|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
אנשים,יום ההולדת קרב ובא..ואני מתכנן על מתנה :)
שלום ב26 לחודש יש לי יום הולדת..אני חייב מחשב חדש.
אשמח אם תעזרו לי לקבל מפרט טוב במחיר של 6,000-7,000 כולל מסך LCD שמחירו 2000 ש"ח +|- הכוונה היא ..קופסא ב4,000-5,000 ש"ח. אגב,המפרט שיש לי כרגע הוא: Intel Pentium 4 2.4 GHz 512KB Cache 768mb Ram -----/\ 2 סטיקים אחד של 512 במהירות 400 מגה הרץ והשני 256 במהירות 266 מגה הרץ. n-Vidia 4 Mx 64 Mb Werston Digital 60Gb 4800 Rpm המחשב הזה נקנה לפני 5 שנים בערך..אז מה שאתם רואים כאן (חוץ מהזיכרון 512 מגה,הוא ישן !) תודה רבה לעוזרים. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
דבר ראשון מזל טוב
![]() ![]() עכשיו בגלל והמחשב הוא מתנת יום הולדת אני רוצה שאתה תקבל משהו טוב ![]() תסביר לי לאט לאט מה אתה עושה במחשב ומה אולי היית רוצה לעשות בו... (למשל עורך סרטים,משתמש בוורד, משחק משחקים (תפרט איזה משחקים) וכו'...) ואני אסדר מפרט מושלם! ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
קודם כל תודה וגם לך
![]() עכשיו,אממ שיש משחקים חדשים,אז אני יושב עליהם (אני מדבר על NFS M-W אנדר גראונד ומשחקים בסדר גודל הזה). במחשב הזה אני רוצה להשקיע בכ.מסך במיוחד ומעבד מסוג אינטל-לא יודע..שונא AMD ..אהה ואיך שכחתי,זכרון של 1-2 ג'יגה ..שיהיה משהו טוב ![]() עורך סרטים-לא ממש ![]() זהו ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
לא אוהב אותם לא יודע..אני עם אינטל 5 שנים ומשהו והמחשב לא היה בתיקון פעם אחת,אתה מאמין ?
ככה זה שמשקיעים. :P |
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ובסדר החלטה שלך... |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
![]() ציטוט:
![]() ושתוכל,תבנה לי מפרט אם אתה יכול ,תודה ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
עמדתי להתחיל להכין מפרט
אבל אז קראתי את התגובות וראיתי שאתה לא סובל AMD בהצלחה במציאה.. אני אישית לא יכול להמליץ על מחשב שהמעבד שלו זה לא AMD ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
תודה בן,דבר איתי אני חייב להראות לךמשהו..
|
![]() |
![]() |
# 10 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אני אנסה להכין לך משהו טוב מבוסס אינטל, וכפי שעומרי אמר בסכומים האלה קשה לארגן הצעה טובה של אינטל :|
עריכה: בבקשה: ![]() Last edited by Alm; 22-03-06 at 17:42.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|