|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() כתבתי קוד לטבלה בHTML שאמורה להציג משתמש מטבלת 'players' שבמסד
בתוך הטבלה players יש המון עמודות, אחת מהן היא banned אני מעוניין להציג בטבלה אך ורק את המשתמשים שאין להם באן, כלומר banned=0, ואלה שיש להם banned=1 , לא יוצגו כלל בטבלה. מה שהצלחתי לעשות עד עכשיו זה חסימת אותם משתמשים שbanned מהתחברות למערכת, כלומר ברגע ההתחברות הם מקבלים שגיאה שהם מושעים. אבל הם עדיין מופיעים בטבלה. האם יש איזשהי דרך לחסום אותם מלהציג אותם בטבלה? תודה רבה. ניסיתי להשתמש בתנאי הבא: קוד:
$select2 = mysql_query("SELECT * FROM `players` WHERE uname='$uname' && banned='0'"); תודה רבה! |
![]() |
![]() |
# 2 |
Winner
|
אין לי ידע גדול ב-php, אבל בכל מקרה אנסה לעזור.
ניסית להחליף את ה-&& ב- AND? זה מה שאני עושה ועובד. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
ניסיתי וגם לא עובד.. זה כאילו שהטבלה קשורה איכשהו רק לטבלת הPLAYERS ולא משנה איזה תנאי אני מציב היא תציג את כל המשתמשים בטבלה, גם את המורחקים שהערך שלהם בעמודת BANNED הוא 1.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אם תחליף את ה&& ב- AND, זה אמור לפעול.
יכול להיות שאלה שלא קיבלו באן, אז הערך שלהם הוא ריק ולא 0 ? תנסה להדפיס בטבלה עוד עמודה שתציג את הערך BANNED וככה תבין את הטעות שלך. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
חשבתי על לעשות קוד:
$banned = mysql_query(select from players where banned='0' קוד:
$select2 = mysql_query("SELECT * FROM `players` WHERE uname='$uname' && banned='$banned'"); אתם מתכוונים לשנות את כל הקוד קוד:
$select2 = mysql_query("SELECT * FROM `players` WHERE uname='$uname' AND banned='0'"); |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|