![]() |
# 1 | ||
אקס מנהל
|
[מדריך] Shooter
במדריך זה נלמד לעשות את זה:
http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=10009 אז,נפתח את הפלאש וניצור שלושה לייארים: Actions - הקוד שיפעיל את "מכונת היריות" Assets - בו יהיו מכונת היריות והעיגול Atrwork [לא חובה] - העיצוב של הרקע חשוב!: למכונת היריות תקראו spaceShip,בדיוק עם האותיות הגדולות וכו',חשוב ביותר!!! והסדר של הליירים חייב להיות זהה לזה שכאן למניעת הסתבכויות. את העיגול וה"מכונת יריות" הפכו ל - Moviclip [F8 - Moviclip] כנסו לתוך המוביקליפ של העיגול [לחיצה כפולה על העיגול] ושם, צרו Frame חדש,ובו שנו את הצבע של העיגול. וככה יהיה האפקט אמין יותר בנוסף,את העיגול חייבים לשים מחוץ למטווח האנימציה. \\חשוב לשים את הספייסשיפ והירייה ב Assest!\\ ועכשיו,הדביקו את הקוד הבא בלייר Actions: ציטוט:
כל מי שרוצה ללמוד גם דבר או שתיים על AS שיקרא את ההערות שמלמדות אודות הקוד. נעבור ל - Artwork,כאן אתם מעצבים את הרקע,בזה תשקיעו,כי זה מחייה את האנימציה ועכשיו,למי שרוצה גם תזוזה של החללית בצורה מלאה יותר: סמנו את החללית,כנסו לקוד והדביקו את הקוד הבא: ציטוט:
yonatan642005@gmail.com [אימייל ומסנג'ר] Last edited by yNaxon; 19-12-05 at 16:01.. |
||
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
תודה רבה!
נ.ב. הקוד של פלאש דומה נורא לjs. |
![]() |
![]() |
# 3 |
אקס מנהל
|
חחח,זה מפני ש AS זו גרסא של ה- JS לפלאש
ותודה! |
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תודה רבה גבר אני אנסה.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
אקס מנהל
|
אין בעיות
![]() בקרוב אני אביא קוד למטווח [שאגמור בעצמי חח] |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר פורום
|
עריכה: ממבט חוזר על הקוד בלבד קישרתי את זה למשהו דומה, סליחה על ההאשמה
![]() האתר ראר לא עובד לי אז יכולתי לסמוך רק על הבנה של הקוד. תעלה למקום אחר בבקשה ובכל זאת, אתה יכול להסביר מה עושות כל הפונקציות המתמטיות? atan2, sin וכו'? לא בשבילי, אני פשוט די מתקשה להאמין שאתה הכנת את זה... Last edited by galt; 19-12-05 at 16:31.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
אקס מנהל
|
מי מעתיק? אני השקעתי במדריך הזה מלא,הכתיבת הערות,נעזרתי במדריכי AS אבל זו השקעה רצינית של שעתיים!
ואני בחוג מחשבים,אני עובד שם על הדברים האלו,מקבל עזרה עם הקוד וכו'. |
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
תודה על המדריך =/ אנלא פלאשר אולי אנסה? להה אין לי סיכוי
# 9 |
אקס מנהל
|
זה יעזור לך לעיצובים OO
בכל מקרה בבקשה >< |