|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
דירוג מסחר: (0)
|
בעל עסק אחסון? רוצה להוסיף שירותים? בוא ותהיה דילר של dbit !
dbit.co.il יוצאים בפרוייקט "הדילר",
שבו בעצם אתה יכול לשווק דרך העסק שלך שירותים שאנחנו מציעים (פיתוח אתרים, קידום וכד'..) במחירים מוזלים משמעותית מהמחירים הרגילים שלנו. - שים לב, כי ההוזלה תעשה במחיר שלפני המע"מ - בנוסף חשוב לציין שאנחנו רשומים כעוסק מורשה ומספקים קבלות (למי שחושש) לפרטים נוספים, הצעות מחיר, בירורים והזמנות, ניתן להתקשר: 050-9446316 (בקרוב גם קו בזק לכל הקמצנים ![]() זמני פעילות: א' - ו' בין השעות 16:00 עד 22:00 יום נעים, לילה טוב ![]()
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בהצלחה .
שירותי הדילר ינוהלו על ידי מערכת מסוימת? __________________ www.fgames.biz - משחקי רשת | פלאש ! |
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
אני אשמח לעבוד איתכם, אבל בכיוון ההפוך... אם אתם מעוניינים, ניתן ליצור קשר כאן, או דרך האתר |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ריסיילר בחינם זה לא אומר שאתה צריך לפרק לבעל השרת את השרת עם כל האחסונים החינמיים שלך . (אם אתה לא יודע אז כן כל מסד נתונים לוקח משאבים וכך השאר וזה על חשבון בעל השרת שנתן לך את הריסיילר) . חזרה לנושא - בהצלחה אבל אני בספק עם דבר שכזה יכול להצליח כיוון שאנשים יעדיפו לפנות אליכם ישירות ולא לדבר עם צד שלישי שכנראה יימכור באותו מחיר או אוליי יותר יקר . בהצלחה . |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
דני, כשאתה מתכוון דילר, אתה מתכוון לזה כמו שזה צריך להיות ?
אני מתכוון כשאתה מוכר לדילר, אתה לא מוחר לו במחיר שאתה מוחר ללקוח פרטי, אתה מוריד בערך ב- 20%. ודור.., באמת, חלאס באמת לנסות לחלק את הרייסלר שלך, אני לא רואה כאן אף-אחד שמבקש חסות או משו'. תאמין לי, לדני לא חסר אחסון :] . בהצלחה - D4N13L T0NY . :] מחברך הישן, ניקו :]
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|