הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 06-09-11, 21:53   # 1
iSraelServ
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

iSraelServ לא מחובר  

שאלה|לגבי הרמת שרת

באתי לאתר הזה לפני כמה חודשים וביררתי ממש בקטנה.. עכשיו אני רוצה להכנס לזה רציני..
קיצור יש לי בשיעור אחד בבצפר רעיון למשך כל השנה כל אחד מנהל עסק בעצם רק במחשבה.. כאילו לא באמת .. אני החלטתי להקים חברת אחסונים.. אבל החלטתי שחוץ מהעבודה גם לעשות את זה באמת וככה זה יעזור לי בעבודה לדעת יותר. חוץ מזה שהוא אמר שמי שבאמת מיישם את מה שעושה מקבל העלאה בציון אני עושה את זה באמת בגלל שאני רוצה לדעת וללמוד כדי שמתי שבאמת ארצה להקים אחד יהיה לי כבר את הניסיון והידע.

בקיצור.. אין לי תקציב לשרת ואני אתחיל עם VPS.. אני משקיע מינימום חצי שנה.. אם אני רואה שאני הפסדתי הרבה מאוד- אני פורש.. אם אני רואה שהפסדתי מעט על גבול 0 אני אתלבט עם למשיך ואם אני ארוויח אפילו שקל אני ימשיך.

הרעיון השיווקי התקציבים והכל הכל מוכן.. אני רק רוצה לדעת, בתקציב סביר, איזה מפרט הייתם ממליצים לי לVPS? אני רוצה מפרט שיחזיק אבל לא יחזיק מעפאן.. יחזיק טוב! ואפילו על גבול מצויין.

עוד שאלה חשובה היא אבטחה- אני ראיתי שאנשים שמריצים DA בלי שום אבטחה יש לה הזרקות וכאלה.. בוא נגיד שאני לא חייב אבטחה כמו של הFBI אבל אני כמובן רוצה לחסום תהזרקות.. וגם לחסום הצפות בFTP קיצור דברים בסיסיים .. כמובן שהמחיר מאוד חשוב.. אין לי תקציב גבוה שוב..

שמעו.. אני מכיר את זה שיש אחד שלא מבין כלום ואין לכם כח אליו ופשוט לא תענו לו או שתענו בזלזול וכאלה.. אבל בסך הכל, אני רוצה להיות כמוכם - בעלי אתר יציב, חזק ורווחי כמובן.. ומי אם לא אתם האלה שהכי יכולים להסביר לי להכנס לכל העסק הזה.. אני מאוד מקווה להשתלב פה.. תודה רבה, ערב טוב ומצטער על החפירה :P
  Reply With Quote

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום