![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שאלה | בנוגע ל- title
שלום, יש לי שאלה בנוגע ל- Title באתר שלי www.d4y.co.il
מה יותר יקדם אותי בתוצאות של Google ומה יותר עדיף לקידום האתר. 1. D4Y.co.il ראשי - בניית אתרים | עיצוב אתרים | תכנות אתרים | עיצוב גראפי | פורומים 2. D4Y.co.il ראשי- Design For You - עיצוב בדיוק בשבילך 3. D4Y.co.il ראשי- Design For You - עיצוב בדיוק בשבילך. עיצוב ובניית אתרים תרשמו בתגובה איזה סעיף הכי כדאי, גם לקידום וגם שיהיה מובן יותר. תודה רבה! |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
האפשרות הראשונה
Winner
|
1. יותר מידי תגים = גורם לדילול של מילות המפתח
2. כותרת באנגלית , אתר בעברית לא הכי טוב 3. 1 + 2 ביחד אני הייתי הולך על דיפורוי - עיצוב / בניית אתרים ומשנה את הכותרת בין עמוד לעמוד לפי הצורך |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אל תישכח שהכותרת תופיע גם בכותרת לכניסה של האתר שלך בגוגל ובאתר שלך ככה שצריך שהיה גם ענייני .
אני היתי מוריד את המילה "ראשי" (לא צריך אותה) אולי גם את כתובת האתר, ומנסה לשלב את 1+2 (וכמו שאמרו לפני לדלל את מילות הפתחת בראשון) |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום Off-Topic
|
תבחר ביטוי מפתח 1 או 2 העיקריים שאתה רוהצ לקדם את העמוד הראשי בהם.
אל תקדם את העמוד הראשי ב-300 ביטויי מפתח. תקדם את העמוד הראשי נגיד בביטויים "עיצוב אתרים" ו"בניית אתרים" (לדוגמא), ואת הביטויים האחרים תקדם בעמודים פנימיים. ואז הכותרת של העמוד הראשי תראה כך: עיצוב אתרים / בניית אתרים - D4Y.co.il ושל העמודים הפנימיים כך: תכנות אתרים - D4Y.co.il עיצוב גראפי - D4Y.co.il פורומים - D4Y.co.il זוהי דעתי.
חבר וותיק
|
תודה רבה!! הבנתי את העיניין =]
אפשר לנעול... |
![]() |
# 8 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ננעל.
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |