|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
ביקורת על בייסיקנטוורק
קניתי איחסון אצל בייסיק נטוורק קצת לפני שקרו להם כל הבעיות
עד שנפל השרת בפעם הראשונה הכל היה בסדר אבל מאז הם כבר לא עונים לטלפונים בכלל ולא חוזרים ואפילו לא מעדכנים במה שקורה אני צריך לחפש פה בפורום מה קרה להם ולמה השרת לא עובד אחרי שראיתי שהם העלו שרת חלופי שלחתי להם אימל שיפתחו לי שם את החשבון השרת עבד לחמש דקות ומאז לא עבד יותר ומאז הם גם לא עונים לאימל פשוט מגעיל כבר שלשו שבועות שהאתר שלי עובד והם תמיד רושמים שהם יעדכנו את הלקוחות בהכל אבל טלפון אחד לא קיבלתי מהם וגם לא אימל בקשר למה שקרה פשוט נמאס כבר אני לא יודע מה לעשות שילמתי מראש לשנה ולא ניראה לי שאני הולך לקבל את מה ששילמתי עליו אפילו קבלה לא קיבלתי |
![]() |
# 2 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
מה אתר של החברה? |
|
![]() |
# 3 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
מצטר לשמוע זאת, בזמן האחרון המון ביקורות שליליות עליהם.
אני חושב שאולי יש סיבה לכך.
חבר מתקדם
|
|
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
ב-ד-י-ו-ק!
מייל אחד לא קיבלתי מהם, טלפון קיבלתי מדניס אחרי שבועיים וחצי של הצקות יום יומיות. הם לא עונים בטלפון, פלאפון, מסרים, אייסיקיו. כלום. אני לא יודע מה צריך לעשות כדי שהם יחזרו אלי. אגב גם פעם קודמת שקניתי לקח 4 חודשים עד שהם שלחו קבלה, וזה גם היה על שם חברת ביטוח או משהו (אבא של דניאל.. =\) פשוט גועל נפש מה שהולך שם, והם פשוט ממשיכים עם זה. כבר אין תירוץ. שיבכה כמה שהוא רוצה דניאל שהוא עובד כל היום, שהוא בחוה וכו' - הוא לקח על עצמו אחריות והוא צריך לעמוד בה. גם אם זה אומר לענות כל היום לטלפונים של לקוחות מוטרדים שרוצים את הכסף שלהם, או שרוצים תמורה לכסף שהם שילמו. חוצפה |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
זה באמת ניהיה מוגזם, אני לא יודע כבר מה לחשוב ...
ככל שהזמן עובר יש עוד ביקורות שליליות עליהם לצערי :\ |
![]() |
# 7 |
אקס מנהל
|
כמה ביקורות.. אפשר לפתוח מחסן לביקורות הרעות שלהם...
פשוט בושה. |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
ואו מצטער לשמוע אני מקווה באמת שתקבל את מה ששילמת עליו .
במידת הצורך תוכל כמובן לבקש החזר כספי במידה ובאמת לא עבר כל הזמן ששילמת עליו . (החזר חלקי רק על מה שנשאר לך מהשנה ששילמת מראש) . אני באמת מצטער לשמוע ואני חייב לציין שקצת מוזר לי לשמוע שדווקא בייסיק נטוורק יעשו דבר כזה =\ בכל מקרה מצטער מאוד ומקווה שיסדרו את זה מהר . בברכה , מאור . |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
גם ב-Blogim.org.il הוא המליץ לא להתאחסן אצלם ...
כנראה יש סיבה .. כל הלקוחות מתלוננים, אבל ברגע שמישהו פה יבקש ביקורת עליהם יצאו כל החנפנים שיגידו "חברה מצוינת" בלי לדעת מה קורה שם ...
חבר בקהילה
|
בהתחלה באמת היה סבבה אצל דניאל. אבל כשצריך אותו באמת הוא לא עונה. גם לא דניס, ולא שום תומך אחר. האתר שלי הפסיק לעבוד היום (שוב).. והוא עדיין לא החזיר את כל הכסף שלי. נחכה לתגובה..
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|