|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
דוגמא לתיכנות שעשיתי..מערכת לאישור לקוחות..
שלום,
רציתי להראות לכם תיכנות שעשיתי, התיכנות הוא לא לפי התקן ואני לא רוצה תגובות על זה. אני רוצה תגובות על הרעיון ועל התיכנות בלבד, חשוב לציין שהמערכת לא גמורה. המערכת אמורה לעשות את זה: -ליצור קודי הרשמה. -לתת אישורים לאחרים להתקין מערכות שבניתי בשבילהם(כדי למנוע גנבת זכויות יוצרים). -ולתת דיווח על כמה לקוחות יש לי. http://royaltoy.loads.ws/O-Panel/CustomersManager.php בברכה, עומר! |
![]() |
# 2 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אבל: -לתת אישורים לאחרים להתקין מערכות שבניתי בשבילהם(כדי למנוע גנבת זכויות יוצרים). לא יעיל בכלל.. מה קורה אם השרת שלך נופל? :\ אז הם לא יכולים להשתמש במערכת שבנית להם? זה הדבר הכי דפוק שיש :\ |
|
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ואני יעשה פקודה שאם אחד לא עובד זה עובר לשני. |
|
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
פשוט מדי, לא הבנתי גם מה המטרה של כל הסיפור...
והיה יותר נוח אם היית מציב ליד כל אחד מהרשומות כפתור של מחיקה מאשר הכנסת של הקוד לשדה למטה. |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
והמטרה היא ליצור קודי הרשמה, שברגע שמישהו ירצה להתקין את אחת המערכות שבניתי בשבילו הוא יצטרך להישמש בקוד שהכנתי בשבילו, וככה למנוע גניבת זכויות יוצרים. |
|
![]() |
# 6 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
זה עדיין לא רעיון יעיל כלכך.. יכול להיווצר גם מצב שכל השרתים שלך לא יפעלו בקיצור המערכת שאתה בונה ללקוח תלויה בך בעיקרון או יותר נכון, בשרת שלך. אני לא הייתי קונה דבר כזה שתלוי בשרת שלך :\ |
|
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ב. אתה תיהיה תלוי אך ורק והתקנה של המערכת, בכל השאר אתה תיהיה חופשי. ג. בנתיים אני לא מפעיל אותה, וגם אני לא יפעיל אותה, היא רק לצורך ניסיון. |
|
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
הועבר למקום המתאים :]
משתמש - היכל התהילה
|
הרעיון נחמד..ביצוע גם,
אבל לא יעיל. |
![]() |
# 10 |