|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[PPC] עלות לקליק בגוגל אדסנס
שלום רציתי לפתוח את הדיון הזה ולשאול את אלו שנמצאים בגוגל אדסנס למעלה מחודשיים האם העלות לקליק אצלכם יורדת?
או שעדיין נשארת בסכום טוב כמו בהתחלה..
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
לפי עשרות ההודעות בפורומים שונים (וגם הרבה מאוד כאן) - ישנה ירידה גדולה.
מה שכן - הם מכפרים על זה ע"י כך ששיפרו את תגמול תוכניות הppl של הרשמה לאדסנס ואדוורדס...
# 3 |
חבר וותיק
|
אבל זה לא עוזר כי לא כולם משתמשים בתוכנית ההפניות של אדסנס וזה לגמרי מיותר, אני משתמש באדסנס לתוכן כדי להרוויח לפי לחיצה לא מעניין אותנו הפניות.
# 4 |
חבר מתקדם
|
אני יכול להגיד לך שיורדת! ובגדול! לא יודע מה יהיה אבל אני מאוכזב במקום 1000$ אם X קליקים הרווחתי 300 אם אותו מספר כמעט... והחודש עוד יותר גרוע... יש לי קליקים שמביאים 2-3 סנט, יש כאלו שמביאים רק סנט ובודדים נותנים 10 סנט ואולי גם 15
# 5 |
חבר בקהילה
|
אצלי הקליקים ירדו מיותר מדולר לפחות מסנט.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
גם לי יורד העלות לקליק זה ממש לא לעניין שבהתחלה גוגל נותנים לנו הרבה לקליק ואחר כך מורידים ביותר מחצי במקרה הטוב.
תמשיכו לכתוב פה אם גם לכם יש את הבעיה הזו!
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
Down Down Down!!! המצב בטטה, פתחתי אשכול לפניי איזה שבועיים על ירידת רווחים באדסנס, לפחות אצלי והנה התפשט[?] גם אלייכם =\
מה יהיה הסוף, בהתחלה מביאים רושם חיובי, בסוף דופקים לך ת'צורה. פעם היום מספר מכובד של דולרים ליום, עכשיו המספר הזה הפך לשקלים יומיים =\ |
![]() |
![]() |
# 8 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
לי עלה!
אבל מזה עלה! בלי לפתוח את הפה, כבר כמה ימים ברצף שיש ליכ מה לחיצות של מעל לדולר וחצי. והממוצע של ה-20 יום האחרונים, ללחיצה הוא כמעט 65 סנט! |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
לא יודע מה שגוגל עושים ממש לא לעניין כתבתי להם מכתב ואני מחכה לתשובה בכל אופן יש למישהו אולי הצעות או משהו?
# 10 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
הממוצע אצלי זה 0.3 סנט ללחיצה
היו לי כמה לחיצות של דולר וקצת גם..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|