|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 | |
הוסטסניון
|
[בעיה] מחשב פנטיום 3 - בעיה בהפעלת המחשב, הודעת ארור
שלום לכם!
בן דוד שלי הביא לי את המחשב שלו שאני אנסה לתקן לו את הבעיה במחשב, אשמח אם תעזרו לי, אז אני מדליק את המחשב (פנטיום 3 - וינדוס XP) ברגע שהמסך הראשוני עובר, פשוט כל המסך שחור, ולמעלה למעלה הוא מראה לו 3 שורות הודעה שהולכת ככה: ציטוט:
השאלה היא, איזה זכרון? RAM? משהו יכול לעזור לי בצורה אחרת ללא הוספת זיכרון? תודה רבה, מושיק ברק.
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
תנסה להוציא את הכרטיס ראם ולחבר אותו בסלוט אחר..
תדאג לנתק את המחשב מהחשמל קודם.. ותנסה גם לנתק את הסוללה שעל הלוח אם לכמה דק' יכול להיות זה יעזור כי זה ירענן את ההגדרות של הביוס והוא יקלוט מחדש את הראם
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() עוד דבר מומלץ, תפרמט את המחשב ותתקין וואינדוס 98 זה יוריד הרבה לחץ על המחשב והוא יהייה יותר מהיר
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בכל אופן, המליצו לי גם להחזיר ל98.. וכבר הרגע פרמטתי ל XP, אתה חושב שיש לי כח לפרמט שוב? :S שונא 98. תודה חברה אני אנסה ואחזיר לכם תשובה.
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
מה הבעיה לפרמט ל98?
אם רק עכשיו התקנת XP אז אין הרבה מידע על הכונן הקשיח אז הפורמט עצמו לא יקח המון זמן..
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בעקרון זו בעיה של הLOWMEM יכול להיות שהדרייבר של הזכרון הזה נדפק בדוס וב98 קראו לו EMM32
עם איפוס ביוס לא עזר תנסה לעשות תיקון לWIN ועם גם זה לא עוזר כנראה שהלך הלוח ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
חברה תודה הסתדרתי עם הפתרון הראשון שהבאתם לי, עם הסלייסים של הRAM, העברתי אותם מקומות, אווררתי אותם קצת וגם את הסוללה של הלוח אם (שלא חושב שהיא הייתה קשורה לבעיה..)
תודה רבה!
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() אתה מתכוון לסלוטים לא? וסלוטים זה החריץ שאליו נכנס הסטיק! אתה הזזת את הסטיק. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|