זוכה." Last edited by שמש; 25-12-10 at 03:58.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
לא כל כך הבנתי
מתרחש איזה אירוע של דומיינים בעברית או משהו, כי לפתע הרבה מדברים על זה... מה זה דומיינים שלא היו לפני כן ?
כך או כך לקנות דומיינים סתם בשביל לתפוס את השם שלהם זה לא כזה רווחי, כמו כן בקידום אתרים לדעתי זה לא כל כך טוב... או לפחות זה היה פעט להיט וזה נגמר |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|