![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
שאלה בקשר לEminem
הוא פרש?
# 2 |
חבר על
|
ממש לא
האלבום האחרון Re-Up היה רק חימום לפני משהו ענק שהוא הולך להוציא עם כמה עשרות ראפרים מפורסמים תצפה לשמוע ממנו המון עוד בקרוב ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אז זה שילוב של השירים הכי טובים שלו + WHEN I WAS GONE וכידוע לי הוא הפסיק לכתוב לבד וכו' בגלל שהוא רוצה להיות יותר זמן עם המשפחה |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
Авторитет
|
היו שמועות שהוא מוציא סרט בקרוב, אבל זה לא נכון. הוא הוציא את האלבום האחרון שלו Re-Up אבל לא כ"כ הצלחה, אולי השיר Smack That עם אקון.
![]() |
![]() |
# 5 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
עשיתי אפילו עבודה באנגלית עליו וכידוע לי ולעולם הוא פרש כאילו להוציא שירים לבד ואלבום חדש הוא רוצה להיות יותר זמן עם המשפוחה |
|
![]() |
![]() |
# 6 | ||
חבר על
|
ציטוט:
יש לו עוד כמה You Don't Know Jimmy Crack Corn no apologies ויש עוד כמה שאני לא זוכר את השמות שלהם בעל פה.. ציטוט:
אמינם חיי ובועט ;] ד"א הוא הוציא עוד אלבום בשנה שהוא הוציא את Re Up (באמצע 06 ככה) Get Guns שהוא כתב + שר את כולו לבד! פשוט הוא רצה להוציא אלבום עם עוד כמה זמרים אז? קיצר אתה תיראה ממנו עוד הרבה אלבומים טובים כמו כל השאר שלו..
= Last edited by Avi.B; 21-03-07 at 20:51.. |
||
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
http://www.eminem.com
אמינם יצא להפסקה בלי תאריך חזרה מדויק.. הוא רוצה "לנוח" מכל התהילה שיש לו ( איך אפשר לנוח מתהילה ?!?!@ לעזעזל ! ) הוא רוצה לעביר זמן עם המשפחה שלו ועם החברים... וכל האלבומים שיוצאים שלו זה לא ממש אלבומים שניכתבו עכשיו והקולטו זה של כל הזמנים מה שלאיצא בעבר... הוא בפגרה !
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|