|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
[ביקורת] על פראשסרב
הפעם זה נמאס לכן אני פותח את הביקורת, אל תגידו "אני לא מאמין לזה" , זה עובדות.
השרתים כל יום נופלים למקרה הטוב לרבע שעה, היום היו כבר 3 נפילות רציניות [עכשיו הפורום לא עובד כבר שעתיים] כל הזמן אומרים שיתקנו את הבעיה, אבל אני יודע שסתם עובדים עליי. נמאס כבר! |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
|
לקוחות עספק פראשסרב שלום,
היום הוסיפו בשעה טובה את ההארדיסק והתוספות שכולנו ציפינו להם (ישפרו עומס, מהירות, עמידות וכו'). נכון לכרגע, יש בעיה מסויימת עם ההגדרות וכרגע הטכנאים שלנו בודקים העניין. זו ההודעה שכולם קיבלו בתוכנות המסרים. (בין היתר, לפי הידוע לי תפוצו הלקוחות). נוסף לכך בן (ישראלסרב), אבי (לומ) יכולים להעיד כמה אנחנו עושים בשביל הלקוחות ובמיוחד כרגע לתיקון הבעיה. (אני מניח שגיא יענה לכל אחד שיש לו בעיה/טענה במייל admin at freshserv.net).
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ישר צריך לרוץ לפה? חוץ מזה שגם אם תכתוב ביקורת זה לא בידיוק יעזור (לא לך לפחות) |
|
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
|
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
הלקוח צריך לקבל מה שהוא שילם עליו נקודה.
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
# 8 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
תראה לי איפה רשום שהעסק של גיא מתחייב ל24 שעות תמיכה? לפי מה שידוע לי הוא נלחם בתופעה הזאת של 24 שעות תמיכה מה שלא ריאלי לעסקים שנמצאים פה בהוסטס (רובם). עדכון: כנראה שבעוד חצי שעה +- כשיגיעו לחווה יסודר. (אגב, הנפילות שהיו היום היו עקב הגדרת ההארדיסק...).
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אם זה לא הוא מתנצל מראש.
# 10 |
חבר חדש
|
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|