![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
הוסטפ, לא יאומן
לאחר בירור שעשיתי, בלזרטרק(איפה שהוסטפ מאוחסנים) סגרו(השעו) להוסטפ את השרת בגלל איחור בתשלום או משהו כזה! לא יאומן!
אני הבאתי לבעל השרת כ-3 לקוחות ששילמו לו כמעט 1000 שקל, והוא בעצם לא מוכן לשלם על השרת(ולהם יש עוד כמה חודשים טובים על השרת) לא יאומן הבושה של אורן המנהל של החברה הכי גרועה בארץ - הוסטפ מה אתם אומרים? שאני יבקש מהם לפתוח לי תשרת לכמה שעות תוך כדי שאני מדבר עם מנהל השרת שלהם, כדי שאני יוכל לגבות את הקבצים והעביר את הדומיין? מישהו מכיר את בעל לזרטרק שאני יוכל ליצור איתו קשר דרך טלפון או אייסיקיו?!?!?!? |
![]() |
# 2 |
Junior Member
|
![]() מכיר ת'אתר ש'ך....נכון "אתר הכדורגל הישראלי"?אני מציע לך לבקש איך שהוא ממנו אם הוא לא נותן לך תגיש תלונה......
|
![]() |
# 3 |
מנהל ראשי
|
יאן (לייזרטק) לא אחראי כלל לאתר שלך,
בגלל זה, מותר לו בעצם לענות לך בסירוב, הבעיה שלך היא מול הוסטפ, ותביעה זה לא דבר שנשמע כל כך הזוי במקרה כזה. |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
דניאל צודק..
כל עוד אתה לא קשור ללייזר טק אתה לא יכול להאשים את יאן את מי שאתה צריך להאשים זה את הוסטפ.. |
![]() |
# 5 |
Junior Member
|
אני לא הייתי מתאכסן על שרת כזה מהתחלה....זה שרת דפוק וכל הזמן יש לו בעיות....אהה....ו...אני הייתי משאיר גיבוי לקבצים אם אני יעבור שרת.......היית צריך לחשוב על הגיבוי מהתחלה...
![]() אהה....ו...סתכלו את הבעייה של השרת: hostep.net (סליחה אם אסור לפרסם סתם...) |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
אני מאוחסן שם בחינם... אני יכול להגיד לאלו שהבאתי אותם להתאחסן אצלו לתביעה והם יכולים לקבל כסף...
יש לי גיבוי אבל בערך משבוע לפני, או קצת פחות. אין לי תלונה ליאן, אני רק יכול לבקש ממנו אפילו תמורת באנר קטן שירוויח אצלי, במידה שהוא יכול גם להעביר לי את הדומיין, מישהו יכול להפנות אותו אלי? |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
שמעו
תבינו! אני לא בא בתלונות ליאן מנהל לזרטרק, אני רק רוצה ליצור איתו קשר בכדי שיחזיר את השרת לכמה זמן מסוים ויספיק להעביר לי את הדומיין אם הוא יכול! ואני ביינתים גם יגבה את הקבצים
בבקשה בבקשה תקשרו אותו אלי! זה האייסי שלי בכל אופן 199940675 |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 10 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
אמממ בלי להפיל הטחות אני הבנתי משהו אחר אני הבנתי שיאן הוא זה שלא שילם לאיפה שהוא מארח את השרתים שלו כמו כן זה לא בטוח אבל זה לפי מה שאני שמעתי ויודע.
|
|