![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() שלום, אני דיי חדש פה בפורום בכול מקרה רציתי לדעת כמה דברים עם Wordpress
1) כדאי לי לבנות בעזרתה אתר? כי לי אין כרגע את הכוח לבנות לעצמי CMS וגם שמעתי שwordpress חזקה בקטע של קידום האתר. 2) באיזה קבצים אני צריך לגעת על מנת לשנות את העיצוב על פי רצוני/ בעצם מה הקבצים של העיצוב. תודה, אור. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
חד משמעית לא!
וורדפרס מיועד לבלוגינג ולדברים בסגנון! במידה ומדובר באתר ייצוגי הפתרון המושלם הוא מערכת מקצועית ובמידה ולא ללכת על אופן-סורס ייעודי, למשל דרופל. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בכול מקרה תודה אני אבדוק את העניין עם דרופל ![]() עריכה: ראיתי אתרים שבנויים מדרופל ובאמת הם נראים מאוד מקצועיים ויפים, השאלה מההיתרונות שלה על wordpress Last edited by SuperDiv; 09-05-10 at 07:00.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
ההסבר הוא פשוט:
וורדפרס נבנה פותח תוכנן והותאם לבלוגינג. הוא בנוי בצורה כזו שהוא אופטימאלי לבלוגים. אתר ייצוגי לא בהכרח צריך את כל המשאבים הנ"ל, וכמובן שלא בנוי בצורה שמתאימה אליו. רוצים אתר ייצוגי? יש חלופות. זה לא חוכמה להינעל על וורדפרס ולהתאים אותו לכל דבר- זה לא מקצועי, זה עצלותי, ובעיקר לא יעיל וחכם. שאר היתרונות/חסרונות נובעים מכך, ואין טעם שאפרט. כי חבל על הזמן שלי ושלכם. והאמת זו בכלל לא הפואנטה.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
ממ מניסיון שלי..
הפעלתי על וורדפרס אתר יוטיוב על כל המעלות שלו אתר צפייה ישירה - www.sratimtube.com אתר ייצוגי אתר ייצוגי עם אזור למשתמשים פורום ועוד הרבה שלא עולים לי כרגע... המערכת מאוד שימושית נוחה וממש גמישה עם האופציות שקיימות בה ועם כמות הפלאגינים אין סיבה לא להשתמש בה - אלא אם כן אתה נדרש להפוך אותה מבפנים החוצה כדי לקבל את התוצאה שאתה רוצה.. בנוגע לקבצי העיצוב: index.php - אחראי על האינדקס single.php - אחראי על תצוגה של פוסט יחיד אלו המרכזיים כל השאר משתנים בהתאם לטמפלט..
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|