|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
בעיות אם המע"מ
היום הלכתי למלות את הטופס של המע"מ ועשו לי בעיות הם צריכים אישור מהצבא ועוד כל מיני שטויות עכשיו אישור מהצבא אני לא יודע אם יתנו לי אז אני לא יודע מה לעשות....
אולי אני ירשום את זה על שם ההורים שלי אבל אני לא יודע אם הם ירצו הם לא אוהבים את השטויות האלה.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
עם*
דבר עם השותף שלך,אולי הוא יכול להירשם. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
במידה ואתה לא חייל, אין לי מושג מה מקשקשים שם. במידה ואתה לא חייל, ויש לך יותר מחודש עד הגיוס, תעזר בעו"ד כדי להבין את הדרישה המוזרה הזו. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
אני לא חייל דחו לי את הגיוס כבר פעמיים לפי התאריך החדש רק ביולי 2006 אני מתגייס עוד חודשיים אני בן 19 וגם אני לא הבנתי מה הם רוצים
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
פנה לעו"ד. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
ברגע שאתה חייל צה"ל אסור לך לעבוד הכנסה צדדית מהצד (אפילו אם זה 5 ש"ח בחודש לצרוך העניין), רק בתנאי אחד - שאתה מוכיח לצבא (או לאיזו מש"קית ת"ש) שאתה בא ממשפחת מצוקה ואין לכם כסף בבית בלה בלה בלה.. אני חושב שעשו לך בעיות בגלל שיש לך תאריך גיוס ואתה נחשב "חצי חייל" (למשל בקניית מכשיר פלאפון יש לך הנחת חיילים וכו').
![]() |
# 7 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חסום
|
לא חובה אישור מהצבא כדי לפתוח עסק.
גם אני רשמתי על שמי וששאלו אותי על הצבא אמרתי שזה עסק של אבא שלי שנרשם על שמי ולא עשו לי בעיות. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
אוקיי אני יראה מה אפשר לעשות אני ינסה הכל אני יעדכן אותכם בהמשך
יום טוב Last edited by מתן גיטא; 08-11-05 at 21:03.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
כן אני מכיר,
ככה אמרו לחבר שלי... הוא הביא להם מסמכים מהצבא והם הביאו לו ללא בעיות...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|