|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
[דרוש] צוות רציני לחברת הוסטינג חדשה.
היי,
ברצוני לקבל הצעות בה"פ לקידוד לעיצוב הוסט מלא..העיצוב ללא פלאש...יש להקים גם מס' טבלאות עבור החבילות השונות והשירותים הנוספים ... בנוסף פתיחת טופס פשוט ליצירת קשר.. אני מחפש אנשים תמידיים, שמחפשים מקום עבודה, שבסופו של דבר ירוויחו גם הם מהלקוחות שירכשו. ברשותי עיצוב מקצועי, ואני זקוק למתכנתים \ מקודדים. אנשים מקצועיים ורצינים, שבאמת מעוניינים להצטרף להקמה ולהתפתח ביחד. ברשותי עוד חברה לשרתי משחק ובבעלותי שרת יעודי, החלטתי לפתוח את החברת האכסון בעקבות הצלחה בחברה השניה. כרגע דרושים: * מעצבי אתרים מקצועיים, רציניים, אמינים. * מקודדים \ מתכנתים, רציניים, אמינים. נא לשלוח לי ה.פ עם הפרטים שלכם, וזמני עבודה... + דרכים ליצירת קשר : אייסיקיו \ מסנג'ר \ אימייל וכדומה.. אשמח לשמוע בכל זאת הצעות בתמורות כספיות, לאנשים שלא עובדים קבוע, אך המטרה שלי כמובן היא למצוא אנשים נכונים ורציניים לעבודה קבועה שאת התמורה מקבלים בשלב מאוחר יותר. * פנייה בהודעה פרטית בלבד! תודה. * תודה רבה, ויום טוב. Last edited by KVM; 26-06-09 at 18:27.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מעצב מקצועי אם עבודות, מתכנת ברמה לא גבוה, מקדם אתרים. ליצירת קשר - מסנג'ר orinsane@hotmail.com - אייסיקיו 2177777
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|