![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
PayPal Vs VISA
רוב הסיכויים שגודדי חסם לי את הכרטיס מסיבה לא יודעה, כי אני מצליח להזמין דומיינים מרוב החברות וכל פעם שאני בא להזמין מגודדי זה מראה לי שגיאה בסוף.
ניסיתי לדבר איתם באמצעות מיילים, לא הולך. רוב הסיכויים, כי פעם הם גבו לי 70$ ולא הצלחתי להחזיר אותם אז חסמתי את הכרטיס וככה הוחזר לי מחברת VISA. אם אני ינסה לקנות דרכם עם פייפל, זה ילך או לא ? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אני לא חושב שהם מקבלים פייפל,
אם כן אז אין סיבה שזה לא יעבוד... וגם לי יש את אותה בעיה... אתמול אני בא להזמין (אחרי שהזמנתי יותר מ 30 דומיינים) וזה לא נותן לי... |
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אולי הם מקבלים חשד שהם רואים שהוזמנו יותר מ 30 דומיינים על אותו כ"א,
אז אם חוסמים אותו זמנית לבדיקה שהוא אכן שייך לבעל המזמין ולא גנוב. |
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי פורום Off-Topic
|
כן, הם מקבלים PAYPAL
# 5 | |
חסום
|
ציטוט:
פשוט תעביר כסף מ-VISA ל PAYPAL ותקנה. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חסום
|
בארצות הברית בניגוד למדינת ישראל יש חברות שנותנות דירוג אשראי לאנשים פרטיים.
הרבה חברות אחסון עושות שימוש במערכות כאלו. לדוגמא אני חברת אחסון בחול ואני חייבתי לקוח באשראי ואז הלקוח הכחיש את העיסקה אבל מבחינתי הכל היה כשר . אז הפסדתי את העיסקה והפסדתי את הכסף אבל זה לא נגמר פה. פרטי כרטי האשראי שלך מועברים לאותה חברה ואתה מקבל דירוג שלילי . אז במקרה הזה כל חברה שעושה שימוש במערכת דירוג אשראי יודעת שאתה לקוח לא טוב ויש סיכוי שהם לא יקבלו כסף ממך. אז הם מונעים ביצוע עיסקאות איתך. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
עוד משהוא,
רוב הסיכויים שגודדי לא גנבו ממך כסף אלה פשוט לא מילאת נכון שמה דברים..או אין לי מוסג מה. בפעם הבאה תבטל את החיוב דרכם קודם, או לפחות תנסה ואחרכך רק תבטל דרך חברות כ.א מני. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
הזמנתי בעבר כמה דומיינים מגודדי דרך פאיפל, דבר איתי רונן.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|